Teknoloji ile alakası pek olmayan bilgisayarı açmayı bile bilmeyen biri ile evlenir miydiniz?

Bilgisayar kullanmayı bilmeyen yoktur herhalde)) ama bu bir kriter değildir. Belki bilgisayara hiç ihtiyacı olmamıştır. Öğrenmek isterse ben öğretirim.
Cevap
9Cevap
Yani bu bı engel değil bilmiyorsa ben biliyorsam ona o biliyorsa bana öğretebilir. İlgisi yoksa da mecburiyet yok sonuçta ben eş olarak alıyorum muhasebeci olarak değil ya bilmese kaç yazar 😂
Evlenirim ne var ki bunda olmazsa ona öğretirim o da bana bildiği başka şeyleri öğretir herşeyi birlikte öğrenip birlikte buyuruz hiç dert değil.🌸
Tam da evlenilesidir o zaat.. bilmesin daha iyi, bilenler ne haltlar yiyor
Ne alakası var yahuu bu kriter mii?
Eminim kimse evlenirken “Kesinlikle, bilgisayar kullanmayı bilmeli!” diye bir kriter belirlememiştir kendine.
Keşke böyle biri ile tanışabilsem. Çoğu doğadan uzak yaşama hayalimi bile onunla konuşup belki fiilen yapmaya bile başlayabilirdim
Uzun soluklu düşündüm ve bilgisayar teknisyeni olarak yaşadığım mesleki deformasyondan ötürü sanırım kesinlikle bulaşmazdım. Net kavga ederim çünkü.
ben bir web tasarımcıyım başka alanlarda kendini yeterince geliştirdiyse kurban olurum o yorulmasın evlenince ben onun bilgisayar işlerini yaparım
Cidden neden sordunuz bu soruyu ben bunu merak ediyorum sorudan çok
Teknoloji ile çok alakali olmayabilir herkes her konuda mükemmel olacak diye bir şey yokki
Yoktur ki böyle biri, dedeler nineler bile biliyor artık...😅
Araba kullanmayi bilmeyen kisiyle evlenirmisiniz sorusunu duyar gibi oldum
Bilgisayar kullanmada ne var ki onu da bilmiyorsa artık
Evlenirim, ben öğretirim ona gerekli şeyleri ne olucak. Keşke tek sorun bu olsa
Bilgisayar kullanmayı bilip bilmemesi benim için hiçbir önem arz etmiyor
Sırf bilgisayardan anlamıyorum diye neler kaybedecek o düşünsün
Kısacası köylü cahilinden mi bahsediyorsun. maalesef
Sertifika görmeden olmaz
😂hayatta işim olmaz))
Niye bilgisayarlara mi yatağa girip çocuk yapıcaz?
Evlenirim bu bir kriter değil😄
Evlenirim kalbi sakat olmasın yeter.
bilgisayarsız olmaz. evlenemem
Benimde ondan pek farkım yok zaten. 😂
Bende bilmiyorum sorun olmaz
Evet ben öğretirim ona
Evet ne var ki bunda
Evlenirim
evlenirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?