Sevgilinizin bundan haberi olmayacak. Tıpkı Netflix veya Spotify'a ödediğiniz aylık ücret gibi WhatsApp'a da aylık 200 TL ödeyeceksiniz ve bunun karşılığında rehberine sizi eklemiş istediğiniz 1 kişinin mesajlarını ''kendi telefonunuz üzerinden'' okuyabileceksiniz, üstelik onun haberi olmadan. Aylık 200 TL ödeme karşılığında bunu yapar mıydınız?
NOT: 1 yıl taahhütlü. :D
Aylık 200 TL ödeme ile sevgilinizin WhatsApp mesajlarını okumayı ister miydiniz?
İnternet & Teknoloji konusunda 565 cevap paylaştı.
#SelammGençlikk 🍀 Bunu yapmak isteyeceğim kişi ancak düşmanım olur. Sevdiğim erkeğin bunu yapmak isteyeceğim bir güvensizlik duygusu hissettirmesi bende sadece ayrılma isteği yaratır.. #TubaSueda 🍀
Asla ondan habersiz bakmam, saygısızlık yapmam. Elbette insan iç güdüsü olarak merak eder, görmek ister. Lakin her türlü öyle bir şey yapmam, güvenim olmadığı bir ilişkideyse zaten durmam.
Böyle bir şeyi yapamazdım ben. Ne bileyim özel hayata saygısızlık bu. Sevgilim bile olsa habersizce bunu yapmak aşırı gelir bana, istemem kalsın 🙂 Güvenmeyi tercih ederim.
@senDelisinn ben sana hakaret etmedim. Sen insanları kıskandığın için tedavi olduğu söyledin bende sana benimle dalga geçmenin sebebi kıskançlık mı dedim. @ütü-masası evet deliyim ama sana deliyim
Daha once guvenmedigim bir sevgilim oldu guven olmayinca fazla surmuyor birde tek uygulama wp degil baska yerden de konusuyor olabilir bosa para harcamaya gerek yok