İnternet & Teknoloji "Her kızın bir fake hesabı vardır" sözü doğru mudur? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Geçen sevgilinizin fake hesabını yakalasanız ne yapardınız sorusunda " her kızın zaten fake hesabı vardır " cevabını aldım. Bu doğru mu? xd "Her kızın bir fake hesabı vardır" sözü doğru mudur? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
grandcello Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 76% +1 yıl cahil kızların fake hesabı olur, biraz akıllı kızların fenomen fake hesabı olur, akıllı kızların paralı uygulamaları olur hiç uğraşmaz tak tak açar 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 894 cevap paylaştı. Bilemiyorum ama çok takipçili fake hesabı olan var. 1 0 Yorumla
niceness Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Doğru değil. Ben hiç fake hesap açtığımı hatırlamıyorum. 1 0 Yorumla
Occus Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl ne fake hesabı ya kendime ait hesabım bile yok. kullanmıyorum sosyal medya. 1 0 Yorumla
skidji Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Kızları bilmem ama benim fake olmayan hesabım yok desem yalan söylemiş olmam. 1 0 Yorumla
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı. Kesinlikle doğru olduğuna inanıyorum. Mesela buradaki maviler 1 0 Yorumla
Emir38 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Benimde var kızlara özel değil bu 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl ooo itiraflar Yorumla Emir38 +1 yıl 😅😅 ama eski sevgililerimi stolklamiyorum Yorumla
KürkMantoluHayri Takip Et Master Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 537 cevap paylaştı. Evet doğru 😁😁 Fake iyidir güzeldir 2 0 Yorumla
çarliabiniz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 74% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 528 cevap paylaştı. Kesinlikle doğru 1 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 527 cevap paylaştı. İnkar edemeyiz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
cahil kızların fake hesabı olur, biraz akıllı kızların fenomen fake hesabı olur, akıllı kızların paralı uygulamaları olur hiç uğraşmaz tak tak açar
Bilemiyorum ama çok takipçili fake hesabı olan var.
Doğru değil. Ben hiç fake hesap açtığımı hatırlamıyorum.
ne fake hesabı ya kendime ait hesabım bile yok. kullanmıyorum sosyal medya.
Kızları bilmem ama benim fake olmayan hesabım yok desem yalan söylemiş olmam.
Kesinlikle doğru olduğuna inanıyorum. Mesela buradaki maviler
Benimde var kızlara özel değil bu
ooo itiraflar
😅😅 ama eski sevgililerimi stolklamiyorum
Var bu arada vfffdv vddf
Evet doğru 😁😁 Fake iyidir güzeldir
Benim yok bos islerle ugrasmak <<
Var öyle bir hobimiz 👍🏻
Hayir. Benim hiç yok.
Tabikide 😏
Kesinlikle doğru
Evet.