Biri canlı yayın açıp milleti kandırır dilenir, biri sitede soru sorar netflix hesabı olan var mı acaba diye ulan üyelik fiyatı 5 dolar bile değil burada buna dilenenler var. Çok garipsiniz tc halkı.
Sosyal medya dilencileri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Gerçekten baymaya sıkmaya başladı hele birde KS üzerinden yapanlar var. Tamam arkadaşlar herkesin durumu iyi olmayabilir ama gelip buradan da istemezsiniz artık. "Acil ihtiyacım var nereden bulabilirim" veya "nasıl para bulabilirim "diye soruları görmekten sıkıldım artık çalışmak diye bir şey var.
Ben mesleklerini ilerlettiklerini düşünüyorum. Hiç bir şeyin bir gram ilerlemediği bu ülkede bunlar gelişmenin yolunu buluyor. Düşünsenize sokağa çıkmalarına gerek yok. Oturdukları yerden hallediyorlar. Teknolojiye uyum sağlamak böyle bir şey braavvaaa😒😒
Tiktok kullanmıyorum ama Instagram'da falan komik bir şekilde karşıma çıkıyor nasıl böyle bir şeyi mideleri kaldırıyor inanmıyorum! İnsan kendisini böyle bir mecrada rezil eder mi? Maymun gibiler...
Sunlara prim verenlere kiziyorum. Onun bunun linkinden alisveris yaparak bunlari zengin ettiler. O instadaki fenomenlerin cogu villa aldi kocalari bile calismiyor isi birakti. devam edin bakalim