Arkadaşlar düzenli aralıklarla (artık daha sık olmaya başladı) bana bu tarz Mesajlar atıyorlar e devletten baktım adıma açılmış icra dosyası vs de yok. Mesajlardan engelledim ama yine atabiliyorlar illa bu dolandırıcıları aramam mı lazım bana mesaj atmayın diye ne yapmam gerek? Online şekilde emniyete şikayette bulundum ondan da dönüş alamadım.
İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı.
Bu aşamada İcra Dosyası E-Devlet'e düşmez diye biliyorum. İlgili hukuk bürosunu aramalısın. Eğer bir yanlışlık varsa, daha mesaj atmazlar, tabi borcun yoksa.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Nasıl bir borç? Ve ben cevap vermedikçe daha ”.. icra takibi başlatılması için ofisine devredildi” şeklinde mesaj atmalarını mantıklı bulmuyorum öyle bir durum olsa ilgili makamdan evime posta gelirdi. şikayet var sitesinde global satış olarak aratırsanız herkese aynı şeyi söylediklerini görürsünüz bence bu bir dolandırıcı işi, ama tabii yine de arayacağım
Ha deki güvenliğiniz için ses kaydı alıyorum de.. alda zaten hukuki durumlar ve güvenlik için ses kayıdı nı aldını soyle kesınlıkle.. acayip tazminat alırsın haberin olsun
Arayın Demirbakan Hukuk Bürosunu... Sorun bu nedir diye.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şikayet var sitesine baktım herkese böyle mesaj yollamışlar arayan insanlara da 1 yıl önce temizlik malzemesi almışsınız iade edip firmayı zarar uğratmışsınız 120₺ ödemezseniz mahkemeye verileceksiniz gibi şeyler söylemişler. Arayıp onlarla iletişime geçmek istemiyorum ama sürekli böyle mesaj yollamaları artık gerçekten çok rahatsız etmeye başladı
E-Devlette icra dosyası görünmüyorsa o zaman boşverin. Ama sürekli mesaj atmaları rahatsız edici. Gidin dava açın. Bu onur kırıcı bir mesaj. Üstelik dahiliniz yok...
İlk bi kaç mesajlarını görmezden geldim belki cevap alamayınca bi daha atmazlar diye ama daha sık atmaya başladılar ya insanları kandırıp paralarını almaya çalışıyorlar. Arayıp bana bir daha mesaj atmamalarını ve savcılığa şikayette bulunacağımı söylesem bi sorun olur mu sizce? Yani aramak sıkıntı çıkarabilir mi