Telefonum samsung galaxy s4 mini sürekli durduk yere ekrana reklamlar geliyor bildirim olarakta degil ekrana geliyor bazende videolu reklamlar geliyor hiç bişey yapmadan... bu nasıl engellenir yardımcı olur musunuz lütfenandroid telefonda reklam nasıl engellenir?
Android telefona gelen reklamlar nasıl engellenir?
Aynı şey benimde başıma gelmişti. Telefonuma saçma sapan programlar iniyordu ve ekranı kaplayan reklamlar... Google Play'den Dr. Web adlı virüs programını indirdim önce telefonumdaki virüslerden kurtuldum. Ama reklamlardan kurtulmak için tek tek uygulamaları kaldırıp sorunun hangisinde olduğunu buldum. Bu işlem biraz uzun ve sıkıcıydı. Sonunda kurtuldum. Kolay gelsin sanada:)
Bulursam edit yapcam. Salak salak ses çıkaran uyg geliyo. O değil ekranda bişe de olmuyo bazen kendi kendine tik tak sayaç gibi ses çıkarıyo. Süre dolmuş gibi olup bitiyor. Yüklü olan uyg bile reklamı çıkıyor. Dandikkk.
telefon internete bağlı olmadığı zaman reklamlar çıkmıyor sadece diye biliyorum geri kalan durumda reklamı yollayan programı silmen gerekir reklamı kaldıramazsın sanırsam programın yapan geliştirici oradan para kazanıyor.
Bir format attır ya da dediğim gibi o uygulamayı sil ancak o şekilde kurtulursun.
Telefonun markası veya modeliyle bir ilgisi yok indirdiginiz bir uygulamadan kaynaklanıyor. Ne zamandan beri olduğunu düşünün o zamanlarda indirdiginiz uygulamaları kaldırın genelde kas programı yemek düzeni ders programı tarzı uygulamalarda böyle reklamlar çıkıyor.
Saçma çok tutulmayan bir uygulama yüzündendir o mesela Play store da uygulamanın aldığı yıldız çok önemlidir ben 4 yıldızın altında genelde yuklemem belki Chrome ile alakalıdır onunda çözümü şu gidip verileri ve önbelleği temizlersin olur biter onun dışında hala geçmediyse add block kullanabilirsin
Hastalık ne zamandan beridir nüksetmeye başladı. Yani hangi uygulamayı kurduktan soora bu illete kapıldın. Oradan çıkarabilirsin hangi uygulama olduğu...
Ayarlar > uygulamalar bölümünden bul. Hangi uygulama olduğunu anlamak için reklamların ne zaman çıkmaya başladığı tarihi hatırla ve o tarihe yakın olan tarihte yüklediğin uygulamaları sil. Eğer bulamazsan yüklü olan uygulamaların hepsini kaldır. Unutma Whatsapp youtube gibi tanınmış uygulamalar reklam yapmaz.
Android cihazlarda reklamın çıkmasının sebebi android cihazının yöneticilerinden birinin bir virüs olduğunu gösterir. Veya Bir program yapıyordur. 1. işlem: Ayarlar > uygulamalar bölümünden bul. Hangi uygulama olduğunu anlamak için reklamların ne zaman çıkmaya başladığı tarihi hatırla ve o tarihe yakın olan tarihte yüklediğin uygulamaları sil. Ama Yöneticiden kaynaklı sorun varsa uygulamayı bulamazsınız, bulsanızda kaldıramazsınız. Bunu düzeltmek için yapılacaklar basittir. Sakın ha, reklamları da tıklamayınız. Ben çok aradım umarım size yardımcı olur. Adımlar şöyledir:
1- Ayarlar -Güvenlik giriyorsunuz, 2- Cihaz yöneticisine tıklıyorsunuz, 3- Orada sadece Yönetici: Android Cihaz Yöneticisi olmalı eğer başka varsa tıklayıp devre dışı diyorsunuz, Andtoid Chiaz yöneticisinin yanında click olcak sadece. 4- Devre dışı bıraktıktan sonra hemen göremezseniz devre dışı olduğunu Cihaz yöneticisnden çıkıp tekrar giriniz. 5- Devre dışı bırakınca uygulamayı artık kaldırabilirsiniz...
Bendede aynı olay var sürekli reklam çıkıyor hangi uygulamanın yaptığını biliyorum ama kaldır tuşu sürekli çıkmıyor yani kaldıramıyorum birisi yardımcı olabilir mi?
Telefonundan Ayarlar kısmına gir sonra uygulamalardan programını bul tıkla önbellek sil daha sonra tüm verileri sil en son da uygulamayı kaldır butonuna tıkla ve Malwarebytes antivirüs programını indir bu iyi bir program
En İyi Cevaplar