Hiç geldi mi başınıza böyle bir şey yoksa hiç işiniz olmadı mı? 

Kaptırdım sevgili olduk benim olduğum şehre geldi birkaç kez mesafemiz 7-8 saat olmasına rağmen ve 1.5 senedir beraberiz hala da devam ediyor. 💞 Şimdi onun üniversite okuduğu şehre gidebilmek için bende sınava hazırlanıyorum. ❤️ Umarım Allah nasip eder ve hayırlısıyla ileride evleniriz. 💕🤗
Cevap
9Cevap
Olmuştu. Uzunda sürdü. Ağız payımı da aldım sağolsun. Artık tövbeliyim sosyal medya sevgilisine🤗🤗🤗
yapmaaaaaa
Ohoo çok oldu hatta girdiğim her yerde oldu. İtiraf edeyim mi sana bile oldu Matador ama geçti gitti, tüm KS mavililerini turluyorum sanırım.
oo itiraflarr
Evet matador xd lerinden çok etkilendim
Bu soru canımı acıtmış olabilir mdlsldşsös. Bence yeterli oldu cevap. :')
agaaaaa
Evet hala hoşlanıyorum sanırım buluşmayı çok istemiştim ama olmadı o yüzden aklımda kaldı takıntı da olabilir bilmiyorum ama ara sıra aklıma geliyor
İnternet aşkı bitler ve baytlarla mı ölçülecek? Konuşunca tanışınca illaki etkilenme oluyor, olabilir aşk zor durum çok zor fakat imkansız değil.
Kaptırdım gibi oldum ama geri aldım şükür sjsjssj bi daha da olur mu bilemem 🤷♀️Nasip kısmet artık 🍂
Hayır, kaptırmadım. İnternet üzerinden hoşlantı olduğuna inanmadığım için tercih etmiyorum.
En iyisi yüz yüze olan
Daha önce 3 yıllık ilişkim olmuştu. Ha sosyal medya ha sosyal hayat. İnsan sonuç olarak.
Boşluk anımda öyleymiş gibi geldiği olmuştur mutlaka ama sadece öyleymiş gibi gelmiştir…
Kaptrdımm evet tam 1 sene oldu. Ayrıldık ama hala arada konuşuyoruz seviyorum çünkü.
Hayatimda en arzuladigim kisi -o an icin- internetten tanistigim kisiydi
Evett ama sanırım bu karar çok doğru bişeydi hayatımda aldığım tek doğru kadar:)
Hayır
İnternetten sevgili yapmak piyango yanı var
Kimin çıkacağı belli olmaz
Hiç başıma gelmedi gelmez de
Boş islermis bunu öğretti
Evet maalesef inanılmaz kötü bir deneyimdi
Bilinmez. O sebeple yorum yapamıyorum.
Olabiliyor böyle şeyler
evet oldu bağlı kaldim ya arzuluyorum hala
tavla onuu
hiç işim olmaaaz
demee öyle demee durrrr