Akıllı Telefon Alışverişi Apple lansmanı sonrası, iPhone'lar zamlandı! Ne düşünüyorsunuz? cpanel Takip Et FenomenGuru Yaş: 104 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 11, 13, macbooklar vb zam yedi ne düşünüyorsunuz?iPhone 11 gibi bir cihaz 13 bin olduysa durum vahimdir gerçekten çok üzücü. Apple lansmanı sonrası, iPhone'lar zamlandı! Ne düşünüyorsunuz? Cevapla iPhone Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Frankie34 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl TL degerine bakmak yeterliArdıni kurcalamaya gerek zaten yüksekti. Biraz daha yükselmiş değişen bir şey yok.O zaman da alamiyorduk simdide alamıyoruz 0 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl En son 7 civarıydı 11 belki biraz düşer diye almamıştım keşke alsaymışım 0 0 Yorumla
pollypockets Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İphone 11 2019 da 6.800 e aldım satsam kar etcem olaya bak abi kdşslföwsş 0 0 Yorumla
Kartalgibikartalll Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Appleda zarar etmedim etmem 12pro kullanıyorum missssss 0 0 Yorumla
Le-TurC Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Dün iphone 13 pro max aldim zam mi geldi allah allah 0 0 Yorumla
HakannGul Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 92% +1 yıl Ne gerek var iPhone almaya almak isteyen alsın 0 0 Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Akıllı Telefon Alışverişi konusunda 687 cevap paylaştı. 13 bin fazla değil ki 2 tane asgari ücret ediyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
TL degerine bakmak yeterli
Ardıni kurcalamaya gerek zaten yüksekti. Biraz daha yükselmiş değişen bir şey yok.
O zaman da alamiyorduk simdide alamıyoruz
En son 7 civarıydı 11 belki biraz düşer diye almamıştım keşke alsaymışım
İphone 11 2019 da 6.800 e aldım satsam kar etcem olaya bak abi kdşslföwsş
Appleda zarar etmedim etmem 12pro kullanıyorum missssss
Dün iphone 13 pro max aldim zam mi geldi allah allah
Ne gerek var iPhone almaya almak isteyen alsın
13 bin fazla değil ki 2 tane asgari ücret ediyor