Fotojenik olmak diye bir şey yok bence güzel olan zaten güzel çıkar. Sizce ışık veya uygulamalar fotoğrafı etkiliyor mu? Kullandığınız fotoğraf çekilme uygulamaları neler?
Foto cekerken ıla üç beş tane cekıuorlar olmadı olmadı fotojenik degılim dur bı dakika guzel yüz var mı ondan cekelım sen zaten guzelsın derler watsaptan mesajlara bkıyorum randevu verıcem taniyamiyorum o kadar deyıstırıyorlarki yüzlerini keske yapmasalar🤗
Arkadaslarim oyle soyluyo... Fotoya bakiyo bana bakiyo sen fotojeniksin diyo. Yani şey demek normalde bi seye benzemiyon da fotolarda iyi cikiyon Cok kırıcı cok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Foto cekerken ıla üç beş tane cekıuorlar olmadı olmadı fotojenik degılim dur bı dakika guzel yüz var mı ondan cekelım sen zaten guzelsın derler watsaptan mesajlara bkıyorum randevu verıcem taniyamiyorum o kadar deyıstırıyorlarki yüzlerini keske yapmasalar🤗
Arkadaslarim oyle soyluyo... Fotoya bakiyo bana bakiyo sen fotojeniksin diyo. Yani şey demek normalde bi seye benzemiyon da fotolarda iyi cikiyon
Cok kırıcı cok
Kendi çektiğim fotoğraflarda fena çıkmıyorum ama başkası çekince kötü çıkıyor ama çok foto çeken biri değilim karşı cins gibi
düşünmüyorum ama sürekli aklıma öyle olduğumu sokuyolar
Kendi çektiğim fotoğraflarda fena çıkmıyorum ama başkası çekince kötü çıkıyor
Fotojenik olmak diye bir şey var
Çok çirkinler nasıl güzel çıkıyo aga o zaman.
Hiç fotojenik değilim..
Hayır ya
Mal gibi çıkıyorum hep
Yok 155 bin tane çektiririm
Değilim yani bana göre
Değilim
Hiç değilim.
Keşke olsam
Eh biraz
Değilim
Düşünmüyorum
Pek değilim