AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Androide daha para vermem belirli bi zaman sonra programlar kasmaya başlıyor
Bende de iPhoneun son modellerine verecek para yok el mahkum
Vereceğin bütçen ne
6 binlik bir şey bulup alsam memnun olurum (Samsung a52 yi araştırıyorum) üstüne de çıkabilirim ama 7den fazlası beni üzer
O kadar para veriyorsan iphone al 2 ci el 1-2 aylık cihaz bulursun sıfır alim ilk kullanan ben olim diye düşünme ı phone aldıgında androidden daha uzun ömürlü kullanırsın…
Hiç ikinci el kullanmadım bilmiyorum düşünücem bunu
Sadece tavsiye önerdim, sıfır gibi temiz olan bulursan al kullan bak bir daha androidin yüzüne bakmazsınn , yazık android telefon belirli bir zaman sonra donmalar kasmalar oluyor 2-3 senede telefon kafayı yiyiyor, şu an bende i phone x var 3-4 senedir gram bi sorun yok…
Bende de 6s plus var ilk çıktığında almıştım hala kullanıyorum işte kaç senedir android tecrübem yok bu dediğini düşüneceğim teşekkürler yorumun içinn
🤞🏻 bol şans
Sanırım hiçbiri.
Çok pahalı lan.
cut.
Aga sence gelsin biri hicbiri diye telefon onersin diye mi sordum soruyo
Galaxy S20 Ultra.
Canavar gibi telefon.
One plus 10 pro hoşuma gidiyor, bunu almak isterdim.
Henuz ulkede satisi yokmus
Baska?
One plus 8 pro olabilir o Teledınu da seviyorum seviyorum.
Xiaomi modellerinede bakabilirsin.
YouTube de TLF tanıtan bir kanal var (Shiftdelete) diye, bir kanal orada daha ayrıntılı anlatır. İstediğin özelliklere ve fiyata göre seçimini böyle yapman daha doğru olur.
Hangi telefonu detaylı araştırsam aklım ona gidiyor birsürü video falan izledim, teşekkür ederimm
En beğendiğin Telefonları koy bir köşeye sonra özelliklerine göre elemeye başla bence. Mutlaka en çok beğendiğin biri çıkar.
Rica ederim.
Xiaomi 11 Lite 5G NE 256 Gb Şuna karar kılmıştım ama fiyatını hak eder mi onu bilemedim
Bakayım özelliklerine
Yok ben sevmediğim hem TLF görüntüsü hemde bazı özellikleri 7 bin TL civarına değmez bence.
Zaten Android kullanıyorum ve zamanında çok isteyerek aldım hâlâ da memnunum. İphone kullanmak istiyorum ama o da birazcık tuzlu. Ama yinede Android alsam s21 ultra alırdım galiba
Huaweinin yeni çıkan versiyonları olabilir uzun ömürlü şu an kullandığım telefonda 3 yıldır bi sıkıntı çekmedim
Bana bi özelden yazar mısın sana bir soru sormam lazım bana genel olarak niye kızdın seni anlamak istiyorum
Snapdragon 865 işlemci kullanan en ucuz telefon şu an Samsung S20 Fe tavsiye ederim.
Bugün alacak olsam Iphone alırdım.
Android
Mi serisinin yeni cihazlarından birini tercih ederdim.
O kadar bol seçenek var ki ben de biri çıksın bi tane telefon önersin diye sordum soruyu teşekkürler yine de
Sizin istek ve ihtiyaçlarınıza hitap edecek telefonu en iyi siz belirleyebilirsiniz bu yüzden doğrudan model yazmak istemedim, rica ederim.
Su anki telefonumu yedi yıldır kullanıyorum iphone 6s plus (hafıza sorunu olmasa degistirmem) yani uzun yıllar sorunsuz kullanmak isterim, instagram twitter youtube netflix kullanıyorum bir de özellikle ön kamerası güzel olsun istiyorum. Çevremde de xiaomi kullanan olmadığı için özellikle ön kamerası nasıl hiç bilmiyorum ama genelde samsung modellerinin kamerası pek iyi bulunmuyor
Samsung'dan Mi'ye geçmiş biri olarak kamera ve pil konusunda çok memunum.
Mi Note 10 kullanıyorum.
Yeni serilerden çevremdeki çoğu kullanıcı memnun.
Teşekkür ederimm
Rica ederim, en uygun ve uzun vadede üzmeyecek telefonu bulabilirsin umarım. :)
Hayırlı olsun şimdiden
💗💗
Xiaomi alırım
Hangi modelini
Redmi serisi çok güzel hangisi olursa olsun
İPHONE 12 PRO
Iphone haric android bir sey
samsung galaxy S20 FE
Ne yazık ki param yok
Yahu arkadas var farz et
Ama yok kiiii edemiyorum işte.
Tamam yürü git şurdan
Sen git sala bak beni kovamazsin sen kim oluyosun
İnsan gibi sorulan soruya insan gibi cevap verilir verdiğin cevaba bak amaçsız
Belki benim cevabım bölge beğenmiyosan çıkışa gel
Hangi çıkış bilader o
S21 samsung
hiç biri
Zahmet olmuş parmakların ağrımıştır
ya ben de iphondan sıkıldım samsunga geçcem. 256 Gb ve 5000 mA üstü ne var? bana d asöyle