İnternet & Teknoloji Hangi telefonu kullanıyorsunuz, memnun musunuz? Bana önerebileceğiniz Android telefon var mı? Ayyildiz28 Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kamerası iyi olsun yeter 😄🙃📸 Güncellemeler+1 yıl Huawei kullanıyorum bu arada P 30 pro, Telefon görüşmelerde sesim ilk 15 20 saniye karşı tarafa gitmiyor 🙄 Hangi telefonu kullanıyorsunuz, memnun musunuz? Bana önerebileceğiniz Android telefon var mı? Cevapla Telefon Soruları Android Soruları Kamera Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Huawei mate 20 kullanıyorum güzel telefon veya Xiaomi 10s modeli de güzel 0 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Huawei kullanıyorum. Öyle Allah'a emanet almıştım, o kadar yeğenlerimin atmasına bile dayandı, tık demedi memnunum 😄 2 1 Yorumla Zapata67 +1 yıl Aynen Huawei sağlam maşallah nazar değmesin 😉😉 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 573 cevap paylaştı. Aynı soruyu 2 gün önce çok profesyonel bir telefon tamircisine sordum. Samsung A33 dedi. Kesinlikle. 0 2 Yorumla Ayyildiz28 +1 yıl Teşekkür ederim 🙏🏻 Bi bakayım o tele Yorumla gokantemur +1 yıl rica ederim. A32 yi ben daha çok beğendim. 6,4 inch büyük ekran. Ayrıca şuna dikkat etmelisin pil kapasitesi 5000 miliamper olsun. 2600 değil diğer telefonlardaki ' o zaman şarj çok daha uzun gider emin ol ki.. Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl İphone se 2021 kullanıyorum alabilirsen samsung s21 fe öneririm. 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. Xiaomi Redmi Note 10 Pro kullaniyorum kamerasi ve her seyiyle cok iyi 0 0 Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. Huawei p30 lite 128 GB hanımefendi 0 0 Yorumla
Gürkanbedir Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Şuanda pocco F4 GT kullanıyorum çok memnunum 0 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 314 cevap paylaştı. Xiaomi 10s güzel telefon. 0 0 Yorumla
-ALMAN-Cİ- Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl S22 ultra samsung 0 1 Yorumla Ayyildiz28 +1 yıl Pahalııııı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Huawei mate 20 kullanıyorum güzel telefon veya Xiaomi 10s modeli de güzel
Huawei kullanıyorum. Öyle Allah'a emanet almıştım, o kadar yeğenlerimin atmasına bile dayandı, tık demedi memnunum 😄
Aynen Huawei sağlam maşallah nazar değmesin 😉😉
Aynı soruyu 2 gün önce çok profesyonel bir telefon tamircisine sordum. Samsung A33 dedi. Kesinlikle.
Teşekkür ederim 🙏🏻 Bi bakayım o tele
rica ederim. A32 yi ben daha çok beğendim. 6,4 inch büyük ekran. Ayrıca şuna dikkat etmelisin pil kapasitesi 5000 miliamper olsun. 2600 değil diğer telefonlardaki ' o zaman şarj çok daha uzun gider emin ol ki..
İphone se 2021 kullanıyorum alabilirsen samsung s21 fe öneririm.
Xiaomi Redmi Note 10 Pro kullaniyorum kamerasi ve her seyiyle cok iyi
Huawei p30 lite 128 GB hanımefendi
Şuanda pocco F4 GT kullanıyorum çok memnunum
Xiaomi 10s güzel telefon.
Samsung al kız kutun nye kapali
Samsung kullaniyorum cok mumnunum
Xioami kesinlikle
Samsung
iPhone 6s
S22 ultra samsung
Pahalııııı
Note 9s çok memnunum