İnternet & Teknoloji Hayalini kurduğunuz bir teknolojik alet var mı? cpanel Takip Et FenomenGuru Yaş: 104 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Macbook olur iPhone olur veya başka bir şey var mı? Güncellemeler+1 yıl Panelist arkadaşın ayıp olmasın diye görüşünü kaldırdım utandı sanırım engellemişte neyse gördük öz güvenini. Hayalini kurduğunuz bir teknolojik alet var mı? Cevapla iPhone Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Msi marka gtx 1080 sli sistemli laptop hayalim vardı bir ara , o heves gecıp gıttı. Şu an yok oyle heves ya da hayalım 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 838 cevap paylaştı. Hayır istersem alıyorum ama öyle aman aman uçuk şeyler de değil 1 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Hayır yok.Elimde istediğim telefon var zaten (iPhone)Fazlasına ihtiyaç duymuyorum 0 0 Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Teknolojik aletlerin hepsi var odamda şu an.Yaptığım işler dolayısıyla ve ekstradan lazım olacak diye aldığım.O yüzden hayalini kuracak bir şey kalmadı gibi 0 0 Yorumla
izmirlisaglikci Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Drone. İnanilmaz cok istiyorum.Bir de projeksiyon cihazi 0 0 Yorumla
sinan_123 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Var evet evrene mesaj gönderdim hiç benimle ilgilenmedi 0 0 Yorumla
kod_ismi_tck Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 47% +1 yıl Bozulmayan bir kulaklık hiç fena olmaz 0 0 Yorumla
Occus Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Just dance ve beat saber oynatacak bi sistem:d cry 0 2 Yorumla Occus +1 yıl He bi de ns acnh Yorumla Occus +1 yıl Çizim tableti de olur flekdkeodn Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
nerdeyedinparalı Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Hangisi olursa olsun kabul eheidgwjehieheuwhe 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Msi marka gtx 1080 sli sistemli laptop hayalim vardı bir ara , o heves gecıp gıttı. Şu an yok oyle heves ya da hayalım
Hayır istersem alıyorum ama öyle aman aman uçuk şeyler de değil
Hayır yok.
Elimde istediğim telefon var zaten (iPhone)
Fazlasına ihtiyaç duymuyorum
Teknolojik aletlerin hepsi var odamda şu an.
Yaptığım işler dolayısıyla ve ekstradan lazım olacak diye aldığım.
O yüzden hayalini kuracak bir şey kalmadı gibi
Drone. İnanilmaz cok istiyorum.
Bir de projeksiyon cihazi
Var evet evrene mesaj gönderdim hiç benimle ilgilenmedi
Bozulmayan bir kulaklık hiç fena olmaz
Şu ara kaliteli bir kulaklık.
Just dance ve beat saber oynatacak bi sistem:d cry
He bi de ns acnh
Çizim tableti de olur flekdkeodn
Şu an ki hedefim araba
Hayır yok
Bir e kitap okuyucu almayi dusunuyorum bakalim