İnternet & Teknoloji Tüm zamanların en yararlı icadı nedir sizce? Cnykn Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Merak ettim şimdi😊😊 Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl En yararlı icad nedir sizce Tüm zamanların en yararlı icadı nedir sizce? Cevapla Nedir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
__Burdartukyok__ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Şizofreni' nin bir sağlık sorunu olduğunun keşfedilmesi. 2 0 Yorumla
SadFragile Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Yazı tabi ki de..Yazı olmasaydı hiç bir bilgi bu zamana kadar gelmezdi.. 1 0 Yorumla
Hemeraaa Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl çamaşır makinesi bence 1 5 Yorumla Cnykn +1 yıl Mantıklı ama sizin için 😅😅 Yorumla Hemeraaa +1 yıl valla olmasaydı o kadar çamaşırı elimde kaç günde yıkardım diye düşünüyorum bazen :)))) Yorumla Cnykn +1 yıl O konuda çok haklısın ama sen yine de anlarsın yıkamaktan bekar erkekler ne yapacaktı hiç düşünemiyorum 😅😅 Yorumla Hemeraaa +1 yıl niye onların elleri yok mu :))))) Yorumla Cnykn +1 yıl Sizin kadar hamarat değiliz ama😊😊 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yemek yemek😂 1 1 Yorumla Cnykn +1 yıl 😅😅😅 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. tartışmasız navigasyon 0 0 Yorumla
Mervelerdekalcam Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Ayna bence 1 6 Yorumla Cnykn +1 yıl 😅😅 Yorumla Mervelerdekalcam +1 yıl Ama haklıyım ayna olmasa ne mikroskop olurdu ne de başka bir şey 😂 Yorumla Cnykn +1 yıl 😅😅😅bak buna daha çok güldüm Yorumla Cnykn +1 yıl Yani mikroskop değilde ayna daha önemli öyle mi😅😅alemsin ya Yorumla Mervelerdekalcam +1 yıl Mikroskobun içinde ayna var yalnız ayna olmasa mikroskop da olmaz 😂😏 Yorumla Cnykn +1 yıl Tm Tm kızma sen haklısın 😊😊😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Şizofreni' nin bir sağlık sorunu olduğunun keşfedilmesi.
Yazı tabi ki de..
Yazı olmasaydı hiç bir bilgi bu zamana kadar gelmezdi..
çamaşır makinesi bence
Mantıklı ama sizin için 😅😅
valla olmasaydı o kadar çamaşırı elimde kaç günde yıkardım diye düşünüyorum bazen :))))
O konuda çok haklısın ama sen yine de anlarsın yıkamaktan bekar erkekler ne yapacaktı hiç düşünemiyorum 😅😅
niye onların elleri yok mu :)))))
Sizin kadar hamarat değiliz ama😊😊
Yemek yemek😂
😅😅😅
Elektrik buluşu bence icat demeyim de
PC, elektrik,
Ateş
Tarım tabiiki
Ateş
Elektrik
Rüzgar gülü
Matbaa