İnternet & Teknoloji Mesajlaşırken hangi emoji ile trip atarsınız? Enperatriz_Eztia Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 814 Yapay Zekaya Sor Merhabalar,Benim son zamanlardaki trip emojim bu 😑 Peki, sizin hangisi? Mesajlaşırken hangi emoji ile trip atarsınız? Cevapla Emoji Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 22 kişi beğendi
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Emoji ile de mi trip atılıyor? Yani trip atmak benlik değil ya. Doğal olarak emojiler ile nasıl atılır bilmem. 1 0 Yorumla
KürkMantoluHayri Takip Et Master Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 537 cevap paylaştı. 🙂🙃😊 bu üçü düşmana al sana bombe emojisidir benim sözlüğümde 2 0 Yorumla
sssicaksutlukahvem Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hem trip atarken hemde genel olarak kullandığım ve sevdiğim emoji; 😒😒😒 2 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Benim tribime uygun emoji yok maalesef 🥺 o yüzden emoji yerine, "hıhhh!" diyorum. 2 1 Yorumla ademodeon +1 yıl Sahte memoji kullanamam ifade etmek istediğim daha doğrusu ifadem neyse emojim de o tersine dünya Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Sadece gülücük kullanirim trip atmiyorum acikcasi bu tür seylere vaktim yok pek. 1 0 Yorumla
OnlyBelongsToMe Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Trip atarken emoji kullanmıyorum ama birisinin canını yakmak istiyorsam şu emojiyi kullanırım 😏 1 0 Yorumla
Poseidon-dlr Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Önüme ne gelirse , neden trip attığıma bağlı 😔☹️😒😡🤬😤 yani değişir 1 0 Yorumla
Davina87 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Hiç emojiyle trip atmadım. Emojinin attığım tribin ciddiyetini bozduğunu düşünürüm. 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Mesajlaşırken trip emojisi mi oluyor? Yapmadığımdan dolayı ilk kez duydum. 😊 2 0 Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl 😒😒 bununla trip atmaya bayılıyorum.. 🤣😅😂 1 0 Yorumla
NeverBrokeAgain Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Pek emoji kullanan birisi değilim. Kelimeler ile kendimi ifade etmeyi daha çok seviyorum. 1 0 Yorumla
-MST- Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Kullanamiyorum ben emoji filan muhattap olmayarak cezalandiririm. 1 0 Yorumla
sunhunter Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Aslında tam olarak istediğim etkiyi veren emoji üretilmemiş ama idareten 😑😒 bu ikisi ya da emojisiz 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 927 cevap paylaştı. Trip atarken emoji atmam fjdjsj 1 8 Yorumla Enperatriz_Eztia +1 yıl Aman trip atma sen fhgjfj Yorumla ouzinyo +1 yıl Neden 😒 Yorumla Enperatriz_Eztia +1 yıl Ben trip atabilirim, sen atamazsın gkgkfjj Yorumla ouzinyo +1 yıl Tabii erkeklerin duygusu yok hep bir ağırlığı olması gerek 😑 Yorumla Enperatriz_Eztia +1 yıl Bak hele bak, üstüne benim tribimi de çalmış fjgjfhf Yorumla ouzinyo +1 yıl Profilimdeki kedi gibi baktığımı düşün dkdjkd Yorumla Enperatriz_Eztia +1 yıl Ben de sincap gibi bakayım o zaman djjgf ödeşelim 🐿🐿 Yorumla ouzinyo +1 yıl Tamam olur jdjdj Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 536 cevap paylaştı. Genelde 😂bunu kullanırım 2 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 366 cevap paylaştı. erkek adam trip atmaz yani atmamalı :) 1 0 Yorumla
KızlarGörmesin Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 43% +1 yıl Nası ya ben genel de konuşarak anlatıyorum derdimi 1 0 Yorumla
umursamazbirkedy_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Trip atarken emoji atmam. 1 3 Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Mesajda atmıyosun aslında Yorumla umursamazbirkedy_ +1 yıl @Umursamazbirpanda_ konuşurken atamıyorum güldürüyon Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Ne sandın 😎 Yorumla
kantitatif Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl 😒😒🤬 aynı böyle üçü yan yana kullanırım 😅 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Trip atmam ki ben. Ayar olduysam direkt söylerım 1 0 Yorumla
AçılınBenKs_ci Takip Et Master Yaş: 34 , eic 49% +1 yıl Emoji kullanmıyorum, direkt küfür... 1 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 399 cevap paylaştı. Trip atarken emoji kullanmıyorum 1 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl triptonic değil düz vitesim düzer geçerim :D 1 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Emoji sevmem aslında wp konuşurken emoji atmam hiç 1 0 Yorumla
ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Küfür etkisinde ama küfür olmayan o emoji “🙂” 1 0 Yorumla
NoiseMan Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. 🤔 <- bunu kullanıyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben erkeğim trip atmam 1 2 Yorumla amahayırbenyokkkk +1 yıl Erkek yhaaaaaa ksjsksg 😁😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama hayır ben yok yapamam 🤣 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,6b cevap paylaştı. Şu gözleri yana bakan :D 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 808 cevap paylaştı. 🤨 ya da 😒 2 0 Yorumla
Memati_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl 🖕🖕🖕 2 4 Yorumla kullaniciks +1 yıl 👌👌👌 Yorumla Iremink +1 yıl Mamoş naptın Yorumla Memati_ +1 yıl İro senin ne işin var burada Yorumla Iremink +1 yıl Pu Yorumla
Prensesbirkiz31 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl 😒😒😒😒😒 2 3 Yorumla benpozitifim31 +1 yıl Hataygibisin Yorumla Prensesbirkiz31 +1 yıl @benpozitifim31 öyleyim Yorumla benpozitifim31 +1 yıl İstekyolladimyazmadin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Emoji ile de mi trip atılıyor? Yani trip atmak benlik değil ya. Doğal olarak emojiler ile nasıl atılır bilmem.
🙂🙃😊 bu üçü düşmana al sana bombe emojisidir benim sözlüğümde
Hem trip atarken hemde genel olarak kullandığım ve sevdiğim emoji; 😒😒😒
Benim tribime uygun emoji yok maalesef 🥺 o yüzden emoji yerine, "hıhhh!" diyorum.
Sahte memoji kullanamam ifade etmek istediğim daha doğrusu ifadem neyse emojim de o tersine dünya
Sadece gülücük kullanirim trip atmiyorum acikcasi bu tür seylere vaktim yok pek.
Trip atarken emoji kullanmıyorum ama birisinin canını yakmak istiyorsam şu emojiyi kullanırım 😏
Önüme ne gelirse , neden trip attığıma bağlı 😔☹️😒😡🤬😤 yani değişir
Hiç emojiyle trip atmadım. Emojinin attığım tribin ciddiyetini bozduğunu düşünürüm.
Mesajlaşırken trip emojisi mi oluyor? Yapmadığımdan dolayı ilk kez duydum. 😊
😒😒 bununla trip atmaya bayılıyorum.. 🤣😅😂
Pek emoji kullanan birisi değilim. Kelimeler ile kendimi ifade etmeyi daha çok seviyorum.
Kullanamiyorum ben emoji filan muhattap olmayarak cezalandiririm.
Aslında tam olarak istediğim etkiyi veren emoji üretilmemiş ama idareten 😑😒 bu ikisi ya da emojisiz
Trip atarken emoji atmam fjdjsj
Aman trip atma sen fhgjfj
Neden 😒
Ben trip atabilirim, sen atamazsın gkgkfjj
Tabii erkeklerin duygusu yok hep bir ağırlığı olması gerek 😑
Bak hele bak, üstüne benim tribimi de çalmış fjgjfhf
Profilimdeki kedi gibi baktığımı düşün dkdjkd
Ben de sincap gibi bakayım o zaman djjgf ödeşelim 🐿🐿
Tamam olur jdjdj
☹️😐😕 Bunları kullanırım 🚪🚶🏻♂️
Genelde 😂bunu kullanırım
Bak benim bu oldu şimdi