Merhabalar,
Benim sevgilimin de instagramı olmasın lütfen dhfhdf ancak instagramın cinsiyeti de olmaz yani😅
Benim sevgilimin de instagramı olmasın lütfen dhfhdf ancak instagramın cinsiyeti de olmaz yani😅
Aptal bu kadın ya. Bana bir koca lazım diye şarkı yazmayı biliyorsun ama? Bırakın şu cinsiyetçiliği. Milletten sana ne ayrıca? Bu kadının uzak bir akrabası üst katımızın ev sahibi. Aynı zamanda eniştem 2000 lerin başında bu kadının oturduğu villanın olduğu sokaktan villa almıştı.. evine giren çıkan belli değildi unutmadık sizi Hülya hanımcığım! Akrabanız tuhaf siz tuhafsınız ünlü olmanız sizi vasıflı yapmaz! Gündeme gelmek istiyorsanız çabalayın böyle ucuz yolları denemeyin zira gittikçe küçülüyorsunuz
Heee ayrıca ben aynı evin içinde yediğimi içtiğimi kocam bey diye etiketleyemeyeceksem nieee var bu İnstagram niye niye
Cevap vermeden önce belirtmek istiyorum Instagram ya da farklı bir sosyal medya ağı kullanmıyorum. Ancak bu kadını hiç sevmiyorum adını dahi anmak istemiyorum.
"Sanatçı" sıfatını dahi hakettiğini düşünmüyorum. Düne kadar yemedikleri halt kalmadı şimdi başımıza hanımefendi kesilmişler. Kime neyin yakışıp yakışmadığına karar verecek son insan kendisi..
Aramızda hesap açmak için hülyadan izin alması gereken biri yoksa üzerine konuşmaya değer bir konu olduğunu sanmıyorum. İnsanların kendi fikirleri bu, birilerine dayatmaya çalışmadıkları müddetçe neden omuz silkip geçemiyoruz? Farklı fikirlere illa saldırmamız mı gerekiyor?
Cevap
146Cevap
Valla ablam seni hiç anlamadım. Simidi insanlara yakıştırıyor onlara reva görüyorsun da basit bir sosyal medya konusunu mu yakıştırmıyorsun? “Gerekirse simit yeriz” dedin ya geçenlerde onu merak ettim. Bu halk simit yerken gerçekten sen de yiyecek misin? 3 liralık simit mi 7 liralık simit mi ona göre söyle ama? Çok büyük dert ya ınstagram. Milletin en büyük derdi hangimize yakışıyor oldu. İnsanlar yüzyüze görüşemiyor parasızlıktan kırılıyor, sosyal medyada sosyalleşiyor sen gelmiş erkeklere yakışmıyor diyorsun. Hoş bende pek kullanmıyorum da bu ülkede kendine yakıştırdığın ne varsa herkese senden çok yakışır inan. Instagram sana yakışıyor da erkeklere mi yakışmayacak? Ha ha ha ha…
senin topuklu ayakkabın bile senden daha çok yakışır bana
1- Her birey istediğini yapmaya özgürdür, buna suç işlemekte dahil tabi sonra bedelini ödemek zorundadır.
2- 'Bir insan' bir başkasına bir şeyi yakıştıramıyorsa, bu 'o insanın' bakış açısıyla ilgili bir durumdur. Yani bakış açısı çok önemlidir, bakış açısı ne kadar geniş olursa 'o kişinin vizyonu da bir o kadar geniş olur.'
3- Kendi adıma konuşuyorum: Her hangi biri bana neyi yakıştırıp neyi yakıştırmadığını, Söyleyebilir. Yani fikrini beyan edebilir. Ama o kişinin yakıştırmadığı bir şeyi yapmama engel olamaz ya da yakıştırdığı şeyi yapmaya zorlayamaz.
Özetle; ister ünsüz olsun, ister ünlü! Kişilerin fikirleri ve görüşleri kendilerini bağlar. Ben bir "Erkek" olarak "Instagram'ı kendime yakıştırıyorum" ve kullanmaya devam edeceğim!
Umarım bir gün hayallerini gerçekleştiren bir erkek, bulabilirsin Hülya Avşar :/
IQ düşüklüğü yaşayan insaları yok etmekte özgürlüğe dahilse.. İşe başlayalım
@Tutank_hamun Yok etmek sorunun çözümü değil, aksine daha büyük bir sorun.
IQ düşüklüğü olan ya da yaşayan insanları yok etmek yerine, onların IQ'larını yükseltmek hem toplumuz, hem de bütün insanlık için daha faydalı bir eylem olur.
Ama tabi her şey IQ ile ilgili olamayabiliyor, bazen insanlar bilerek ve isteyerek kendisini gülünç duruma düşüre biliyor.
Bunun toplum üzerinde ters psikoloji yaratıp, kendilerini gündemde tutacağını umut ederler.
Aslında toplumun belli bir düzeyi için bu geçerli bir durum, ancak skalayı biraz daha yükselttiğimizde kendisini gülünç duruma düşüren insanlar o yüksek düzeyde ki insanların gözünde gerçekten gülünç durumda olur.
Şu anda Eleanor Roosevelt'in o ünlü sözünü gerçekleştiriyoruz, neydi o ünlü söz? “Büyük beyinler fikirleri tartışır, orta halliler olayları, küçük beyinler ise insanları tartışır.”
Şimdi biz hangisini tartışıyoruz? Fikirleri mi? Yoksa olayları mı? Belki de insanları tartışıyoruz. Haydi buyurun bakalım 🙂
Eğer IQ düşüklüğü yaşan insanları yok etmek özgürlüğe dahil olmuş olsaydı, Einstein, Tesla, Edison ve diğer dahiler dünya nüfusunun %80'nini yok ederlerdi 🤪 ve bu gerçekten büyük bir çılgınlık olmuş olurdu. Yani sonu yok ve emin olun bu gerçekten gerçek olmuş olsaydı Einstein dünyada yalnız yaşamak zorunda kalırdı 😅😂🤣
😄😄😄😄
Üniversite sinavina hazirlik icin kursa giderken en arkada ortada yer bulmustum oturuyordum otobuste. Sol bir ön caprazimda da genc bir erkek vardi. Yol boyu ben inene kadar instagramdan kizlara bakti durdu. Oyle profil falanda degil. Bildiğin gogus dekolteli, corap giymis kizlara bakti bakti durdu. Oyle igrendim ki. Toplum icinde oyle seylere bakarak neden şevkini artırıyorsun bakacaksan evde bak, millete zarar teşkil etme, onu gectim benim gibi insanlar görüyor hic mi utanmiyorsun ortalik yerde. Her turlu sıkıntılı bir durum. O yuzden bazi erkekler gercekten sosyal medya kullanmamali bu sebeplerden dolayi. Adam akilli bilincli kullanilacaksa tamam ama sapıklık yapilacaksa gercekten gerek yok.
Kadın sadece kendi düşüncesini belirtmiş, hemen linç. Hay kafanıza sokayım. Demek ki hülya Avşar Instagram kullanan erkeklere kişisel beğeni açısından olumsuz bakıyo. Bu kadar. Çoğu kişi benden daha hastalıklı a nokta kü ama örgütlüler. Soruyu soran sen üstüne alınma.
Yerli yersiz konuşan, konuşmaya çalışan, bunu yaparken zırvalayan, saçmalayan, unutulduğunu anlayınca gündem yaratıp reklam peşinde koşan, adını tekrar her yerde görmek isteyen, zavallıca hareketlerin esiri olmuş, sağlıklı düşünme yetisinden uzaklaşmış ve yeri geldiğinde kendi çıkarları için iktidarın yalakası olma yolunda ilerlemiş "SANATÇI" adı altında medya mantarlığı yapan bir kadından başka ne beklenebilir ki?
Zaten Sosyal medya kullanmıyorum Bana Göre gereksiz..
( Çoğu kişi Real de yapamadığını sanaldan yapıyor Diyemediklerini Sanaldan Saydırıyor.. kendisi gibi olamıyor.. Hülya Avşar'da bunu demek istemiş bellki kendiniz gibi olamıyorsunuz diyor yani kısacası.. saygı duymak lazım :D
Hülya Avşar antipatik, Zekasıyla ön plana çıkamamış, Toplumsal olaylarda yaşantısıyla uyumsuz Siyasi bakış açısıyla saçma açıklamalar yapan silik bir karakter. Devri geçti çünkü sunabileceği ne güzelliği kaldı nede sansasyonel hareketleri.
Ciddiye almayınız. Bende yakıştıramıyorum o ayrı mevzu :D
Hülya Avşar bütün instacilari tiktokculari bilmem necileri cebinden çıkartır hepsi bir yana hülya avsar bir yana. Gündeme gelmek için yaptığını düşünmüyorum. Burdaki hiç bir sifati olmayan binlerce üye bile her halta bilir bilmez yorum yaparken Hülya Avşar gibi popüler bir isim düşüncelerini dile getirebilir. Hayat sizin sandığınız gibi telefondan ibaret değil aaa dostlar isteyen istediğini düşünmekte özgürdür... yok gündeme gelmek için yapmış yok çıkış yapmış bunu yazan nasıl bir kafa yasiyor acaba inanılır gibi değil 🤣🤣
Sosyal medya kullanan erkekler iş yapmayan erkeklerdir tarzında bir cümlede kurdu. Neyse bana çok güzel yakışıyor
İbrahim Tatllıses'e ağzını vakumlatan, Orhan Gencebay'a g*tünü şaplaklatan kadın da geçip "erkekler şöyle olmalı, böyle olmamalı"dan söz etmesin...
Yakışmıyor. Kadınlar daha zarif fotolar paylaşıyor. Takip edilen erkek arkadaşlarınıza bakın. Estetik yok, zerafet yok, ışık ayarlaması yok😂 keli parlayan erkekler mi dersiniz neler neler var. Göz zevkimiz bozuluyor yahu😂
Hmmm, 🤔 bilemiyorum ama ben de özellikle herkesin tanıdığı bazı ün, isim yapmış kişilere kevvasheliği yakıştıramıyorum. Motor, sadece bildiğimiz hareket enerjisine dönüşüm araçları -kimi akaryakıt ile, kimi elektrikle ya da nükleer kaynaklarla çalışan- olmalıdır, mecazen birileri bu kelimeyi üstlenmemelidir.
Anlaşılması açısından:
Örnek cümle 1: "BMW'lerin motorları gerçekten muazzam tasarlanmış, taş gibi!"
Örnek cümle 2: "Ne motorlar gördüm, yıllar eskitemez evet; taş gibi, ama gelgelelim beyin sanki onlarda hiç var olmamış."
Çok haklı bence. Hesabı olabilir tabii ki taş devrinde yaşamıyoruz ama en azından aktif olarak kullanmamalı, sosyal medyaya önem vermemeli. Şekilli poz peşinde olmamalı. İşine gücüne bakmalı. Ben minimum seviyede kullanıyorum, karşımdaki kişiden de beklerim bunu
Sosyal medyanın yakıştığı biri var mı ki? Her iki cinste kullanmasın. Sorun ortadan tamamen kalksın. Sosyal medya yaygınlaşmaya başladığından beri insanlar azdı zaten. Kullanmamamız daha faydalı olur.
Bana gayet yakışıyor, durmadan kendime bakıp mutlu oluyorum. Zaten instagramı kandinlar için kullanmıyorum ki, hem anılarım oluyor hem de anılarımı arkadaslarimin görmesi hoşuma gidiyor. Eğer kadınlar için kullansam biraz hak verebilirdim.
Hülyacığım dediyse doğrudur. Hiçbir sosyal medya platformunda hesabım yok. Facebook açmıştım 2006da aşık olduğum kızın hesabına bakmak için sadece o :) Sosyal medyaya kaptırmayın kendinizi. Tehlikeli hem.
Surati tavuk poposu, agzi tuvalet deligi, burnu sunger, gozleri cin carpmis, vucudu musambaya donmus bu soytarinin erkeklere neyi yakistirip yakistirmamasinin erkekler nazarinda bir kiymeti bulunmuyor. Not: Instagram hesabi olmayan bir erkek
Ben Hülya avşarı hiç bişeye yakıştıramıyorum en önde ünlü olmasına o ünlü olmayı bıraksın instayı bırakçam bi insan bu kadar boş olup nasıl ünlü olabilir kdkdkdkd sesi yok şarkı söyler oyunculuk yok başrol alır
Haklı kadın suslenıp puslenıp foto atınca absurt durmuyor ama erkekler oyle yapınca eğreti duruyor daha cok kadınsı bir ortam ınsta bence de ztn erkekler ona buna dm den yurumek ıcın kullanıyor
Gerekli bir şey bence. İnsan 1000 tane fotograf çekip 5 tane paylaşım yapıyor. Güzel çekilen anlamlı kareler var. Doğayla, hayvanlarla, geziyle ilgili. Manzaralar müthiş. Nasıl kullanacağına bağlı
Kendisinin işi gücü memleketin en zengin erkekleriyle sekse dayalı ilişki yaşamak. Kendisini beceren erkeklerin instagram için zamanı olmayabilir. O da herkesi öyle zanneder
Hülya Avşar’ı çok seviyorum ama o çenesindeki pirsingi hiç yakıştıramıyorum kendime biraz alakasız oldu yorumum ama söylemeden geçemiycem instagram umrumda değil çünkü kullanmıyorum
bu da, bir laf edeyim bir hafta ülke beni konuşsun derdinde :D
ne dediğiyle zerre ilgilenmiyorum.
Aradığın erkek benim instgram Face felan yok 🤧🤧
Yalnız simit açıklamandan sonra senin dikkate alınacak kayda değer bir insan olmadığın bariz belli 👋👋
Kadın yakıştırmıyorum dememiş. Tüm gününü instagramda geçiren bana göre değil demiş. Ki ben de katılıyorum. Şimdikiler sadece dm den ona buna yürüyor. Napalım böylelerini?
Ayvaliktaki yazliginda s.. ikcem bunu bir gun. Alibey adasina karsi gorecek o zaman. Benim Hulya Avsara yakistirmadigim cok seyler varda neyse.. Komsumuz.
Sanki onun fikrini önemseyen var gibi birgün başörtü için konuşmaları şimdi de erkeklere ınstagram ı yakıştıramıyorum diyor Allah'ım yarabbim ya😂😂😂😇 çok saçma 😂
Gündem olabilmek için yapmayacağı bir şey, konuşamayacağı bir konu var mı acaba? Ona prim verilmemeli artık.
Bize halk olarak kuru simidi lâyık gören bir insanın zaten instagramı yakıştırmamasına hiç şaşırmadım 😃
işte ortaya bi polemik atayım adım unutulmasın hülya avşarınkide. herkesin kullanması gerekiyor bence...
Haklı. Kaslarını göstermeye çalışan kıl yumakları görmek istemiyoruz
Bende hülyayı bu ülkeye yakıştıramıyorum. kendisini kutuplara ışınlamamız mümkün mü?
Bu açıklamayı başka biri "Kadınlara Instagram'ı yakıştırıyorum" şeklinde yapsaydı, Hülya Avşar'da dahil tüm sosyal medya linç ederdi.
Instagram'da sürekli başkalarının hayatlarını izliyorlar, hesabım yok mutluyum. Youtube'da daha çok vakit geçiriyorum.
her dediğini yaptın mı simit ye diyordu geçen gün de 😂😂😂
Bu kadin kendiyle çelişen bi insan zaten. Köpeğini hayvan postunun uzerine yatıran biri. Hayvan katili kurkleri savunan ve destekleyen adi bir insan. Erkekleri dislamasini normal gördüm. Beklerdim
Çok saçma dediği. Sosyal medya kullanmanın cinsiyeti mi olur.
Kafasındaki saç teli kadar yaprak yemiş biri artık vücut ile gündem olamıyor ya boş işler peşinde.
Instagram da erkekler olmasa Hülya Avşar'ın takipçisi kalmaz.
Hep ilgi çekmek. Gündem de kalabilmek için saçma sapan konuşmalar yapmakta üstüne yok zaten bu kadının. Herkese yakışır.
Ne desemde insanlar beni hatırlasa acaba adlı sorunun kafasındaki yanıtı
Evet yakışmıyor biz onların araba storylerini izlemek zorunda mıyız jsjsjs🤣
Bunca yıldır bir çok kitap okuyup, bir çok düşünürün sözlerini okudum, ama hiç bu kadar derinliği olan ve ufkumu açan bir söz duymadım. Hülya Avşar ülkenin başına geçmeli.
Yine Hülya ve laf olsun torba dolsun misali.. Prim vermeyin şunaa ya
İboya vere vere ünlü oldun buna millet bir şey demiyorda boş şeylere mi eleştiri yapıyorsun
Her önüne gelen dişiyi takip edince bende yakıştıramıyorum ve evet sık sık paylaşım yapması bir insanın günde bin kere kendini atması hikayelere falan kadın erker irrite eder beni. Karışamam kimseye herkesin kendi sosyal medyası ama yine de kapatsa ya da o kadar önem göstermese mutlu olurum ne yalan söyleyeyim😂😂😍
Pek aktif kullanan biri değilim hatta ona katılmasam da, kişisel görüşü saygı duyarım.
Saygı duyarım derken hakaret etmeden eleştiri veya görüşünden ötürü. Takip ettiğim filan yok.
Yapmadığı, etmediği kalmamış bir insanın böyle bir şey söylemesi hakikaten aşırı saçma.
Elbette cinsiyeti olmaz bunun ama neye dayanarak söylemiş bunu bence biraz daha açıklama getirmeli..
Kimseye yakışmıyor saçma boş işler. İşimden dolayı etkileşim olsun diye kullanıyorum. Resim atmak ve beğenilmek çokrahatsız ediyor beni canım gibii hissediyorum
Aynen ten renklerine uymuyor tiktok daha uygun cilt alt tonu önemli.
Bencede kadınlar instagramda gezmesinler her gördüklerini istiyorlar yakışıklı erkeklerde dahil.
Bende o yaşta kadına hala şöhreti kovalamasını yakıştırmıyorum. Eskidin ablacım eskidin.
Aynen erkekler anca dmden yürümeye yarıyor hiç kullanmasalar bizi rahatsız etmemiş olurlar 😂
Instagram'a bile bir cinsiyet verdiler ya hahaha ne diyelim
Instagram'da simit yerken görmüyordur o yüzden yakıştıramıyordur
Gündem yaratma çabaları göz önünde kalma çabaları vs vs
Cİnsiyetçi yaklaşmış sahi o simit yemesi gerekmiyor muydu =)
O dedi diye bütün erkekler birakcak zaten uygulamayi kendi yaptığı şeyleri unuttu herhalde
Yine bir Hülya Avşar vakası ve yine kendisini ciddiye alamıyorum.
Hülya Avşar baksın işine...
Çok doğru çok iyi yazmışsınız tebrik ederim.
Hülya Avşar baksın işine...(: