kız, erkek arkadaşıyla ufak bi gezmeye çıkmış Allahımm bir günde 10dan fazla hikaye mi atılır? bi de öncesinde anket açmış "sizce nereye gidiyoruz tahmin edin" diye işim gücüm yok nereyi geziyosun onu düşünecektim zaten. bakın şurayı gördük buraya gittik adım başı hikaye.. hadi onu da geçtim yediğinin fotosunu niye çeker atarsın? yetmedi bi de video da çekip atmış tabağı te Allahım ya. sizce bu görgüsüzlük müdür
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAyy sennsinir ve gıcık olduğum şey yaaa insan ayda 1 paylaşır paylaşsa bile ama millet 7/24 paylaşıyor aşkla yemek kahve keyfi yanlızlık yemekleri sabah kahvaltısı akşam yemeği zart zurt yazıları yazarak paylaşıyorlar görmemiş ve görgüsüz insanlar. Keşke yediklerini paylaşsalar sadece en ufak bi şeyi bile story haline getirdiler sevgilisi çikolata alıyor aşkımdan en sevdiğim çikolata diye ay Allahın beyinsizi biz sanki yemiyorum sanki en pahalı çikolatayi bu almışda bizim paramız yetmemiş kuş beyinli senin sevgilinin aldığı çikolatayı ben günde 100 kere yiyorum. Aman daha varda saymakla bitiremedigim şeyler boş ver gitsin roman yazmaya gerek yok 🤗🥰
22 Yorumla
Soran+1 yılaynen bi gezi hikayeleri paylaşırlar adım başı sanırsın buradan kalkmış dünyanın öbür ucuna gitmiş de yeni ülke tanıtıyo bize hshshshs neil armstrong ay'a çıktığında 3 foto çektirdi max hshshshs
- +1 yıl
Türk kadınları aya çıksa hiç düşünemiyorum 🤣o hikayelerin sayısını
En İyi Cevaplar
- İnternet & Teknoloji konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılYediğini içtigini hunharca ve aslî bir görevmiş gibi sosyal medyada paylaşanları temel sorunları vardır.
Bunlar : Öz güven eksikliği, şiddetli cahillik, görgüsüz olmak ve bunun da farkında olmamak, çok avam bir ruh hâliyle birilerine gösteriş yaptığını sanmak ve iyi aile terbiyesi almamaktır.
Son madde akılları karıştırabilir. İzah edeyim. İyi aile terbiyesi almış bir birey, başta elinde olmayan bireylerin canlarının çekebileceğini ve bilhassa çocukların canının yanabileceğini düşünür ve paylaşmaz, paylaşıyorsa da ölçülüdür.
Ben paylaşmam, paylaşandan da haz etmem.
Ben ancak samimiyetimin iyi seviyede olduğu kişilerle, eğer rahatsız olmadığını düşünüyorsam, kararınca kendi görselimi paylaşırım...10 Yorumla
- İnternet & Teknoloji konusunda 619 cevap paylaştı.
s +1 yılSayısız şehir gezdim, sayısız tatile çıktım hep gün içinde en fazla 2 story atmışımdır. Arkadaş şehir içinde geziyor görmeniz lazım attığı adımdan içtiği çaya kadar atıyor😂 instagramda yakın arkadaşlarım bile sessizde, arabayı kullanan benim mesela araba kullanırken 1 tane story attım bu zamana kadar, kızı alıyorum yanımda arka arkaya 5 tane yol videosu atıyor🙄 etik durumunu bilmem ama sıkıyor
24 Yorumla
Soran+1 yılkoca karadenizi baştan sona turladım 2 haftada paylaştığım story sayısı 5 :D armstrong ay'a çıkınca 3 fotoyla kapadı uzay turunu hanımefendi bi adım ötelik yoldan story'leri döşemiş hshshsh
- +1 yıl
Al benden de o kadar😅 kanadaya giden arkadaşımın attığı story sayısı 3, 10 dk lık yolda atılan story sayısı 5😂 gelmiş geçmiş en iyi özellik sessize alma😅
Soran+1 yılneee kanada mııı, bak kuzey ışıkları hak etmiş ama adım başı fotoyu :DDD
- +1 yıl
Aa kuzey ışıkları ilgisini çeken biri daha😂 o zaman saniye saniye izlerdim orası ayrı 😂
+1 yılİlk başlarda ben de tuhaf karşılıyordum. Artık paylaşanı değil takip edeni tuhaf karşılıyorum :D Mesela sen kızın tarzını biliyorsun neden takip ediyorsun neden hala storylerine bakıyorsun 😂
Onlar da merak edenler çok diye paylaşıyor işte 😏01 Yorumla
Soran+1 yılgizledim zaten hikayelerini
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
84
Cevap
61Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHer hafta ailece yemeğe gideriz şuana kadar paylaştığım olmadı belki maddi durumu iyi değil diye annemle babamla fotoğraf çekerken bike atmam belki biri annesiz veya babasız yaşıyor diye gittiğim şehirlerin ülkelerin ve güzel manzaraların bazende kendimin fotoğrafını atarım bu kadar.
12 Yorumla
Soran+1 yılsen eşittir bensin. listemde bi arkadaşımın annesi kanserden vefat etmişti bu yüzden asla anneler günü kutlamam mesela. atacağım şey max manzaradır benim de
Cevap sahibi+1 yılKimse bizim gibi düşünmüyor maalesef
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİnsanların nasıl yaşadığı nasıl davrandığı ve ne yapmaktan hoşlandığı bizi ilgilendirmemeli ve onları sorgulama hakkını kendimizde görmemeliyiz. İster adım başı gittiği yeri yazar anlatır isterse her yediğini paylaşır bu bizim o insanın yapmaktan hoşlandığı o hali sorgulayıp o kişiyi yaftalamamızı gerektirmez. İnsanları mutlu oldukları halleriyle rahat bırakmalıyız bence. Herkesi olduğu halle kabul etmeliyiz. Onların bu halleri niçin sizi bu sorguya düşürüyor bence siz kendi içinizle ilgilenmelisiniz. Onlar yaşarken siz durduğunuzu düşünüyorsunuz belki. Belki onları her gördüğünüzde içiniz buruklaşıyor onlar gibi gezemiyorsunuz diye. Oysa herkesin yaşamı kendince güzeldir. Kendi halimizi özümsemeli ve kendi yaşantımızı sevmeliyiz. Dolayısıyla evet etiktir. Çünkü her insan sorgulanmadan yaşamayı hak eder.
05 Yorumla
Soran+1 yılya hshshs. emin ol ondan ve bunun gibi tiplemelerden çok daha fazla geziyorumdur ve çeşitli hobilerim de var. ama birini bile birilerinin gözüne sokarcasına paylaşmayı hiç düşünmedim çünkü ben mutluysam niye millete kanıtlama gözüne sokma ihtiyacı hissedeyim? manitle koca karadeniz turu yaptık benim 2 hafta boyunca o kadar güzel manzaralı yerlerden paylaştığım toplam story sayım şu kızın iki adım öteki gezisinde 3 saatte paylaştığı toplam story sayısı kadar değildir
Cevap sahibi+1 yılOlabilir fakat başka insanların tercihini de sorgulamak bize düşmez. İnsanların hayatlarına saygılı olduğumuzda renkleri görürüz. Her yer senin gibilerle dolu olsaydı rengarenk olmaz siyah ve beyazdan oluşurduk.
Soran+1 yılher yer ben ve çevrem gibi olsaydı her dk'sını sosyal medyada paylaşacak budalalardan ziyade o vakti kendini geliştirmeye harcayacak tipler dolardı ve emin ol bu çok daha renkli olurdu
Cevap sahibi+1 yılGörüldüğü üzere siz çokça geliştirmişsiniz bu kadar gelişkinlik ve gelişmişler yeterli. Biraz da gelişmemişleri izleriz böylelikle. İyi akşamlar.
Soran+1 yılvizyon meselesi tabi sen de haklısın. iyi akşamlarr
Fazlası abartı ve bana asla etik gelmiyor. Hatta saçma geliyor. Hadi kahveyi falan paylaştın da direkt olarak yemeği paylaşan görgüsüz ve boş bir insan. Bi yemek yaparsın farklı bir şeydir, görseli falan değişiktir, özenmiştir, kırk yılda bir paylaşır o tamam. Ama artık gidip de sıradan bir çorbayı bile paylaşıyorsa çok komik 🤣
10 YorumlaKovaları çiçek almış da bile heme paylaşıyorlar iki geçmede boşandılar haberi geliyor
Mutluluk paylaşılıyor
Mutsuzluk gizleniyor yazık insanlara mutsuzluğunu anlatacak bitane güvenecek insan yok, herkes mutluluk yarışinda12 Yorumla
Soran+1 yılaynen canım öyle haklısın. cidden mutlu olan kanıtlama ihtiyacı hissetmez
Bence etik değil. Sosyal medyayı geçtim bir sebebi yoksa yakınıma bile "bak bugün bu var" dercesine çekip atamam.
Karşımdakini nasıl etkileyeceğini bilmiyorum; canı çeker mi, alacak durumda mı? vs bunun başında bana göre bir davranış değil yani o yüzden başkası yapınca da pek hoş bulamıyorum.
Diğer insanlar da her anını her yediğini paylaşmamalı bence her şeyden önce o anı tam anlamıyla yaşayamayabiliyorlar.
Arada çekilir hatırası olsun diye tabii ama abartmak abartı :)10 Yorumla
+1 yılVücudunu paylaşmak nasıl etik değilse yemek de öyle. İkisi de karşı tarafın nefsini harekete geçiriyor.
20 Yorumla
+1 yılOldum olası çok saçma gelmiştir. Hadi güzel manzaralar gördün paylaştın da, onun dışında herhangi özelliği olmayan bir tabağı bardağı paylaşmak nedir? Gösteriş tamamen.
12 Yorumla
Soran+1 yılbi de arka sokaklar kameramanı gibi zoom in yapıp duruyolar tabağa hshhahshsh
- +1 yıl
Ahsjkakdkdkfkkfk arka sokaklar kameramanı... Çok iyiydi
Yediğin içtiğin senin olsun bana gördüğünü anlat dediğimizde. Aaa ben story atmaktan çevreyi incelemedim ki diyecek kızdır kendileri. Etrafı kaçırmıştır yazık ya..
11 Yorumla
Soran+1 yılhshshshsh var böyle. 10larca story sadece bi adımlık yolda çekilip atılıyo hshshs
Influencerlik yolunda ilerleyenler var isteyen istediğini paylaşabilir görmek istemiyorsan takipten çıkabilirsin ben birinin hikayesinde hoşuma gitmeyen bir şey gördüğümde anında takipten çıkıyorum sorun olmuyor. Gidipte düşünmüyorum bunun böyle bir şey paylaşması etik mi diye. Hesap onun hesabı topluluk kurallarına uyduğu sürece istenilen paylaşabilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılgizledim zaten hikayeleri
Düpedüz görgüsüzlük. Bende de böyle bir arkadaş modeli var. Gördükçe cinnet geçiriyorum. Takipten çıkmam yakındır.
12 Yorumla
Soran+1 yılhikayelerini gizle aşko görmezsin
Sonradan görmelik onun yaptığı birazda o storyleri izleyen herkesin canı çekecek elbette imkanı olan var olmayan var bunu düşünerek davransalar keşke
12 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın bi de profilin kilidini de açmış cümle alem görsün ne yemeye gittiğini diye hshshshahhshs
Görgüsüzlük hiç görmemişler bir de nispet yaparlar aslında hiç mutlu değildirler
11 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle haklısın. mutlu olan paylaşma gereği bile hissetmiyo
+1 yılBen bu kadar sosyal medya uğruna yaşamayı doğru bulmuyorum. Bu zamana kadar da bunlardan uzak bir şekilde kullandım sosyal medyayı.
WhatsApp durumunda dahi yapamam, yani gösteriş merakından öleceğiz sanırım bu gidişle.10 YorumlaDeğil bence kimse senin ne yediğini bilmesine gerek yok bence
12 Yorumla
Soran+1 yılaynen tüm gün onu düşünüyorduk zaten acaba bugün nere gidip yicek diye bi de profilin kilidini de açmış bi biz yetmedik tüm dünya duysun maniti kimmiş nere gitmiş ne yemişler hshshshshsh
+1 yılHayır hiç etik değil yani görgüsüzlük gibi bir şey ne gerek var valla ben görünce canım çekiyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılyani sadece onu da geçtim bi afedersin sıçtığını paylaşmadıkları kaldı bu milletin
- +1 yıl
Ah aynen azıttılar
Görgüsüzlük ya bence. Tamam gitdiğin yerde foto çekip atarsinda yediğin yemek ne alaka.😑
11 Yorumla
Soran+1 yılgittiğin yerden de onlarca foto atmazsın ya şeyma subaşı gibi döşüyolar mk
Etik olduğunu düşünmüyorum ama çok ta abartılmadığı sürece de görgüsüzlük te olmaz fikrimce. herkesin yapısı karakteri kişikiği farklıdır Şahsen şimdiye kadar 1 kez bile yemek fotoğrafı paylaşmadım gerek duymadım gerek duyanlar var demek ki saygı duymalıyız. genelde gördüğüm kadarıyla sürekli her yediğini paylaşanlar çok yetersizlik eksiklik duygusundan içi içi yiyen insanlar olduğu için pek te şey yapmayalım :)
10 YorumlaGörmemiş geçirmemiş ya da sonradan görmüş tabiki etik değil göz hakkı diye bişey var ben yapamam bu güne kadar yapmadım çünkü vicdanım izin vermez buna olan var olmayan var
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle doğru değil paylaşmak. Çünkü özel hayatınızı kendiniz ifşa ettiğiniz gibi, belkide başkasının yiyemedigi yiyecekleri insanlara göstermek bana göre güzel değil.
10 Yorumla
+1 yılilgisi çeken bakar zaten seninde hem yargılayıp hemde hepsine bakman baya bi tuhaf yani sana ne ki onun hesabı istediğini paylaşır beğenen bakıyor zaten
22 Yorumla
Soran+1 yılkimin ilgisini çekecek hani gurme olsan aşçı olsan anlicam. soner şef misin sen hshshs
- +1 yıl
benim çekiyor herkes sen değil
sanırım insanlar gittikçe sevgiye, mutluluğa aç hale geliyorlar. bu tür paylaşımlar bana da saçma geliyor ama onları mutlu ediyor olabilir.
20 Yorumlabence gereksiz bir davranış hanımefendi ama özel gün olur ona bir şey diyemem ama her yediği veya yaptığı şeyi teşir etmek bence yersiz
10 Yorumla
+1 yılBen de abartılmasını saçma bulurum ama işin ucunda da kötü bir durum yok nihayetinde. O paylaşır, sen de bakmazsan olur biter. Kıskançlık yaşıyor olmalısın içten içe
13 Yorumla
Soran+1 yılhe o kadar kıskancım ki yicek param yok çünkü hshshsh
- +1 yıl
İşin gücün olmadığı için soru başlığı açmışsın ya zaten. Soru kendi içinde ayrı can çekişiyor, sen burada ayrı can çekişiyorsun. Laf da anlamazsın şimdi, gidip paylaşımı yapana soru başlığında sorduğun gibi yaptığın etik mi diye soracak cesareti bulamazsın, burada kendini gizleyip sana cevap verene aklın çok ya, dalga geçtiğini sanırsın. Gittikçe de çoğalıyorsunuz
Soran+1 yılanlık gördüm kahkaha patlattım soruyu açtım bitti yani. sen hiç mi bi olaylara anlık tepki vermezsin. lafı geçse tabi yanında da derim görgüsüzlük diye kimden niye korkayım
+1 yılmanyaklıktan başka bir şey değil, bana göre ezikliğin, görmemişliğin, züppeliğin ve ahmaklığın danıskası
10 Yorumla
+1 yılGörgüsüzlük. Hoş bir şey değil. O paylaştığı yiyeceği hamile biri görüpte canı çekebilir.
Ki zaten yediği şey ona hastalık yapar.10 YorumlaO dediğin devir bitti artık.
Gıda fiyatlarının anası ağlamış durumda. Yorumlarda o paylaşanlara küfür ediliyor artık 😃10 Yorumla
+1 yılgörmemiş malın önde gidenidir alan var alamayan var iki dikkat çekicem diye bu hallere girenlere ayar oluyorummm
10 YorumlaBence değil. Yani illa cevrendekiler fakir olmasa bile, alacak paraları olsa bile bence yediğini göstermek bana görgüsüzce geliyor.
10 Yorumla
+1 yılSosyal medyaya yemek paylaşan kişiler keşke gerçek hayatta yemeğini paylaşsa güzel olmaz mı 😎
20 Yorumla
+1 yılAyda yılda biyere gider görseli güzeldir paylaşırsın bokunu ciakrtmanin anlamı yok bence bu isin
20 Yorumla
+1 yılSil kardeşim o zaman niye hala listende tutuyorsun.
32 Yorumla
Soran+1 yılgizledim zaten hikayesini
- +1 yıl
Gizleme tamamen çık takipten.
+1 yılYani Bir Lokantada Haftada 1 Foto Atarsın Ama Her Yediğini Atanda Saçma
10 Yorumla
+1 yılHem görgüsüzlük hem düşüncesizlik yiyebilen var yiyemeyen 😘
10 Yorumla
+1 yılGördüğüm yediğim içtiğim her şey bana özlemiş gibi hafızamda böyle daha zevkli oluyo. Ne gerek var 500 tane story atıyorsun görgüsüz gibi
12 Yorumla
Soran+1 yılbi de zoom in falan yapıyo tabağa video çekerken. arka sokaklar kameramanı gibi hshshshs
- +1 yıl
Ahahshshehshs lan çok komik
Bence iğrenç bir şey başkaları ne düşünüyor pekde umrumda değil
10 YorumlaGörgüsüzlük başka bir şey değil. Bu sitede bile yapan var bunu. Allah akıl fikir versin, ne diyelim.
10 Yorumla
+1 yılGörgüsüzlük olarak nitelendiriyorum. Sonuçta olan var olmayan var.
10 Yorumlao tipleri çok ilginç buluyorum tuhf bir şekilde bana garip gelirler
10 Yorumla
+1 yılEn nefret ettiğim davranıştır. Görgüsüzlüğün dik alası..
10 Yorumla1-2 kere atarsin tamam da bir gunde üc ögününü de atmak sacma olur
10 Yorumla
+1 yılYani öyledir kimi var parası olmaz canı çeker boş verin ne yerseniz ömrümüzden gitsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok saçma insan yediğini içtiğini neden paylaşır keşke sadece fotoğraf olarak değilde gerçek anlamda olmayan insanlarla paylaşabilseler
20 Yorumla
+1 yılBence degil yiyen var yiyemeyen var bir nokradan sonra ayiplanabilir
10 Yorumla
+1 yılÇok Şükür bu saçmalığı görmemek adına sosyal medya hesaplarım yok sadece burası var
20 YorumlaKesinlikle acgözlülük olur olan var olmayan var saygili olmak gerekir
10 Yorumla
+1 yıleğer bu kadar görmek istemiyorsan engelle bu onun hayatı ve onun sosyal medyası. istediğini paylaşabilir. sen de gez sen de paylaş
03 Yorumla
Soran+1 yılben zaten tonla geziyorum ama milletin gözüne sokmam kimseye mutluluğumu ispatlama ihtiyacı duymuyorum. hikayesini gizledim zaten
- +1 yıl
tamam geç o zaman ağlama burada. herkesin sosyal medyası kendine. herkes ne göstermek istiyorsa gösterir
Soran+1 yılağlamıyorum zaten iyi misin hshshs millet ne düşünüyo sormak istedim. adı üstüne soru sorma sitesi değil mi burası
+1 yılBenim bi yengem var oda böyle artık korkuyorum tuvalete giderken bilr çekip atcak diye
11 Yorumla
Soran+1 yılyenidoğan bezlerini atıyolar artık zaten bi kendilerininki kaldı hshshsh
+1 yılPopüler kültüre köle olmaktır o tam anlamıyla o tür insanlara özellikle dikkat et mutsuz ve yalnızları inana bana mutlu ve yalnız olmayan insanlar gün içerisinde instagram veya başka bir sosyal medya ile zaman harcamaz
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılÇoooook eskiden yapardım sonrasında bıraktım, en sonun da sosyal medyayı da kapattım, tümüyle saçma buluyorum
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle değil aksine kimse kimseyi merak bile etmiyor storylerden
10 YorumlaSonradan görme olmanın kanıtı, boş insandır bana göre...
10 YorumlaYakında korkuyorum sı... larına da çekip atacaklar diye.
01 Yorumla
Soran+1 yılonu da yaptılar ki yeni gelinler sağolsun bebeklerinin bezlerine kadar çekip atıyolar artık sıra yetişkinlere geliyo hsshshsh
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşırı saçma insanların canı çekiyor olan var olmayan var
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yılBen tuhaf buluyorum ve sürekli yediğimi içtiğimi de paylaşmam zaten
10 Yorumla
+1 yılBana göre değil küçük bir şey de olsa hamile veya alamayan insanlar oluyor o yüzden paylaşmak çok doğru bir davranış değil
20 YorumlaDeğişebilir bu durum yaa başka ülkeye gidersin veya farklı yemek yersin paylaşmak istersin ama bunu abartı duruma getirenlerde var
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAh o kadar haklısın ki bu sıgırlar yüzünden instayı kapatcam 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılbana da geliyolar arada böyle kapama fikri
Cevap sahibi+1 yılEn iyisi valla midemi bulandırıyorlar hele nasıl vizyonsuz oldugunu bildiğin insanların kendini mükemmel gösterme cabaları varoş varoş hava atmaları 😂
+1 yılGörgüsüzce bence bulamayan insanlar var
11 Yorumla
Soran+1 yılbi de profilin kilidini de açmış tüm dünya görsün diye hahshshshs
görgüsüzlük yapmayın ya en sinir olduğum şey ben alışılmıştan farklı bir şey yiyorsam çekerim anca ki sosyal medya hesabım bile yok
10 Yorumla
+1 yılYanlıs hareket hic sevmem
Kendilerini begenmiş insanları sevmem10 Yorumla- Devamını Gör (85)
Devamını Gör(130)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam