İnternet & Teknoloji Bugün ne yaptığınızı emojilerle anlatabilir misiniz? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Hadi bakalım, emojilerinize kuvvet şimdiden :D Umarım güzel anlatabilirsiniz :D Bugün ne yaptığınızı emojilerle anlatabilir misiniz? Cevapla Emoji Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Neveragain6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl 🛌🏼-🍳-☕-🧖🏼♀️-💅🏼-🚶🏼♀️-🏨-🚶🏼♀️-🏡-🍜-🚶🏼♀️-🏨🕔🕠🕕-🚶🏼♀️-🏡- 🛌🏼👱🏼♀️📱.Yoruldum emoji aramaktan. :d 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl emeğine sağlık o zaman. D Yorumla Neveragain6 +1 yıl Ne demek. :d Yorumla
AysiraM Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 53% +1 yıl en sevdiğim sorulardan emoji 😄😴🤤🏃♀️☕🍫 simdilik bu kadar 1 0 Yorumla
çilekliciklett Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 87% +1 yıl 🛏️🏃🏼♀️☕💃👩🏼💻💆🏼♀️💇🏼♀️👩🏼💻🥗🏊🏻♀️🏠🛁🍵🍲👩🏼💻📖🛌 1 0 Yorumla
ajdaözbal Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl 🛌💃☕🚮🍞🍅🍳🍯🥛🍽️🍵💃🛒🛍️💳👚👗👠💄👜👠🙆🌉👣🏠🍅🥗🥙🍟🧀🍽️🛁💃🛌😂😂 1 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl 🖥📆📋🗃🗒📊💼📑👩🏻⚕️👩🏻💻 ne demiş ünlü düşünür Seda Sayan “aşk yok iş var work work work” 1 0 Yorumla
aicha_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yatak ejo, Elimi yaktım ay ejo, Çırptım çırptım karıştır ejoOturdum ojo 🙄 1 0 Yorumla
bahriye_atasoy34 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Bugün hiçbir şey yapmadım boş bir emoji nasıl atabilirim 1 0 Yorumla
KürkMantoluHayri Takip Et Master Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 537 cevap paylaştı. ✍🏻💻⌨️🍛💻👂🏻☕️🥱😴 2 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 499 cevap paylaştı. 🛏🍳📱📈📉💻🎧🛒🛍📞💝📲💔🍽🥗📺🏹📱📈📉🥱🛌🔮 1 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 552 cevap paylaştı. 😴😴 1 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 527 cevap paylaştı. 😡😂😂😂😥😲😂😂😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
🛌🏼-🍳-☕-🧖🏼♀️-💅🏼-🚶🏼♀️-🏨-🚶🏼♀️-🏡-🍜-🚶🏼♀️-🏨🕔🕠🕕-🚶🏼♀️-🏡- 🛌🏼👱🏼♀️📱.
Yoruldum emoji aramaktan. :d
emeğine sağlık o zaman. D
Ne demek. :d
en sevdiğim sorulardan emoji 😄
😴🤤🏃♀️☕🍫 simdilik bu kadar
🛏️🏃🏼♀️☕💃👩🏼💻💆🏼♀️💇🏼♀️👩🏼💻🥗🏊🏻♀️🏠🛁🍵🍲👩🏼💻📖🛌
🛌💃☕🚮🍞🍅🍳🍯🥛🍽️🍵💃🛒🛍️💳👚👗👠💄👜👠🙆🌉👣🏠🍅🥗🥙🍟🧀🍽️🛁💃🛌😂😂
🖥📆📋🗃🗒📊💼📑👩🏻⚕️👩🏻💻 ne demiş ünlü düşünür Seda Sayan “aşk yok iş var work work work”
Yatak ejo,
Elimi yaktım ay ejo,
Çırptım çırptım karıştır ejo
Oturdum ojo 🙄
Bugün hiçbir şey yapmadım boş bir emoji nasıl atabilirim
🌕⛅🍱☕🧕👩👣👣👣👤👤👤👤👤☕☕☕🛋️🛋️ 👣👣👣🏠🍲🥙🍊👩📱🎧🙍🙍🙎💔🛌🧟🌌
✍🏻💻⌨️🍛💻👂🏻☕️🥱😴
🛏🍳📱📈📉💻🎧🛒🛍📞💝📲💔🍽🥗📺🏹📱📈📉🥱🛌🔮
📙📒📝✏️✒️🖋️🖊️🖍️🖌️📙📘📗📓📕📕📔🧐🤓🤯
🛌 🥪 🍵 🎸 🎧🎶 📖 🍝 🌯 👩💻 📞 🛌🌙 ♀️
😴🥖🍳📱📔📒✏😤😡🤯🥖🍲📒✏📱😴😴😡😤😒😒✏📒📱
🛌⛅🥱🍳☕🚬🏣🚶♀️🥴🍔☕🚬🌆🏘️🚶♀️💀🍛🫖🚬🛌