İnternet & Teknoloji Bugün ne yaptığınızı emojiler ile anlatabilir misiniz? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Bakalım gününüz nasıl geçmiş, emojilerin diliyle bana anlatın :D Bugün ne yaptığınızı emojiler ile anlatabilir misiniz? Cevapla Emoji Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Edaddnneek Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl 💤👁👀📱📱📱📱😔🤔🤨😓😪😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😫😫😫📱📱📱📱📱📱📱📱🤷♀️💁♀️😐🤯😶 1 7 Yorumla 8matador1180 +1 yıl niye ağlıyon gız Yorumla Edaddnneek +1 yıl Ben aglamıyim da kimler ağlasın🤧 Yorumla Edaddnneek +1 yıl Öyle ağlamak iyidir iyi geldi bana👍 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Niye ağlıyorsun ama :D Yorumla Edaddnneek +1 yıl Çok gizli🤫🤭 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Gizli olmaz anlat anlat :D Yorumla Edaddnneek +1 yıl Bana kalsın👍👍 Yorumla
Eskidenkayıtolanbiri Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 👩👧👦👩👧👦👩👧👦👩👧👦👩👧👦🥣💤💤🥴🛀🌧️Anlatamadım ama kısmen böyle 2 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl yemek yapmışsın onu anladım bak sdfvs Yorumla
Diğerkâm1i Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Merhaba,Bugün📚✏📝📲📐✒💻📣📋👉💭👭👫Böyle geçti.Esen kalınız..🍃03.11.21/01:35 2 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl 🏫📚👩👧🚘➡️ 🏠➡️🍳 ☕️➡️👠👜➡️🚘+👩🏻+👱🏼♀️➡️🎊🎊➡️🚘-👩🏻-👱🏼♀️➡️ 🏫 📚 👩👧➡️ 🏠➡️ 🥘 🍽➡️ ☕️ ➡️ 🍿 🎞➡️ 🚿 🧼➡️ 😴 1 0 Yorumla
MaviHurma Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bugün gerçekten iş yerinde çok verimli çalıştım o yüzden 🚬🖥️🗂️🖥️👨💻🚬👨💻🚬🖥️👨💻🗂️👨💻🚬 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 894 cevap paylaştı. 📸📀⌨🖱🖱⌨🖱📞☏☎☏📲📱📲🔋🖱🎥📱🖱📱⌨📲🖱🎥📀📀📀📽📸📷🖱⌨📞☏☎📲📲📱📱 1 0 Yorumla
sulupilav Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Güzel soruymuş sevdim aslanım. 🖖 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Bugün bunu mu yaptın ciciş Yorumla
ufsnnebe Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl 👱🏻♀️👱🏼🧑🏻🦱👧🏻 💖💖💖👩🏼🏫 1 3 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Aşk hayatın hareketli yolculuklar falan he :D Yorumla ufsnnebe +1 yıl Of nalaka be öğretmenlik yaptım Yorumla 8matador1180 +1 yıl haydaa :D Yorumla
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 322 cevap paylaştı. 😴🥱🚎⏰⏳🥤🥣🍎🍌🍊🍫⌛👭☕🍫🛍👗👖🚎🛀😴🛌 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. 🤲🛌👣🎮 1 0 Yorumla
YoğurtluÇikolata Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl 📕🙇🏼♀️📖🛁🥗 2 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Her şeyi yaptın mı bu ne sdfs Yorumla YoğurtluÇikolata +1 yıl Dersim vardı eve geldim yemek yedim duş aldım, günlük yaşantı işte ne var 😂 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 💃🍺🙇♀️ 1 3 Yorumla 8matador1180 +1 yıl dans etmişsin, bir şeyler içmişsin :D Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Hee Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl 😂 Yorumla
Teraryum4554 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl 👩💻🙇♀️🥟 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Bi şeyler izledin, bi şeyler yedin mi ne ettin dsf Yorumla Teraryum4554 +1 yıl Emoji ile anlatmak zor geldi bana 😊 evet izledim ve yemek yaptım 😊 Yorumla
Parietal Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl 🙏✋😊 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl bu ne yapılıyor. D Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl 😃😃😏🧐💫💫💫 1 3 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Araştırma mı bu nedir dsf ѵαℓεɳƭเɳσ +1 yıl Öyle kardeşim. ѵαℓεɳƭเɳσ +1 yıl Son iki emoji o.. 😃
FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl 😴😴😴Bitti. 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl O da iyiymiş :D Yorumla FunnySunny +1 yıl Günü esneyerek bitirdik dksj Yorumla
Yeiss_01 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 📚🤓😑 1 3 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Ders işledin okula gittin sen dsf Yorumla Yeiss_01 +1 yıl Ders doğru tam 420 dk çalıştım. Ama okulde değil evde xjvmsmv Yorumla 8matador1180 +1 yıl Olsun bu işin evi opkulu olmaz sdf Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 👅🦶 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Ne oluyor bu. D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayağımı yıkadım Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 426 cevap paylaştı. 😴😴😴😴😴😴😴😴 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Galiba anlatamam 1 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı. 🛍️🧖🍽️📺 1 0 Yorumla
satürn22 Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 327 cevap paylaştı. anlatamam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
💤👁👀📱📱📱📱😔🤔🤨😓😪😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😫😫😫📱📱📱📱📱📱📱📱🤷♀️💁♀️😐🤯😶
niye ağlıyon gız
Ben aglamıyim da kimler ağlasın🤧
Öyle ağlamak iyidir iyi geldi bana👍
Niye ağlıyorsun ama :D
Çok gizli🤫🤭
Gizli olmaz anlat anlat :D
Bana kalsın👍👍
👩👧👦👩👧👦👩👧👦👩👧👦👩👧👦🥣💤💤🥴🛀🌧️
Anlatamadım ama kısmen böyle
yemek yapmışsın onu anladım bak sdfvs
Merhaba,
Bugün
📚✏📝
📲📐✒
💻📣📋
👉💭👭👫
Böyle geçti.
Esen kalınız..🍃
03.11.21/01:35
🏫📚👩👧🚘➡️ 🏠➡️🍳 ☕️➡️👠👜➡️🚘+👩🏻+👱🏼♀️➡️🎊🎊➡️🚘-👩🏻-👱🏼♀️➡️ 🏫 📚 👩👧➡️ 🏠➡️ 🥘 🍽➡️ ☕️ ➡️ 🍿 🎞➡️ 🚿 🧼➡️ 😴
Bugün gerçekten iş yerinde çok verimli çalıştım o yüzden 🚬🖥️🗂️🖥️👨💻🚬👨💻🚬🖥️👨💻🗂️👨💻🚬
📸📀⌨🖱🖱⌨🖱📞☏☎☏📲📱📲🔋🖱🎥📱🖱📱⌨📲🖱🎥📀📀📀📽📸📷🖱⌨📞☏☎📲📲📱📱
🥺🥺🥺😔😔😔😭😔😭😔🥺😔😭😔😴😴😭😔😭😔😭😔😔😭😭😴😴😴
Güzel soruymuş sevdim aslanım. 🖖
Bugün bunu mu yaptın ciciş
👱🏻♀️👱🏼🧑🏻🦱👧🏻 💖💖💖👩🏼🏫
Aşk hayatın hareketli yolculuklar falan he :D
Of nalaka be öğretmenlik yaptım
haydaa :D
👺✌️
🎶 🎉- 🥃 🍺 🍷- 🕺 💃🏻 💋- 🎥 🍿 🎞
🚗🫖☕🍼🍁🍂📸😴🛒🍽🚿🖥📲💤