#ıphone💜
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Şimdi android ile ios çok farklı platformlar eğer özellik bazında bakarsan android daha üstün. Bana göre önemli olan stabil olması şu an iPhone 11 hala alınabilir cihaz ve gerçekten güçlü. Kasma veya ısınma gibi sorunlar yok, kamerası tatmin edici. Pil olarak 6 veya 7 saat kullanım süresi sunuyor. Senin gibi bir kullanıcı için iPhone 11 doğru bir tercih olucaktır şimdiden hayırlı olsun.
Cevap
3Cevap
iPhone almak saçmalık o fiyata taş gibi telefon alırsın. 8gb ram 258 gb hafızalı 4500 mAh pil falan
Demi bende öyle düşünüyorum Samsung ile arasında kaldım ama iPhone bence göz boyuyor ne kadar yeni versiyon çıksa pile batarya sorun oluyor
ben 11 kullanıyorum memnunum dayanıklı alınacak iyi teller arasında ama gücünüz varsa 13 alın
Ama bu telefonun batarya sorunu var işte pil sorunu ben bundan çektim iPhone biraz ondan guvenemiyorum
Ben kullanıyorum çok memnunum. Hala alınır bence dolar kuru düşünülünce.
Sanki 13 alabileceksin de sene 2022 diyorsun gecen sene çıktı işte iPhone her sene bi özelliğini değiştirip salıyor piyasaya mal gibi gidip en üst modelini alıyorlar ben aldığımda 12 vardı paramda vardi ama ben 11 aldım farkı yok çoğu kişinin ayranı yok içmeye kredi çekip iPhone alıyor fakirler almasın rica ediyorum
Sene 2022 dediğimde ne anladınız acaba? Ben işleminden ötürü öyle söyledim keşke önce onu sorsaydın bi
Telefondan ne aradığına göre değişir Androidlere göre kamerası mükemmel ama kamera haricinde her şeyi çöp şarjı da çabuk bitiyor foto merakın yoksa Android al
Ah bana böyle de kız , aslında Samsung ile bunun arasında kararsız kaldım batarya konusunda korkuyorum iphonde 6 kullandım beni rezil etti
Benim eski telefonum.6s di kanka 5 sene kullandım sağlam telefon ama şarjı dayanmıyor işte kaç sene geçti üzerinden şarj sorununu hala aşamamislar yine çabuk bitiyor dediğim. gibi kamera mükemmel çok foto çekerim diyorsan al yol ben fotoya bakmam dersen o kadar para vermeye gerek yok
++++
Huawei al oppo a91 de adam gibi telefondur.
Yanında powerbankla gezmeyi ihmal etmezsin
Peki bu telefon neden herkes de kullanır oldu memnunlar diye düşünüyorum
Gösteriş için diğerlerine kıyasla ucuz :)
Çok eski
Kendisi 3310 kullanıyor
13 kullanıyorum kanka
Hayatım boyunca Apple dan başka marka kullanmadım telefon için ondan eskilerini almayın
Bende iPhone kullandım hep bu sene anneme samsybg aldık telefon kullandığımı hissettim şarjı çok iyi ekranı iyi tek sorun kamera iPhone kamera iyi ama diğer konularda berbat bi telefon
Bilmiyorum benim ilk telefonum iPhone 4s 8 yaşındaydım o zaman yeni çıkmıştı
Bazı arkadaşlarımda android var biraz baktım kullanmadı o kadar garip ki
Güzel Android ben sevdim. ama kamera berbat
Apple dan vazgeçmem ben Apple Watch da kullanıyorum macbook da kullanıyorum çok uyumlu çalışıyorlar iPad de kullanıyordum ama çekiçle biraz kırmış olabilirim kafam eserse iPad Pro alırım ama bütün işimi macbook dan hallediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?