şu an kullanıyorum genel olarak kullanışlı ama 3-4 yıl sonra güncelleme almaz diye düşünüyorum bu yüzden en azından bir üst modelini almak daha mantıklı (Iphone 12)
0
6 Yorumla
Soran
2 ay
3,4 yıl içinde yeni alırım diye dusunuyorum bende o kadar gitsin bana
o halde alabilirsin çok kullanışlı bir telefon çünkü ve eğer alırsan siyah dışında bi renk almanı öneririm bu Iphone ile ilgili değil siyah renk yazın çok sıcak oluyor
Bencede. Ama güncelleme gelmiyormus diyorlar. İkinci el alıcam zaten. Güncelleme gelmemesi sorun olucak gibi. Ama iki üc sene kullanirim yine. Guncellemesi bitince elden çıkarma imkanim var mı acaba?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
iphon her serisi kullanımı efsane ısrarcı değilim ama bu konuda ısrar ediyorum
Bende beğeniyorum
Güncelleme sorunu oluyormus sadece.
11 in inince elini alıcam sıfırı kaç tl acaba şu an bilgin var mı?
güncelleme geldiğinde kendiliğinden yapıyor siz sadece onaylıyorsunuz en fazla 3 dk ikinci el fiatları teknosa da 13-14 bin tl arası
Cok pahali yinede ya. Ben telefoncudan alıcam ama fiyat nedir biomiyorum. 6.7 bin olursa alirim yoksa almam iphone falan. Gider android alirim
iphon alıyorsun krem kutusu değil git parana göre al
Hem güncelleme olmiycak hem bk gibi para dökücez biseye yaramıycak. Niye satıyolar onları?
Androidler daha iyi hiç bi farki yok zaten. Android alırım benden bi telefona en fazla 6.000 tl çıkar dahası cikmaz
hangi canımsın güncelleme yok diyor of be harcadığım zamana yazık sana git android al sen tamam bacum tamam
şu an kullanıyorum genel olarak kullanışlı ama 3-4 yıl sonra güncelleme almaz diye düşünüyorum bu yüzden en azından bir üst modelini almak daha mantıklı (Iphone 12)
3,4 yıl içinde yeni alırım diye dusunuyorum bende o kadar gitsin bana
2 yil falan kullansam zaten yeni alırım
o halde alabilirsin çok kullanışlı bir telefon çünkü ve eğer alırsan siyah dışında bi renk almanı öneririm bu Iphone ile ilgili değil siyah renk yazın çok sıcak oluyor
Mesela kullanırken güncelleme artık gelmiyor olsa o şekilde elden çıkarma imkani var mı ?
Evet satabilirsin zaten apple telefonlar değer kaybetmez asla
İkinci eli kaç tl dir en az bilgin var mı?
tek bildiğim pahalı bir telefon
İkinci eli?
bilmiyorum
Gereksiz bence parana yazık
Eski ve pahalı
İkinci elini alıcam
Bence değmez
Ne önerirsin peki?
efsaneee
Bencede. Ama güncelleme gelmiyormus diyorlar. İkinci el alıcam zaten. Güncelleme gelmemesi sorun olucak gibi. Ama iki üc sene kullanirim yine.
Guncellemesi bitince elden çıkarma imkanim var mı acaba?
iphone asla elde kalmaz 7 plus bile şu an peynir ekmek gibi