asus tuf gaming vg259qm almayi dusunuyorum tek bir sey sorucam bu bılgısayar kasa olmadan çalışır mı kasam var abımden kalma icide dolu ama merak ettım cevaplar misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
asus tuf gaming vg259qm almayi dusunuyorum tek bir sey sorucam bu monitör kasa olmadan çalışır mı kasam var abımden kalma icide dolu ama merak ettım cevaplar misiniz?
Tabi çalışır. Arkasındaki HDMI portuna, istediğiniz bir HDMI ile görüntü veren cihazı bağlayın. Görüntü monitöre yansır. Örneğin kasa, telefon, oyun konsolu vs.
monitör kasasız çalışmaz işte bunlarda kasası olmayan bilgisayarlar sen bunu kastettin diye düşündüğüm için atım ben. O dediğin monitörü kasaya bağlayıp kullanabilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ya soruda bir tuhaflık var. Ya da ben anlamadım.
asus tuf gaming vg259qm bir bilgisayarsa, kasa ile ne alakası var olayın.
Ben yazamadim ozur
monitör
Tabi çalışır. Arkasındaki HDMI portuna, istediğiniz bir HDMI ile görüntü veren cihazı bağlayın. Görüntü monitöre yansır.
Örneğin kasa, telefon, oyun konsolu vs.
yani calisiyor
bazı bilgisayarlar kasa olmadan çalışıyor satıcıya sorun.
saticiyla konustum monitör bu sadece ekran dedı buda calisiyor anlamina geliyor sanirm
bana linkini atsana şunun
buraya at yoruma
sevıyem yok atamiyorum
bi dakka bekle
Bu sadece monitör
yani calisir dımı KSWŞCKWŞDL
çalışır doğru bağlarsan kasaya :)
ama daha uygun kasalarda bakabilirsin bu biraz fazla gelmez mi?
yok kacmaz bıde kasaya dogru baglarsan calisir diyorsun ama ben kasasiz calisir mi diye merak etmistim monitörü
beklesene bi
www.hepsiburada.com/turbox-aio111-intel-core-i3-3110m-2-40ghz-8gb-ram-128ssd-21-5-freedos-all-in-one-pc-p-HBCV000020NY5I
bune varya kafam asiri karisti sadece bir soru sordum monitör kasasiz calsiigor mu
monitör kasasız çalışmaz işte bunlarda kasası olmayan bilgisayarlar sen bunu kastettin diye düşündüğüm için atım ben. O dediğin monitörü kasaya bağlayıp kullanabilirsin
Evde bilgisayar kasası varsa ona takıp kullanabilirsiniz
Ucuz bir şeyler istersen ev ortamında sabit kalacaksa toplama pc al. Eğer her yere götürürüm dersen amd ryzen 4 ya da 5ten aşağısı olan laptoları alma
Bu bilgisayar değil ki, monitör
biliyorum duzelltim monitör diyw
Laptop ya da kasa yoksa bu bir işe yaramaz
Neden çalışmasın
nıye calissin
Tamam