10 yaşından tut 80 yaşına kadar herkeste tiktok.
Siz seviyormusunuz tiktok?
Siz seviyormusunuz tiktok?
Severim kullanırım
Saçma ve kullanmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
tiktılkçular anlamsız şekilde çok hızlı zengin oldular. çok büyük markalar reklam teklifi ediyor. YouTuberler en azından saatlerce video çekiyorlar editliyolar şu bu oluyordu. ama tiktok da 30 saniye video geçen yıl haberlerde gördüm instrgmda cemre cellat ceren uzun makarna birsürü tiktok fenomeni gece kondudan yaşarken villa satın almışlar dayısı abisi 7 sülalesine araba aracak kadar çok kazanıyorlar acun da sağolsun exxende onları çekerek şöhrete yakınlaştırdı. ben kuran kursuna gitmeseydim ya da ailem edepli yetiştirmeseydi memur yerine tiktokçu olurdum. kuzenim de tiktok da fenomen ama ona reklam gelmiyor takipçisi az (7bin takipçisi var ) ama bir defasında yanım da yayın açtı 1 saat boyunca 300 TL kazandı (1000 tl kazandı 700 tl si tiktok kesiyor). ve bana onur şermik YTL OSMAN, emin ağa gibi hanzolar varmış her gece canlı açıp en az 200bin tl kazandıklarını bazen de 700 bin TL kazandığı söyledi ağzım açık kaldı. bunların anaları babaları da bunlardan beslendikleri için göz yumuyolar saçma sapan hareketlerini Enes batur un bile ilk zamanlar kafasına kadın çorabı giyip yoğurt yaladığı videoları vardı ünlenince hepsini kaldırdı (not :23 yaşındayım)
Bazıları gerçekten komik ve eğlenceli oluyor ama %90 çöp. Nasıl kendilerini bu kadar küçük düşürebiliyorlar anlamıyorum. Nereden baksan samimiyetsizlik, zavallılık görüyorum. Hele küçük çocuklar için çok üzülüyorum onlar çok masumlar ve sosyal medyanın kirli ellerine bırakılmamalılar.
Cevap
5Cevap
Arkadaşlarımda vs kullanan yok, harika bir çevre edinmişim kendime
Yayıncı ol para kazanırsın orada 😀
Eğer bir gün, bir yerlerde duyarsanız ben telefonuma Tiktok indirmişim, gördüğünüz yerde öldürün. 😬 YouTube da denk geliyorum, insan başkasının yaptığı bir saçmalığa sanki kendi yapmış gibi utanır mı? Utanmaktan izleyemediğim videolar var. 😂
sacma denilir mi emin değilim. genel olarak bakarsak tiktok instagram veya benzeri uygulamalardan daha fazla kisiye ulastigi icin daha kullanisli, özellikle ünlü olma gibi bir isteginiz varsa.
fakat 7/24 kaydirirken yaklasık gün icinde 4-5 saatiniz gidiyor
şimdi bunu 1 ay icin düsünelim
30x4 diyelim 120 saat, 1 ay içinde yemeden içmeden 5 gününüz kaydırırken geçiyor
silip silmemeyi tekrar düşünün, iyi geceler
tiktok cekenlerin acikcasi bir beyni oldugunu dusunmuyorum
bi ara vardı çok sıktı kaldırdım şimdi instada reels izliyorum 😀😀😀
Gereksiz ve hayatlarının bir değeri olmayan insanlar. Boş laf ve içerik kalabalığından başka bir şey değil.
öyle deme lan cellat benim babam qwxejkqwe
Tiktokçuların fakesi bile bu sitede takılıyor
Alla alla hani nerdeler
Abdullah demir diye birininki burada dolanıyor mesala fenomen bile yaptılar :)
Al :)
Kullanmıyorum boşa intrnt gidiyor
Sevmiyorum ama hiç izlemiyorum da diyemem sjdjs
izleme ıq seviyen - lere iner türkiyeden bir zeka daha gitmiş olur wedhmxweq
Sevmem ama para kazanıyorlar
Çok saçma geliyor vallahi bana hiç sevmiyorum.
Kullanmıyorum telefonumda boşuna yer kaplayamam
saçma kullanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?