2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hangi uygulama veya programla yaptığına göre değişir. Photoshop veya belki Lightroom programlarini denedin mi bilgisayardan? Telefondan yapınca kalite bozulabilir, bilmiyorum.
0
17 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bilgisayar yok şu an burada. O programlar da yüklü değil zaten. Acil yapmam gerek.
Sen kalitesi düşüyor diyorsun. Mobil cihazlarda da photoshop uygulaması var ama denemedim. İstersen onu dene, belki uygulama üzerinde de kalite düşürmeden kayıt vardır. Kişisel olmasını anlıyorum lakin amacım sadece yardım etmek, bildiğim yolla. Hiçbir çözüm bulamazsan o zaman ben buradayım.
Ben derdimi mi anlatamıyorum? Cihazda yer yok diyor. Hiçbir şeyi silemem. Telegramı sildim hala yer yok diyor. Bilgisayar olsa içindekileri boşaltırdım.
Çünkü çok uğraştım ama itimat etmiyorsun. Atar yaptigim yok. Gördüğün gibi diğer arkadaş da fotoğrafı istedi senden. Ne yaptın bilmiyorum artık. Halen yardım lazımsa e-posta üzerinden hallederiz. Kusura kalma.
Kendin karar ver; iki kişi senden fotoğrafı istedi. Kadın olana ulaşmak için cabaladin, erkek olana ise "Buradan bir erkeğe..." diye başlayan cümleyi kurdun.
Evet. Uygulamaya girip e postayla giriş yapınca "enhance" yazan yere tıklıcaksın. Daha sonra galeriden fotoğrafı seçip netleştirebilirsin. Zaten kendiliğinden net olan fotoları bile netleştirip daha kaliteli yapıyor. İstersen portre modunda da netleştirmeyi deneyebilirsin. Günlük 10 ücretsiz hakkın var zaten. Bu arada uygulama renklendirme de yapıyor bilgin olsun.
Anladım. Bildiğim kadarıyla bunu yapan online bir uygulama yok. Aklıma sadece en basitinden instagramın fotoğraf düzenleme kısmındaki yapı ve keskinliği artırmak geliyor. Belki biraz kaliteyi arttırabilir.
İnstagramda paylaş demiyorum zaten. Düzenleme işlemi bitince eğer biraz netleşmişse ss alırsın. Bu arada vesikalık fotoğrafı telefonla çektin ve fotoğraf dışında kalan gözüken yerleri kırpmak istiyorsun. Doğru mu anladım. Yoksa fotoğrafın içinde mi kırpma işlemi yapmak istiyorsun?
Adobe scan ya da cam scanner uygulamarından birini indirecek yerin var mı? Belki fotoğrafı tararsın direkt fotonun olduğu kısımları tarıyor kırpma işlemi yapmana gerek kalmaz
Bir uygulamayı kaldırıp denicem. Telegram uygulamasını kaldırınca telegramdan paylaşılan alınan bütün fotoğraflar siliniyor mu ya da geri yüklediğimizde erişebilir miyiz? (Not: telegramı uzun süredir kullanamıyordum, güncelleme istiyordu.)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hangi uygulama veya programla yaptığına göre değişir. Photoshop veya belki Lightroom programlarini denedin mi bilgisayardan? Telefondan yapınca kalite bozulabilir, bilmiyorum.
Bilgisayar yok şu an burada. O programlar da yüklü değil zaten. Acil yapmam gerek.
Öyleyse bana yolla, ben sana jpeg, gerekirse PNG olarak geri göndereyim.
Ama kişisel foto. Bana tarif etseniz. Mobilden yapmak mümkün değil mi
Sen kalitesi düşüyor diyorsun. Mobil cihazlarda da photoshop uygulaması var ama denemedim. İstersen onu dene, belki uygulama üzerinde de kalite düşürmeden kayıt vardır. Kişisel olmasını anlıyorum lakin amacım sadece yardım etmek, bildiğim yolla. Hiçbir çözüm bulamazsan o zaman ben buradayım.
Gel sen beni dinle, yani çevrim içi olarak bir siteye yukleyecegine bana yolla e-posta üzerinden, ben de sana geri göndereyim.
Neyse. Kolay gelsin. Halledersin inşallah.
Ne neysesi ya. Yazdıklarınızı daha yeni görüyorum. Ne bu atar hali?
Ben derdimi mi anlatamıyorum? Cihazda yer yok diyor. Hiçbir şeyi silemem. Telegramı sildim hala yer yok diyor. Bilgisayar olsa içindekileri boşaltırdım.
Çünkü çok uğraştım ama itimat etmiyorsun. Atar yaptigim yok. Gördüğün gibi diğer arkadaş da fotoğrafı istedi senden. Ne yaptın bilmiyorum artık. Halen yardım lazımsa e-posta üzerinden hallederiz. Kusura kalma.
Burdan bir erkeğe fotoğraf atacak değilim.
Diğeri gizli.
Varsa yoksa cinsiyetçilik. Lütfen beni engelle. İyi günler.
Ben mi cinsiyetçi 😄
Kendin karar ver; iki kişi senden fotoğrafı istedi. Kadın olana ulaşmak için cabaladin, erkek olana ise "Buradan bir erkeğe..." diye başlayan cümleyi kurdun.
Erkeğe fotoğraf atmayı düşünmem gerekmiyor. Neden atayım. Neye karar vereyim. Saçmalamayı kesin.
Saygısızlık etmeyin hanımefendi. Beni engelleyin dedim, bitti gitti. İyi günler.
Niyeymiş? Ne saygısızlığı yahu. Bunu herkes böyle değerlendirir. Bundan sizin güvenilmez ya da diğer kişinin güvenilir olduğu anlamı çıkmaz ki.
Mümkün ama kırptıktan sonra "remini" uygulamasından fotoğrafı netleştir ücretsiz zaten ben çoğu fotoğrafı ordan netleştiriyorum eski fotoğrafları da.
Kırpılmış fotoğrafı o dediğiniz yere mi yüklüyorum.
Evet. Uygulamaya girip e postayla giriş yapınca "enhance" yazan yere tıklıcaksın. Daha sonra galeriden fotoğrafı seçip netleştirebilirsin. Zaten kendiliğinden net olan fotoları bile netleştirip daha kaliteli yapıyor. İstersen portre modunda da netleştirmeyi deneyebilirsin. Günlük 10 ücretsiz hakkın var zaten. Bu arada uygulama renklendirme de yapıyor bilgin olsun.
Uygulamayı indirmeden olmuyor mu?
İndir sonra silersin bişey olmaz. Ama indirmeden yapman mümkün değil ve programsız netleştirme işlemini yapan bir site de yok zaten.
Netleştirme ile kalitenin düşmemesi aynı şey mi ki? Aslında dolaylı olarak bir çözümdür ama sormak istedim. Ben hiç kullanmadım da onu.
@birkaranlikadam kalitesi düşük fotoğraflar netleştirilir zaten. Yani ben öyle yapıyorum genellikle
Hayır indirilmiştir. Başka uygulamaları silmemi söylüyor. Silmem mümkün değil. Yer yok telefonda. Online bir uygulama gerek.
İndirmiyor*
Anladım. Bildiğim kadarıyla bunu yapan online bir uygulama yok. Aklıma sadece en basitinden instagramın fotoğraf düzenleme kısmındaki yapı ve keskinliği artırmak geliyor. Belki biraz kaliteyi arttırabilir.
Instagram'da kullanmayacağım ama. Bir yere göndermemiz gerek.
587mb nedir yahu. El insaf. Uygulamayı yukleyebilmem için bu kadar alan gerek. Offfff
İnstagramda paylaş demiyorum zaten. Düzenleme işlemi bitince eğer biraz netleşmişse ss alırsın. Bu arada vesikalık fotoğrafı telefonla çektin ve fotoğraf dışında kalan gözüken yerleri kırpmak istiyorsun. Doğru mu anladım. Yoksa fotoğrafın içinde mi kırpma işlemi yapmak istiyorsun?
Aynen.
Instagram'da nerde yapılıyor. Filtre kısmı netlestirmiyor. Daha kötü oldu.
Adobe scan ya da cam scanner uygulamarından birini indirecek yerin var mı? Belki fotoğrafı tararsın direkt fotonun olduğu kısımları tarıyor kırpma işlemi yapmana gerek kalmaz
Filtre değil düzenleme kısmından yapı ve keskinlikten
Bir uygulamayı kaldırıp denicem. Telegram uygulamasını kaldırınca telegramdan paylaşılan alınan bütün fotoğraflar siliniyor mu ya da geri yüklediğimizde erişebilir miyiz?
(Not: telegramı uzun süredir kullanamıyordum, güncelleme istiyordu.)
Fotoğraf elimde yok. Annemden çekmesini istedim attı.
İnstagramda denedim, güzel olmuyor. Resmi bir işte kullanılacak.
Bence silinmez fotoğraflar deneyebilirsin
Uygulama için 36mb istiyor. Ama 490kusur mb silmemi istiyor hiçbir şey anlamadım.
Belki diğer uygulamarı silince yinede 36 mb daha yer lazımdır
Sadece telegramı silebilirim
Ne var ne yok her şeyi kaldırmamı istiyor. 😤😤
İstersen bana at fotoğrafı
Nick ne ki
Soruyu beğendim bakabilirsin
Tamam da tıklanmıyor ki
mümkündür
Yardımcı olur musunuz.
?