aynen video ne zaman bitiyor anlamıyorum bile kesinlikle oradan yürünmeli. ve içeriklerde kurgu yapmamaya dikkat et izleyici anlarsa izlemeyi bırakır diret.. + oyun videoları da baya popüler şu sıralar
Kurgu işi boş iş zaten doğal olaylardan yanayım. Oyun olayından da pek anlamıyorum açıkcası oynarım ama prof değilim o yüzden oyun hesabımın ilgi çekeceğini sanmam
Age of Empires 2 , mount & blade warband , Mobile legend , call of duty , Outlast , the walking dead , metro 2033 redux , adını unuttuğum bir oyun daha vardı , aklıma gelenleri yazdım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Örgü örmeyi çok sevdiğim için örgü kanalları ilgimi çekiyor.
Gamer oyunları videosu
ya da diziler filmler vs
genelde şarkıcıların sanatçıların kanallarını takip ederim. müzik dinlemek için.
Astroloji uzmanları, Avrupa Yakası, birkaç belgesel kanalı takip ettiklerim.
kafalar ve ali bicim harici takip etmıyorum
Yani komedi diyebilirz
aynen video ne zaman bitiyor anlamıyorum bile kesinlikle oradan yürünmeli. ve içeriklerde kurgu yapmamaya dikkat et izleyici anlarsa izlemeyi bırakır diret.. + oyun videoları da baya popüler şu sıralar
Kurgu işi boş iş zaten doğal olaylardan yanayım. Oyun olayından da pek anlamıyorum açıkcası oynarım ama prof değilim o yüzden oyun hesabımın ilgi çekeceğini sanmam
Eğlence. Noluyoya¿ favorim 🤗
Pavyon oyun havaları ve makyaj kanallari
Oyun
Hangi oyunlar
Age of Empires 2 , mount & blade warband , Mobile legend , call of duty , Outlast , the walking dead , metro 2033 redux , adını unuttuğum bir oyun daha vardı , aklıma gelenleri yazdım
Half life bide şimdi hatırladım
Dans ve çizim
İlginç bilgiler olabilir
Kişisel gelişim
Lol, komedi, şarkı