İnternet & Teknoloji Birini arıyorum, nasıl bulabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Aranızda dedektif gibi olan birileri var mı? Elimde çok az bilgi var. Güncellemeler+1 yıl Sadece adı, mezun olduğu üniversite - bölüm, yaşadığı şehir ve çalıştığı şirket biliniyor. (Soyadı yok.) Birini arıyorum, nasıl bulabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
DeckProteus Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl hangi bilgileri elinde ona göre bulunur ya da bulunmaz diyeyim. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Soyadı yok ama işe yarar başka bilgiler var. Özelden söyleyebilirim ama mesaj atamıyorum Yorumla DeckProteus +1 yıl İnternetten 2014 mersis data yaz ordan bulursan bulursun Yorumla Soran +1 yıl 2014 olmasının özel bir sebebi var mı Yorumla Soran +1 yıl Bana yardım eder misiniz peki Yorumla DeckProteus +1 yıl sildim uygulamayı yoksa bulurdum. Yine bulursun elindekilerle instadan bulunur ya da şirketin çalışanları paylaştığı yerler oluyor ordanda bulunur Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Adını bilmen yeterli 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Siz bulabilir misiniz ama sadece Adı ve başka bilgileri var soyadı yok Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 310 cevap paylaştı. Bulabilirim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
hangi bilgileri elinde ona göre bulunur ya da bulunmaz diyeyim.
Soyadı yok ama işe yarar başka bilgiler var. Özelden söyleyebilirim ama mesaj atamıyorum
İnternetten 2014 mersis data yaz ordan bulursan bulursun
2014 olmasının özel bir sebebi var mı
Bana yardım eder misiniz peki
sildim uygulamayı yoksa bulurdum. Yine bulursun elindekilerle instadan bulunur ya da şirketin çalışanları paylaştığı yerler oluyor ordanda bulunur
Bulamazsın o isterse seni bulur
Adını bilmen yeterli
Siz bulabilir misiniz ama sadece Adı ve başka bilgileri var soyadı yok
Kendimce yorumlarım
Burdan biri mi
Kimmm
konu ne peki
kim ki bu il falan biliyor musun
Bulabilirim
Söyle bakalım