Merhabalar, Bazılarının karşı cinsten iltifat alacağım diye atmadığı takla kalmıyor. İlgi alanlarını onun ilgi alanlarıyla özdeşleştiriyor falan. Çok komik ve zavallıca buluyorum bu durumu. Kendi açımdan ise sosyal medyada aldığım iltifatları önemsemem.
Sosyal medyada karşı cinsten aldığınız iltifat sizin için ne kadar önemli?
Sosyal medya ya da değil, samimiyetsiz olan her davranış, söz, yaklaşım değersizdir. Ortam belirleyici olmamalıdır çünkü insan olduğu her yerde kendi karakteriyle var olur. Sosyal medya sadece bazı şeyleri daha hızlı göstermeye yarayabilir. Bu da kişinin gördüklerini, duyduklarını okuyabilmesiyle diğer bir ifadeyle iyi gözlem yapabilmesiyle ilgili olacaktır.
İnternet & Teknoloji konusunda 927 cevap paylaştı.
İnsanlara sanal veya reel olarak bakmam. Samimiyetine ve içtenliğine bakarım. Bu düşünceye ise; Victor Hugo'nun "Ağlamak için gözden yaş mı akmalı" şirini gördüğümden belli sahibim. Nice insanlar vardı yanımda ama yanımda değildi. Nice mesafelerden yanımda olanlar vardı. Benim söylentiler değil verdiği hissiyatlar önemli.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Benim iltifat edilecek bir özelliğim yok. Kaslı uzun boylu veya zengin değilsen türk kızı için bir hiçsindir. Ama ben kendimde sevdiğim özelliklerimi geliştirmeye devam edeceğim.
Sosyal medyayı genel olarak önemseyen bir insan değilim. Herkes haddinden fazla yapmacık. Sokakta görüp selam vermediğim insan, instagram paylaşımıma ay canım çok şekersiniz, çok tatlısınız yazıyor. Samimiyetsiz hareketler bunlar 😅