Hangi operatörü kullanıyorsunuz ve neden tercih ediyorsunuz?
25
53
Görüşünü yaz
25Kız Görüşü
53Erkek Görüşü
En İyi Kız Görüşleri
Enperatriz_Eztia | İnternet & Teknoloji konusunda 676 görüş paylaştı.
Guru
4 ay
Türk telekom kullanıyorum. Ancak iyi olduğu için değil maalesef ki alışkanlık. Zamanında uygun tarifeleri vardı ve herkes Türk telekom almıştı. Şimdi fiyat farkı yok. Hatra çopu yerde çekmiyor bile. Bu sene de dolsun numaramı taşıyacağım Turkcell e.
Vodafone dünya çapında büyük bir şirket, Formula 1 de, Futbolda birçok spor dalında sponsorluk sağlayarak spora ve eğlenceye büyük maddi katkı sağlıyor. O yüzden bu adamlar tok gözlü, ödediğiniz faturanın nerelere gittiğiniz de görüyorsunuz. Sadece cep telefonunuza şebeke iletişimi sağlayarak değil birçok alanda hayırlı işlere imza atıyorlar.
Turkcell zaten Lübnan şirketi, arapların yalellisi
Türk Telekom da sanırım yabancı bir sermaye ortağına çoktan satıldı.
O halde neden bu iki markanın isminde Türk adı hala geçiyor ki? sevimli dursun Türk insanını daha çok yiyip bitirelim ticari yamyamlıklar ile.
telefon çekiyor, çekmiyor, çekiyor, çekmiyor gibi şikayetler varsa? bu iş hizmet sağlayıcı ile doğrudan alakalı değil aslında, bir arkadaşım der ki UHF ve VHF yayınları anten anteni görmeden biraz zor haberleşir. Rahatına düşkün insanlar olup çıktık vesselam.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
fantastikadamm | İnternet & Teknoloji konusunda 75 görüş paylaştı.
Guru
4 ay
Vodafone, nedenine gelince üç aşağı beş yukarı günümüzde Türk Telekom hariç pazar payı açısından birbirine yakın olan operatörlerin hizmet kalitesi aynı seviyeye geldi. Bunların içerisinde aynı hizmeti en uygun fiyatlı verdiğini düşündüğüm Vodafone abonesiyim.
Türk telekom'u özellikle ayrı tuttum çünkü kese içerisinde Cumhuriyet altını veriyoruz bir yılda ücretsiz abone yapacağız deseler bile asla bir daha adımımı atmam. Tam anlamıyla kalitesizlik ve memnuniyetsizlik abidesi...
Eski rekabet kalmadığı için açıkçası hepsinin genel hizmet kalitesi düştü, fiyatlar ise uçtu. Hemen hemen kaliteleri de benzer seviyede. Evimde Vodafone bir tık daha iyi çekiyor, yazlıkta Telekom, ailemin evinde ise Turkcell daha iyi çekiyor.
Türkcell kullanıyorum pisman oldum sözleşmenin bitmesini bekliyorum vodofone geçicem daha ayrıntılı kolay anlaşılıyor Türkcell de bunu göremiyorum çok karışık anlaşılmıyor
Turkcell kazık diye vodofone geçtim bu seferde birini arayıp konusamıyorum şebeke berbat youtubede 360p video bile izlenmiyor. Turkcelle dönecez mecbur
Turkcell kullanıyorum, nedeni yok öyle başladım öyle devam ediyorum markayı övecek halim yok onların da benim övgüme ihtiyaçlarının olduğunu sanmıyorum durum böyle her neyse.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
XG10AV | İnternet & Teknoloji konusunda 836 görüş paylaştı.
Guru
4 ay
Turkcell kullanıyorum. Harici bir operatör de kullanmadım.
Kalitesi + Şebeke problemi yaşamıyorum. Platinium ayrıcalıklarından da yararlanıyorum.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
tavuk_vicdanlı | İnternet & Teknoloji konusunda 161 görüş paylaştı.
Guru
4 ay
türkcell kullanıyorum çünkü türkcellde muhattap bulabiliyorsun bir sıkıntı yaşadığında hemen dönüyorlar faturanı bile düzeltiyorlar öpür operatörlerin müşteri hizmetleri bizim bakkal mehmet efendi gibi konusuyorlar :)
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Korıdorlar | İnternet & Teknoloji konusunda 104 görüş paylaştı.
Bilge
4 ay
İlk hattım turkcell 21 Şubat 2001 cumartesi günü almıştım halen aynı numarayı operatör değişimi olmadan kullanıyorum
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
SaykoMann | İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b görüş paylaştı.
Guru
4 ay
Bende Turkcell kullanıyorum. Yaşadığım yerde en iyi çeken ve hızlı operatör olduğu için tercih ediyorum
Vodafone Kullanıyorum Ve Çok Memnunum 😊 Fiyatları Yüksek geliyor benim Hattima gelen paket fiyatları ama bunun dışında güzel
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Saddov | İnternet & Teknoloji konusunda 484 görüş paylaştı.
Master
4 ay
Her yıl Turkcell ve Turk Telekom arasında hat geçişi yapıyorum. Aynı tarifeyi daha ucuza verdikleri için böyle yapmayı tercih ediyorum.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Kâl-Ell | İnternet & Teknoloji konusunda 448 görüş paylaştı.
Guru
4 ay
Önce Vodefone kullanıyordum senelerce kullandım ancak fiyatları pahalı diye Türk Telekoma geçtim. Tarife daha avantajlı ama çekim sıkıntısı oluyor olur olmadık yerlerde. Sanırım çekim kuvveti en kötü olan operatör bu olsa gerek.
En İyi Kız Görüşleri