Turkcell
Vodafone
Türk Telekom

Diğer (Yorum)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Vodafone dünya çapında büyük bir şirket, Formula 1 de, Futbolda birçok spor dalında sponsorluk sağlayarak spora ve eğlenceye büyük maddi katkı sağlıyor. O yüzden bu adamlar tok gözlü, ödediğiniz faturanın nerelere gittiğiniz de görüyorsunuz. Sadece cep telefonunuza şebeke iletişimi sağlayarak değil birçok alanda hayırlı işlere imza atıyorlar.
Turkcell zaten Lübnan şirketi, arapların yalellisi
Türk Telekom da sanırım yabancı bir sermaye ortağına çoktan satıldı.
O halde neden bu iki markanın isminde Türk adı hala geçiyor ki? sevimli dursun Türk insanını daha çok yiyip bitirelim ticari yamyamlıklar ile.
telefon çekiyor, çekmiyor, çekiyor, çekmiyor gibi şikayetler varsa? bu iş hizmet sağlayıcı ile doğrudan alakalı değil aslında, bir arkadaşım der ki UHF ve VHF yayınları anten anteni görmeden biraz zor haberleşir. Rahatına düşkün insanlar olup çıktık vesselam.
Vodafone, nedenine gelince üç aşağı beş yukarı günümüzde Türk Telekom hariç pazar payı açısından birbirine yakın olan operatörlerin hizmet kalitesi aynı seviyeye geldi. Bunların içerisinde aynı hizmeti en uygun fiyatlı verdiğini düşündüğüm Vodafone abonesiyim.
Türk telekom'u özellikle ayrı tuttum çünkü kese içerisinde Cumhuriyet altını veriyoruz bir yılda ücretsiz abone yapacağız deseler bile asla bir daha adımımı atmam. Tam anlamıyla kalitesizlik ve memnuniyetsizlik abidesi...
Türk telekom kullanıyorum. Ancak iyi olduğu için değil maalesef ki alışkanlık. Zamanında uygun tarifeleri vardı ve herkes Türk telekom almıştı. Şimdi fiyat farkı yok. Hatra çopu yerde çekmiyor bile. Bu sene de dolsun numaramı taşıyacağım Turkcell e.
Turkcell senelerdir ona alıştım ve memnunum
Cevap
51Cevap
Eski rekabet kalmadığı için açıkçası hepsinin genel hizmet kalitesi düştü, fiyatlar ise uçtu. Hemen hemen kaliteleri de benzer seviyede. Evimde Vodafone bir tık daha iyi çekiyor, yazlıkta Telekom, ailemin evinde ise Turkcell daha iyi çekiyor.
Türkcell kullanıyorum pisman oldum sözleşmenin bitmesini bekliyorum vodofone geçicem daha ayrıntılı kolay anlaşılıyor Türkcell de bunu göremiyorum çok karışık anlaşılmıyor
türkcell kullanıyorum çünkü türkcellde muhattap bulabiliyorsun bir sıkıntı yaşadığında hemen dönüyorlar faturanı bile düzeltiyorlar öpür operatörlerin müşteri hizmetleri bizim bakkal mehmet efendi gibi konusuyorlar :)
Turkcell kazık diye vodofone geçtim bu seferde birini arayıp konusamıyorum şebeke berbat youtubede 360p video bile izlenmiyor. Turkcelle dönecez mecbur
Turkcell kullanıyorum, nedeni yok öyle başladım öyle devam ediyorum markayı övecek halim yok onların da benim övgüme ihtiyaçlarının olduğunu sanmıyorum durum böyle her neyse.
Turkcell kullanıyorum. Harici bir operatör de kullanmadım.
Kalitesi + Şebeke problemi yaşamıyorum. Platinium ayrıcalıklarından da yararlanıyorum.
Önce Vodefone kullanıyordum senelerce kullandım ancak fiyatları pahalı diye Türk Telekoma geçtim. Tarife daha avantajlı ama çekim sıkıntısı oluyor olur olmadık yerlerde. Sanırım çekim kuvveti en kötü olan operatör bu olsa gerek.
İlk hattım turkcell 21 Şubat 2001 cumartesi günü almıştım halen aynı numarayı operatör değişimi olmadan kullanıyorum
Bende Turkcell kullanıyorum. Yaşadığım yerde en iyi çeken ve hızlı operatör olduğu için tercih ediyorum
Turkcell ve Türk Telekom biri çekim gücü yüksek diğeri avantajlı fiyatlara sahip vodanode çok iyi olmuş son zamanlarda
Turkcell ve Vodafone var.
Vodafone'u ek internet için kullanıyorum ama 4,5G olmasına rağmen Turkcell'in 3G'sinden daha kötü.
Turkcell kullanıyorum hem köye gidince en iyi çeken o hemde alışkanlık gerçi turkcell hep bu alışkanlığı bozmam yönünde baskı yapsada
Vodafone Kullanıyorum Ve Çok Memnunum 😊 Fiyatları Yüksek geliyor benim Hattima gelen paket fiyatları ama bunun dışında güzel
Her yıl Turkcell ve Turk Telekom arasında hat geçişi yapıyorum. Aynı tarifeyi daha ucuza verdikleri için böyle yapmayı tercih ediyorum.
Turkcell'di çok pahalı olduğu için türk telekoma geçtik
Türkiye’de iken Turkcell kullanıyorum iyi yani oradayken iyiydi
Türktelekom kullanıyorum türkcel in bile hiç çekemediği yerde son durak çekiyor
Bütün hepsini kullandım. Son 9 yıldır türk telekom ve en memnun olduğum
Hepsine sinir oluyorum. Kartel olmuşlar. Aralarında anlaşıp öyle fiyat listesi yapıyorlar.
hepsini kullandım ama çekim olarak türkcell diyorum diğerleri internet sıkıntılı
Vadafon.
Çünkü sınırsız ve uygun fiyatlı tarifler var.
Vodefone sene 2009dan beri vodefoneluyum turkcelle gecmeyi dusunuyorum
İstanbul'da hat çekme problemi var, bu yüzden Turkcell en iyisi.
Türk Telekom neden bende bilmiyorum geçtik kaldı öyle
Bimcell çekim gücü ve paketleri iyi zaten Türk Telekomun alt yapısını kullanıyor
Türk Telekom kullanıyorum öncesinde avea idi yıllardır kullanırım çokta memnunum
turktelekom kullaniyorum. sadece turktelekom da limitsiz internet paketi var oyuzden onu kullaniyorum.. interneti cok tuketiyorum... ayrica çift sim kartli cihazim var onda da pttcell faturasiz kullaniyorum
Yurtta çekmiyor diye Turkcelle geçtim ama çok pahalı. Okul bittiği an Vodafone'a tekrar geçicem
En uygun ve ucuz paketler bunda olduğu için tercih ediyorum
Vodofone kullanıyorum, her yerde çekiyor mağdur etmiyor
Turkcell diğer operatörlerden bir tık pahalı sadece ama her yerde de çekiyor gnç paketleri de uygun zaten onu kullanıyorum.
Turkcell ama çok pahalı. Diğer hatlarda şebeke sorunu çok yaşadım o yüzden Turkcellden memnun kaldm.
Vodafone ve Türk Telekom koltukta bile çekmiyor. Turkcell pahalı ama daha kaliteli
T. telekom ucuz diye tercih ediyorum
Türktelekom ve Bimcell yani çift hat kullanıyorum.
Turcell kullanıyorum avantajları var iyi çekiyor
Vodafone kullanıyorum
Tamamen fiyatla alakali türk telekom
Türk Telekom paket ucuz ya
Turkcell olsun 3 kuruş fazla olsun 😎
Beleş görüş sorusu olmuş😂. Türk Telekom
Turkcell ilk günden beri..
Hayatta Türk Telekom kullanmam asla.
Türk Telekom kullanıyorum.
Turkcell
çekim gücü ve HIZ
Turkcell