Avustralya Açık Tenis Turnuvası, 3 boyutlu sanal gerçeklik platformu Decentraland ile ortaklık kurarak Metaverse’teki yerini aldı. 🎾 Decentraland’da oluşturulan özel alanı ziyaret eden kullanıcılar, tenis turnuvasını canlı olarak takip edebilecekler. 🤩
Metaverse'te ilk spor organizasyonu gerçekleşiyor. Metaverse trenini kaçırıyor hissediyor musun?
30
11
Görüşünü yaz
11Kız Görüşü
30Erkek Görüşü
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
deadalus | İnternet & Teknoloji konusunda 719 görüş paylaştı.
Master
4 ay
Sanal gerçeklik tarzi gibi bi şekilde metaverse dünyasında yaşama imkanı yoksa bana sacma geliyor şimdi ben cennetten arsa satıyorum desem bana para verip benden o arsaları almaya gelirler mi gelmezler ama kilise deyince koştur koştur gidiyorlar aynı durum bi fark göremiyorum
gecilmezyol | İnternet & Teknoloji konusunda 928 görüş paylaştı.
Yoda
4 ay
Reelde bir şey başaramamış dengesizlerin sanalda kendilerini bir şeyler sanmaları karşılığında zeki birkaç kişiye para kazandıracakları bir sey bu metaverse, cidden bıktım her yerde duymaktan ve nefret ettim, anlatıyoruz anlamıyorlar, ben bizzat bu teknolojileri geliştiren bir girişimciyim, bu bahsettikleri gibi olmayacak diyorum ama dinleyen yok.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
OnrcnHatpğl | İnternet & Teknoloji konusunda 222 görüş paylaştı.
Yoda
4 ay
Trenin kaçtığı yok birsürü alternatif çıkardılar google earthdan adam haritayı olduğu gibi alıp arsa satıyor, bizim avellerde sanal arsa aldım diye seviniyor tek bi oluşum olsa neyse ama şuanda cennetten arsa satmakla aynı şey, benimde elimde arsalar mevcut dünyanın neresinde isterseniz şak diye veriyorum arsayı ilgilenen ciddi arkadaşlar mesaj atsın.
Olmayan bir sahte dunyada, olmayan spor alanında , olmayan bir organizasyon, metaverse ' nin bütün emek ve hayallerimi elimden alması onun sadece şu hareketine bakar. "Tek tuşla sil veya fişi çekmek". Olmayan bir soyut hiçbir şeye emek vermeyin
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Gizli Üye
4 ay
Metaverse evreninin ileriye yönelik tek amaci insanin dünyadaki aktif rolünü kaybertirmesi sanal dunyayi insana vererek hic evden cikmayan gerçeklikten uzak düşünmekten uzak robotsu varlıklar haline getirmesi olacak basta cezbedici gorunmesi cok normal bu giderek bi virus gibi insani zehirleyen bi sistem
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
AçılınBenKs_ci | İnternet & Teknoloji konusunda 306 görüş paylaştı.
Master
4 ay
Metaverse denen şey tüm insanlığın yanağından öpim aha buraya yazıyorum. Yıllar sonra bu görüşümü bulup okuyun.
ortada kaçan bir tren yok, sadece reklam pompalıyorlar şu an, ha olsa bile zaten metaverse'e paramı riske edecek kadar zengin değilim... Ondan dolayı çıkıp ileride "keşke alsaydım" demem..
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
MuscleKing_T | İnternet & Teknoloji konusunda 464 görüş paylaştı.
Guru
4 ay
Değişime ayak uydurmak gerekli. Tren kaçmadan üç beş bir şeyler yatırmalı.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş