Twitter, IP adresime ban atarak mevcut tüm hesaplarımı ve açacağım yeni hesapları askıya aldı/alıyor.
IP adresimi değiştirmeyi düşündüm VPN veya youtube'daki videolar ile lakin video yorumlarına "asıl IP değişmediği için ban da kalkmaz" yazmış kanal sahipleri, yani durum olumsuz.
Arkadaşlar benim yeni hesap açmam gerekiyor. Ulaşmam gereken insanlar var ve tek iletişim yolum Twitter. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?
- Bu arada Twitter destek ekibine defalarca yazdım, otomatik mail gönderiyorlar heralde ben müşteri hizmetleri mantığı gibi ben yazarım yazdığımla ilgili cevap verirler mantığı aradım. :D
Ne yazarsam yazayım hep ban yeme sebebime dair aynı mail atılıyor; hiçbir sebebi kabul etmiyorum, bir şey yapmadım.
IP adresimi değiştirmeyi düşündüm VPN veya youtube'daki videolar ile lakin video yorumlarına "asıl IP değişmediği için ban da kalkmaz" yazmış kanal sahipleri, yani durum olumsuz.
Arkadaşlar benim yeni hesap açmam gerekiyor. Ulaşmam gereken insanlar var ve tek iletişim yolum Twitter. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?
- Bu arada Twitter destek ekibine defalarca yazdım, otomatik mail gönderiyorlar heralde ben müşteri hizmetleri mantığı gibi ben yazarım yazdığımla ilgili cevap verirler mantığı aradım. :D
Ne yazarsam yazayım hep ban yeme sebebime dair aynı mail atılıyor; hiçbir sebebi kabul etmiyorum, bir şey yapmadım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sen büyük ihtimalle mac ve ip banı beraber yemişsin hemen formülü bizde git bir bilgisayara oradan gir amc adresi farklı ip yide kapat aç modemi düzelir
Nasıl? Erişimi bilgisayardan sağladım hep.
Kimsenin durduk yere IP ban yiyeceğini düşünmüyorum o yüzden yardımcı olmayacağım.
Hesap profilimde ne paylaştığımı, ne yazdığımı atabilirim. Bir şey yapmadım.
Ban yediğin cihaz ve interneti kullanmazsan başka bir cihazda farklı internetle yapabilirsin.
Farklı telefondan mobil veri ile yapabilirim yani?
Evet.
Peki diyelim hesabı o şekilde açtım. Ban yediğim cihaz ve internetten hesaba giriş yaparsam askıya alınır mı?
Ban yediğin cihaz ve internet üzerinden giriş yapamazsın.
Hesabı açarken girdiğim bilgiler peki? Ban yediğim hesaba yazdığım telefon numarasını vs. yazarsam askıya alınır mı?
Eski hesabındaki bilgileri yazabilirsin yine, Ban kullandığın cihaz ve internet adresine atıldığı için.
Peki internet adresimi değiştirmem mümkün değil mi?
Ban internet sağlayıcından verilen modemdeki IP adresine atılıyor, mesela Turkcell internet kullanıyorsan vodafone geçerek kurtulabilirsin.
Anladım. O halde sıkıntı wifi ve laptop. :( Teşekkür ederim.
Başka cihazdan, mobil veri ile hesap açtım fakat saniyesinde askıya alındı.
Telefonu sıfırla mac adresin değişir sonra wifiyi kapat aç tamamdır.
Aynı sorun bendede var hesabım askıya alındı ıp adresi değiştirince açılıyor mu?
Asıl IP değiştirilemediği için olmuyormuş dostum, yeni öğrendim ben de.
Ben telefon numaramı yazmadığım için askıya aldılar
Naptın açabildin mi. ben de açamıyorum