5651 sayılı kanun 60. maddesinin 17. fıkrasına göre BTK Twitter'ı engelledi. Halkın iletişiminin kısıtlanmasına nasıl bakıyorsunuz?
Kaynak: Cüneyt Özdemir, Cumhurbaşkanlığı iletişim ofisinden alınan bilgi.
5651 sayılı kanun 60. maddesinin 17. fıkrasına göre BTK Twitter'ı engelledi. Halkın iletişiminin kısıtlanmasına nasıl bakıyorsunuz?
Kaynak: Cüneyt Özdemir, Cumhurbaşkanlığı iletişim ofisinden alınan bilgi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Maalesef engellendi,
Halk yağma görüntülerini görüp ülke kötü yönetiliyor deyip oy kaybetmeyecekler, zeka fıskırıyor bunlardan adeta :)
Ülkenin kötü yönetildiğini bilmek için bunlara ihtiyaç yoktu zaten ama. İnsanların haber alma hakkı yasaklanamaz.
Biri oradan twitterın fişini çek hülooğ biz zarar göreceğiz bundan diyor ve çekiyorlar 😄
inatagram facebook falan kullansinlar.
Kullanılıyor zaten, ama bir sebepten diğerleri de yasaklanabilir.
kimisi bos bos konusmalar yapiyor twitter çöplük normal gecici yasaklanmasi. ben tv actigimda hep tayibin kilicdara sallamasini duyuyordum kafam dinlendi biraz. su polemik cikarma islerini halkta hukumette biraksa da kafa dinlesek. illa felaket gelecek basimiza.
Hükümet işini yapmadığı için böyle oluyor zaten, kaçak binalara imar affını twitterdakiler vermedi.
su an hukumeti kötu yonde elestirecek yorumlarin bir anlami yok. olaylar bir bitsin herkes kurtarilsin hala millet enkazda beklerken insanlar su an bunu tartismamali. zamani herkesin yaralari sarildiginda. akli olan zaten ne oluyor ne bitiyor gozuyle goruyor. yeterli mi yetersiz mi ne olmus tv de her sey ortada. kanal d de gordum mesela diyor otel cokmus burada yardim bekleniyor diyor yani tv kanali da yetersiz kaldigini gosteriyor zaten ama 10 tane ilden bahsediyoruz.1 degil 2 degil. bu kadar uzmanlasmis insan zor bulmasi. objektif bakmak lazim.3 aylik 3 yillik yikilan bina sahipleri de yurt disina kacmadan yakalanmali.
Kötü eleştiriye gerek yok her şey ortada zaten. Adam bağlanıyor 48 saattir 1 ekip gelmedi diyor, bu bir eleştiri değil yardım çığlığı. Oradaki psikolojiyi sen anlayamazsın empati de kuramazsın. Oturduğumuz yerden konuşması kolay..
Çok şey söylerim de sırası değil
Haklısın
Twitter'da ki sağlıklı haber paylaşımları sayesinde ekipler yönlendirildi insanlar kurtarıldı nasıl erişimi engellersiniz ya, insanların bilgi alma özgürlüğü nasıl engellenebilir biz her gördüğümüze kayıtsız şartsız inanacak değiliz aklımız irademiz var kötü niyetli paylaşımları ayırt edebiliyoruz onları görmezden geliyoruz hepsini bir kefeye koyup sağlam haberleşme kaynaklarından birini hangi gerekçe ile engellersiniz vallahi aklım almıyor.
Elon Musk el at be abim
Twitter sayesinde o kadar kurtulan insan vardi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!