Tv kutusunda olmasini istediğim birkaç özellik var. Bunlar;
3D desteği
Ethernet girişi
Ekran yansıtma
32 gb tan yüksek hafıza
Bu özelliklere sahip bir tv box bulabilir miyim? Yurtdışından da sipariş edebilirim.
3D desteği
Ethernet girişi
Ekran yansıtma
32 gb tan yüksek hafıza
Bu özelliklere sahip bir tv box bulabilir miyim? Yurtdışından da sipariş edebilirim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
3D ' yi gözlüksüz seyredemezsiniz. Mag box alabilirsiniz. 32 gb oldukça yüksek. Film yüklemesi mi yapılacak?
Gözlük var. Uzun süreli kullanım olmasını arzu ettiğim için hafızası yuksek olsun istiyorum tıpkı telefonda olduğu gibi. Guncellemelerle hafiza doluyor.
3D kayıt oldukça yüksek gb yer. Güncelleme çok fazla yemiyor gb' tı o konuda merakınız olmasın. Zaten eskileri silip atıyor, üzerine yazıyor. MAG box ' u bi araştırın. Stick olmayanını tercih edin tabii ki, bellekleri çok çok düşük çünkü..
Bakıyorum, teşekkürler.
Rica ederim. 👍
Ben mi box s kullanıyorum istediğin bazı özellikler var bazıları yok. Nvidia shield tv box var en iyisi bildiğim
Xiaomi Mi Box S, Mi TV Stick ürünlerine bakabilirsin.
Bilindik marka Xiaomi'ninki var. 900 lira civarı. Ucuz arıyorsan Next'in falan var.
Fiyat bilgisinide yazsaydın
1000-1500 tl olabilir
https://youtu.be/cOUoINqXAO8
Teşekkür ederim.
3D desteği var mı ki 🤔
yurt dışı modellerinde 3d desteği olan var.
Bı ara Amazondan Nvidia shield almıştım güçlü bir cihazdı ama benim işime yaramadı sattım.
Yani Garanti servis vs senin için önemli değilse yurtdışından al
Neden işine yaramadığını merak ettim. Çin den projeksiyon cihazı aldım, sorunsuz kullanıyorum, servisi dert etmiyorum.
Kolu kendiliğinden sola çekiyordu oyunlarda. Ayrıca kısıtlı app desteği vardı.
Bilgisayar almak yerine tv kutusunu tercih ediyorum. Pdf açmak, tarayicidan film izlemek, arastirma yapmak, müzik dinlemek gibi yormayan eylemler için alacağım. O markayı arastiriyorum. Teşekkür ederim.
O zaman mi box işini görür
Google Chrome un kendi cihazı var
Mi box a bak