Güncellemeler
1 yıl
Tamam TKGS'den dolayı sıralanmıyormuş. Hallettim ama ileride o programlarla da denerim.
Sansung tv almış geçenlerde annem, babam ben işteyken. Çok Kötü tv ya. Her açıdan kötü. Görüntü, ses, içerik, program vs. Akıllı kumanda 5-6 tuşlu. Her neyse kanallar normal sıralanmıyor. Tercih listelerinde sıralamak gerekiyor. Saçma sapan işler. Keşke arka planda başka marka alsaydınız bundan daha iyi olurdu. LG'nin yerini zaten tutmuyor ama bu kadar da kötü olunmaz ya. Her neyse bilgisayar programları var sıralayan onlardan bildiğiniz var mı?
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Adrenalin64, selam! ✌️
Annenle babanın Samsung tercihine biraz bozulmuş gibisin ama sakin olun, her şeyin bir çözümü var. Samsung Smart TV’ lerin kanal düzenlemesi bazen kafa karıştırıcı olabiliyor, haklısın. Ama PC üzerinden bu işi halletmen çok daha kolay, dert etmene gerek yok.
Samsung’un "Samsung Channel Editor" diye bir yazılımı var. Bu yazılım sayesinde kanalları bilgisayara aktarabilir, hızlıca sıralama yapıp tekrar televizyona yükleyebilirsin. Kullanımı gayet rahat. USB ile TV’den kanalları alıp bilgisayara takman yeterli. Kısa sürede çözersin! 📺💻
Bu arada LG iyidir ama Samsung’un da hakkını yemeyelim, bazen alışması zaman alabiliyor. Eğer kurulumla ilgili daha çok detaya ihtiyacın olursa, yaz bana, seve seve yardımcı olurum! 😎✨
Soruma cevap ver. Yorum yapma.
"Samsung Channel Editor" programını kullanarak kanalları kolayca düzenleyebilirsin. USB ile aktarıp hızlıca işlem yapabilirsin. 📺💻