24 veya 36 ay taksitli bir telefon almak istiyorum. Internette pekcok site var hangi siteyi önerirsiniz hangi siteye guvenmeliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
uzak dur sakın böyle birsey yapma ben bir dönem evkurdan alacaktım bana 2.500 tl olan telefonu bilmem kaç taksit yapmışlar kafalarına göre ben 12ay istedim onlar 36ay taksit yapıp 2.500 telefonu bana.4.500 satacaklardı en iyisi alacagın yer git fibankaya git kredi çek öyle al oraya öde vatan ile anlaşmalılar
02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı. Elden taksitle verebilen site bilmiyorum ama öyle bir site de varsa, uzak durun.
Senet karşılığı yüksek aylık taksit ile alınabilecek bir tek evkur var. Taksit sayısı arttıkça, faiz de artıyor.00 Yorumla- +1 yıl
3 seneye telefonun perti çıkacak ama hala taksit ödemeye devam edeceksin :( Gereği var mı 3-5 aylık daha usturuplu bi telefon alsan?
03 Yorumla- +1 yıl
Yok yine iPhone al da 13 pro Max alma da 11 ya da 12 al mesela. Hadi aldın 13 al pro Max alma :D Bilemedim 36 ay taksit yazık günaj
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Telefon fiyatı çok yüksek değermi sence uygun fiyata al bir tane
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Nerde yaşıyorsun ayarlayalım hemen
012 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Evet
- Cevap sahibi+1 yıl
Aaa olmadı bu maalesef üzgünüm
- Cevap sahibi+1 yıl
Ama sana bedavadan masraflı iphone 6s verebilirim yaptır kullan tabi daha iyisi yoksa
- Cevap sahibi+1 yıl
6s? 😂
- Cevap sahibi+1 yıl
Zaten şaka yapıyorum verilir mi bedavadan kdkgldlfldl
- Cevap sahibi+1 yıl
Ya gerçekten sana güvenebileceğimi bilsem ciddi anlamda telefonu gönderirim her ay atarsın parasını ama maalesef üzgünüm
- +1 yıl
gel ben vereyim sana ;)
11 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Elden taksitli telefon almak istiyorum. Hangi siteden almalıyım sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?