Kaç saat sosyal medyalarda geziyorsunuz? Eskiden Instagram kullanırken 8 saat civarı instagramda takıldığım olmuştu :/
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Facebook kullanıyorum ben aktif olarak ve Almanyadan bir kız yazmıştı özelime Fransız çıktı kız ve Fransızca çeviri google translate kullanarak kızla yazıştım ama umutsuz gidiyor ilişki çünkü Avrupa birliği aşı pasaportum olmasına rağmen almanca bilmediğim için Almanya benim için hayal gibi bir şey. Almanca çalışma isteğim var bakalım almanca eksiğimi kapatıp orada mühendislik kadrosu arıyorum inşallah çalışırım almanyada.
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
kapadım sosyal medyayı bi youtubede kalıyorum hep şarkı ders falan
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
13Cevap
- +1 yıl
Maksimum yarım saat. İnsanların berbat hayatlarını görmekten sıkıldım, yakında bütün sosyal medya hesaplarımı kapatmayı düşünüyorum.
10 Yorumla - +1 yıl
Belki 3 saat, o da haber sayfalarını takip etmek için.
10 Yorumla 3 falan. Ama azaltmaya çalışıyorum. Maksimum 30 dakika en güzeli bence
10 Yorumla7/24 Saat Sosyal Medyadayım Kardeşim
20 Yorumla2.5 saat desek 1.5 saati KS'de geçiyor
10 Yorumla- +1 yıl
Bugün baya ayırdım telefon elimden düşmedi
10 Yorumla - +1 yıl
karışık bazen yarım saat bazen saatlerce
00 Yorumla - +1 yıl
3 4 saat arası
20 Yorumla Duruma göre deyişir minimum 6
10 Yorumla- +1 yıl
12,5 saat
10 Yorumla - +1 yıl
Ben günde 5 - 6 saat filan
10 Yorumla - +1 yıl
2-3 saat falan
10 Yorumla - +1 yıl
3-4 SAAT
10 Yorumla - m+1 yıl
😂Çok saatt😂
10 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bütün günümü.
10 Yorumla- +1 yıl
15 🥸
10 Yorumla - +1 yıl
36 saat sgdgdhhdhd
10 Yorumla 12 saat sjsjsjsj
10 Yorumla24 saat
10 Yorumla- +1 yıl
3 4saat
10 Yorumla - +1 yıl
20 saat
00 Yorumla 10 dk o da zar zor
00 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Bir günde sosyal medyaya kaç saat zaman ayırıyorsunuz ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Sosyal Medya kullanım süreleri bağımlılığı artırıyor
Sosyal medya platformlarının asıl amacı kullanıcıları olabildiğince çevrimiçi tutmaya yöneliktir. Kullanıcının daha fazla çevrimiçi olması demek kullanıcılardan daha fazla para kazanmak anlamına gelir. Genellikle kullanıcıları çevrimiçi tutabilmek için her türlü yöntemi deneyen platformlar.
Bakın hangi yöntemlerle kullanıcıları içerde tutmayı başarıyorlar. İlgi alanlarına göre içerik güncelleyerek kullanıcıların sevdiği beğendiği video ve görselleri gösteriyorlar. Eğer kişinin eğilim ve yöneliminde bir farklılık olduysa yapay zeka yazılımı bunu hemen algılayıp o yönde içerikleri sunuyor.
Zaman konum bazlı içerikler sunuluyor. Kullanıcı için akşam ve daha sakin bir zaman dilimi ise ve evinde ise içerikler buna göre şekilleniyor. Şayet dışarıda bir eğlence mekanında ise daha farklı içerik ve reklamlar sunuluyor. Sosyal medya platformları ilişkilerin durumuna göre içerikler ortaya çıkartıyor.
Sosyal medyadaki arkadaşlarınız arkadaşlarınızın paylaşımları ile olan etkileşiminiz yapmış olduğunuz yorumlar ve kullandığınız emojilere yönelik sizin duygu durumunuzu analiz edip içerikler çıkartıyor. Şu an dünya genelinde insanlar ortalama 4-5 saatin üzerinde sosyal medya uygulamalarında vakit geçiriyor.
Geçirilen onlarca saatler insana ve insanın bulunduğu çevreye dair milyarlarca datayı platformlara sağlıyor. Bu datalar yakın zamanda metaverse sanal evrenine dönüşerek insanları daha farklı bir sosyal medya deneyimine götürecek. Şimdilerde teknoloji bağımlısı olan insanlar yakın bir gelecekte metaverse bağımlısı olacaklar.