İnternet & Teknoloji Metaverse üzerinden, İstanbul Bebek'te 43 bin dolarlık arsa satın aldım. Zarar eder miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Tam bebekteki nusretin aşağısından zincirlikuyuya kadar komple tam 42.889$’a tekabül etti.Sizce ilerleyen yıllarda zarara düşürür mü? Metaverse üzerinden, İstanbul Bebek'te 43 bin dolarlık arsa satın aldım. Zarar eder miyim? Cevapla Bebek Soruları Satın Alma Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence birkaç sene sonra 400-500 bin dolarları bulur kardeşim baya ilgi var bu alana 0 0 Yorumla
YeşilGözlüPrens01 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Burada ki insnaların %3ü biliyor mu acaba Metaverse nedir ne değildir :D Bende Kuyumcu açacam arsayı aldım :) 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 803 cevap paylaştı. Ovr dan aldıysan edersin türkler birbirini öper orada 0 0 Yorumla
MrBigBoss Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl 43k$ az bi raiç bedeli, muhtemelen elinde patlar 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Edersin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence birkaç sene sonra 400-500 bin dolarları bulur kardeşim baya ilgi var bu alana
Burada ki insnaların %3ü biliyor mu acaba Metaverse nedir ne değildir :D
Bende Kuyumcu açacam arsayı aldım :)
Ovr dan aldıysan edersin türkler birbirini öper orada
43k$ az bi raiç bedeli, muhtemelen elinde patlar
edersin
Saçma sapan işler ya ileride pişman olursun
42.000 doları nereden buldun?
Edersin
Trollll