Ulan şu apple kadar namuslu üretici yok be. Bizimkiler dolar fırladığında pahalılığın sebebi dolar diyorlardı. Dolar düştü bu sefer de dolar düşünce kaçtan vereceğimizi bilemiyoruz diye indirim yapmıyorlar. Yapmak zorundalar. Devlet de vergi zamlarını geri çekmek zorunda.
Allahtan indirime gitmiş bir de gitmese ne olacaktı. :D Neyseki çok iyi fiyattan aldım her şeyimi. Şöyle söyleyeyim size ben 8 ay önce iPhone 11 aldım 7400'e ve yazın hala o fiyatlardaydı. Şimdi olmuş 11 bin üstelik yılı yenilenmiyor yani zaman geçtikçe. Model eskiyor ama fiyat zamlanıyor. Yine 7400'e aldığım MacBook'um da şu an 14.500. Welcome to Turkey. :)
hala çok uçuk. ongiyat edecek ne sunuyo ki. bunları almak için sattığın telefondaki aynı şeyleri yapıcan işte. youtube watsapp Instagram face foto video başka ne yapıyor iphone alanlar ki 32 bin verip aldılar 23 bine düşünce koşacaklar... peki 32 binken alanlar nooldu 9 bin fazla verdiler...
Bu paralara eskiden araba alınıyordu. 3.5 sene önce 4400₺ aldığım 7plus olmuş iki katı, bozulmasın rahat rahat en az 5 sene daha kullanayım diye gözüne bakıyorum. İşim telefonla alakalı değilse asla bu paraları vermem, yazıktır günahtır ya. Acıyorum yani telefona verilen bu paralara.
İPhone kadar boş telefon yok verdiğin paraya değmiyor merak ettim herkes böyle övüyor bunları gittim 12 pro max aldım 2 ay kullandım her özeliğini ezberledim de ama bu kadar para verilecek bir özeliği yok şahsen 12 pro max olsa olsa 6 bin anca eder doğru ya zaten bunlar yurt dışında 1200-1500 dolar Erdoğan sağolsun sayesinde 15 - 20 bin tl 1 tane kendinize 14-19 tane çakma lidere alıyorsunuz
Akıllı Telefon Alışverişi konusunda 512 cevap paylaştı.
Türkiye’de neden apple iphone gibi çok pahalı telefonlar tercih ediliyor? Bütçeye göre çok pahalı değil mi? Başka ucuz telefonlsr almak daha mantıklı değil mi o kadar borca gireceğinize.. Şahsen burada pro max 2000$ ve 1 aylık maaşın yarısına denk geliyor ona rağmen bana pahalı geliyor bu telefon yani yazık o kadar emek harcıyorum.. Türkiyede pahalı telefon kullanmanın amacı nedir?
Kamera kalitesinin zamanla bozulmaması, arka planda birçok sayfa açık kalmasına ragmen donma yapmaması, telefon görüşmesi kalitesinin diğer markalara göre iyi olması, dış kasanın diğer markalara göre sağlam olması. Diğerlerinin cogu plastik. Bu özelliklerden dolayı apple a gectim. Daha önce samsung, huawei, xiaomi kullandım.
İphone gösterişden başka Bi şey değil denk özellikler olan başka Bi marka telefon 5 6 7 bin civarı iphone beye bakıyoruz 30 bin :) bütçemi zorlamasa bile yine de almam sırf gösteriş için
Akıllı Telefon Alışverişi konusunda 1,5b cevap paylaştı.
Artık böbrek satmaya gerek yok diyorsun :D şaka gibi bi telefona o kadar para verilmez. iPhone’un sadece adı var gerçekten androide geçmek istiyorum yeniden.