İnternet & Teknoloji Ailem telefonuma el koydu sizce nerededir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ailem telefonumu aldı ve 2 haftadır vermediler sıkıldım artık nereye saklamış olabilirler ve fark ettirmeden nasıl alacağım Güncellemeler+1 yıl güncell nolur yardım edin bekleyenim var Ailem telefonuma el koydu sizce nerededir? Cevapla Telefon Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ertuğrulabc Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Asıl sorun neden telefonunu alacak kadar insanları bezdirdin elinden alçak olsalar sana hiç telefon almazlardi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl bezdirmedim sadece bir tane numara gördüler ve gece geç saatti arama saati Yorumla Ertuğrulabc +1 yıl Baya basit bişey iş hakikaten ne varki yaptığında Yorumla Soran +1 yıl bencede öyle tipik muhafazakar aile Yorumla Ertuğrulabc +1 yıl Komikti sağol Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gardrop ya da çekmeceler 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 14 çekmece var sakladıkları odada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hepsini arıcan bulamaman gereken şeyler bulacaksın hazır ol 😂 Yorumla Soran +1 yıl off valla bıktım ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özel bi yer o zaman detaylı araa Yorumla
Kilic121 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl buldun değil mi? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl evet baya oldu bulalı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Asıl sorun neden telefonunu alacak kadar insanları bezdirdin elinden alçak olsalar sana hiç telefon almazlardi
bezdirmedim sadece bir tane numara gördüler ve gece geç saatti arama saati
Baya basit bişey iş hakikaten ne varki yaptığında
bencede öyle tipik muhafazakar aile
Komikti sağol
Gardrop ya da çekmeceler
14 çekmece var sakladıkları odada
Hepsini arıcan bulamaman gereken şeyler bulacaksın hazır ol 😂
off valla bıktım ya
Özel bi yer o zaman detaylı araa
buldun değil mi?
evet baya oldu bulalı
Yaş kaç