Arkadaşlar biliyorsunuz ki artık bilgisayar çağındayız her şey bilgisayar üzerinden yazılımı bilen kişinin önü hep açık derler peki yazılımı her bilen kişi zengin mi oluyor yoksa kısmet işi mi? Mesela Elon Musk, Steve Jobs veya Mark Zuckerberg gibi
İnternet & Teknoloji konusunda 309 cevap paylaştı.
Merhaba, sadece öğrenmek yetmiyor aynı zamanda bir şeyler geliştirmelisin, o dediğin ünlü kişiler yazılım biliyor diye değil bir şeyler yaptılar ve yaptıkları iş tuttu diye zenginler. Yani yazılım bilip bir işte çalışırsan herkes gibi olursun, yok bir şeyler geliştirirsen ve bu tutarsa onlar gibi olursun. Tabiki Türkiye'de bu işler de zor, çünkü destek yok.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peki sizce her alanda tecrübe edinsem daha mı iyi mesela yazılımda tecrübe sağlıkda tecrübe görsel sanatlar olarak vs falan hepsini yapsam belki biri olmazda diğeri olur diye çünkü her istediğimiz olmuyor
Yine yazılımdan konuşayım bunu; mesela yazılımda diller var herkes her dili iyi bilemez ama bir tanesinde uzman olur diğerini de biraz bilir tabiki onlarca yazılım dili var ama popüler olanları. Yani seçtiğiniz bir konuda, daha uzman olun diğerlerinden de biraz bilseniz de olur.
Mesela bende şimdi yazılım dilini öğreniyorum ama sanki boşunaymış gibi hissediyorum benim aklımda herşeyden tecrübe edinmek var resimde, yazılımda, veya sağlıkta. Çünkü birisi olmazsa diğerini yapabilmek için
En iyisi herşeyi öğrenmek daha doğrusu tecrübeli olmak her konuda eğer biri olmaz ise diğeri olur diye bence daha iyi dimi yazılımı ya tutturamazsam diye
En İyi Cevaplar