Gerek Sosyal medyada gerek gerçek hayatta olsun kızların elinde genelde iphone telefon var.
İphone telefon işlemci, güvenlik ve sağlamlık bakımından kullanılabilinecek bir numaralı telefondur ancak Ram ve hafıza bakımından diğer telefonlara göre sınıfta kalır ve ısınma sorunu vardır.
Iphon telefon kullanan kişiler genelde şarj aletiyle ve power bank ile gezerler. iPhone, Apple tarafından tasarlanan ve üretilen multimedya ve internet özelliklerini destekleyen akıllı telefondur. İlk modeli eski Apple CEO'su Steve Jobs tarafından 29 Haziran 2007'de tanıtılmıştır. Kızlar neden iphone telfonu tercih ediyor?
İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
Benim ilk telefonumiPhone 6ydı ondan sonra yok yanlış hatırladım bir dakka ilk iPhone 5 te beyaz renkli daha da çok hatırlıyorum ondan sonra iPhone altıya geçtim iPhone altıya kullandım üç yıl boyunca daha sonra da 11 pro Max aldım işte çıkarsa belki 14 alırım.
Uzun süre android kullandım ardından İphoneye geçtim şunu diyebilirim ki işlemci gücü ve kamera video açısından iphonenin eline kimse su dökemez (üst segment huaweiler) hariç. Kızlar genelde bolca fotoğraf ve video paylaştıkları için sosyal medyalarda biraz da görsel takıntıları olduğu için iphone tercih edebilirler bunun haricinde sırf hava olsun diye de tercih edebilirler belli olmaz. d
Ben hiç almadım ama gerek yazılımı ve verilen desteği gerek kattığı prestiji düşünürsek gayet normal. Üst düzey gelirim olsa yapmak isteyeceğim şey Apple ekosistemine girmek olurdu.
Hiç iPhone almadım ios bana çok karışık geliyor. İlk telefonum Samsung Corby 2'di ondan sonra Samsung Grand 2 uzun süre Samsung kullandım sonra Sony Xperia X a1 plus kullandım. Yaklaşık 1 buçuk yıldırda Huawei p smart pro kullanıyorum ve hepsinden gayet memnundum benim için yeterli telefonlardı.
Xiaomi iyi diyorlar bende Huawei'den önce onu almayı düşünüyordum ama çalışanın söylediğine göre Xiaomi ide arıza falan çıktığında tamiri baya uzun sürüyormuş teknik servisi falan çok yokmuş
Hmm pocco x3 pro da çok güzel orta segmentin en iyi telefonu arkadaşım aldı da çok memnun ama şu an cook pahalı lur farkından önce 4 bin TL idi şimdi 5 bin TL yi geçiyor