Bu gün oldu bu sorun. Teyp çalışıyor ama ses gelmiyor ses seviyesini 35lere çıkartınca hafiften ses geliyor cızırtılı bir şekilde? Neden olmuş olabilir?
Olabilir büyük ihtimalle maliyeti ucuz bisey istemissindir oda ona gore kablo kullanimi yapmistir ondan dolayi tamam akü ile besleniyor ama cekilen akim büyük oldugu icin ısınıyor kablolar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kıristali kirlenmiştir. kolanyalı pomukla sil ses gelir
O ne
www.plakspot.com/.../..._6022108877061881856_n.jpg bu parça
Araba sustemini ev sistemimu
Araba sistemi
Orjinal sistem mi sonradan koyulan anfi vs var mı
Sonradan yapma ama 1 yıldır sorun yoktu yeni oldu
Yuksek seste vs dinleme olmustur kabloların da ariza olmustur fazla zorlama arabayi yakmaya kada gider oto ses tesisatçıya gitmeni tavsiye ederim
E hep aynı seviyede dinliyodum bişey yoktu
Olabilir büyük ihtimalle maliyeti ucuz bisey istemissindir oda ona gore kablo kullanimi yapmistir ondan dolayi tamam akü ile besleniyor ama cekilen akim büyük oldugu icin ısınıyor kablolar
düğmeye bidaha bas mute yapmışındır
Nerede
Çıkış katın yanmış
Ya daşase bağlantısı zayıf
E bir yıldır bişey yoktu yeni oldu
Ya gevşediya da çıkış katıyandı
Ya da fad den ayarları değişti, nasıl oldu arıza
Bilmiyorum artık şasede bişey yok baktırdım ona. Gitti işte birden
O zaman çıkış katın yanmıştır, tamiri kolay, hoparlörler kaç ohm
Bilmiyorum ki pioner oval var 4 tane. Çıkış katı ne nasıl yapılıyo teypin içinde mi
Bu arada radyo cd hiçbirimi çalmıyor
Yok hiçbirisi çalmıyor 0-33arası hiç ses yok 33 den sonra cızırtılı ses başlıyo çok ufak
Teybin içinde, pionerın sadece radyosumu çalmıyor?
Teyp modelini söyle bana
Hayır ne aux ne fm ne bt hiç biri çalmıyor
Fi radio mu ne
Hoparlörleri ayırıp denemek lazım belki kısadevre olmuştur biri korumaya geçiyor da olabilir
Kablolar çıkmış şaseye deyiyor olabilir, tek tek bakmak lazım
Kablolara baktım ben normal hepsi
Nasol kızsın sen ya😄😄😄
Hoparlör içinden kısa devreolabilir, hepsini ayırıp tek tek bakmak kj azım, arabanda benzinliymiş
https://youtu.be/kqvEq6WzmqE