Eski sevgilimle barışmak için fake hesap yazıştım bunlar siber suç verdi ama o hesabı korkudan tamamen sildim eski sevgilimle haber bekliyormuş ablasından bulunur mu o hesap kimin olduğu ortaya çıkar mı?
Instagram fake hesap suç siber bulunur mu?

Bulmak isterlerse bulurlar. Yıllardır görüşmediğim polis çocukluk arkadaşım Facebook’dan iletişim kurduk. Kardeşim çayı koy geliyorum demişti adres vs istememişti. Binanın önüne gelip kapıyı aç demişti😂
Cevap
5Cevap
Yokya
Bazı kızlar sadece sanal için bile açıyorlar
Kim ne yapar senin hesabını. Fake hesaplar dolu ne suc olacak. Kasmayın salla rahat ol.
Emin misin bulunmaz dimi
bir şey sorucam kendi Instagram hesabıma sevgilimde giriyordu kendimden fake hesaplar açıp kendime yazdım o da görüyor diye aşk mesajları ya da kavga ettiğimiz zamanlar şu an hissediyorum kavga oluyor gibisinden sonra hep böyle açıp kapattım açıp kapattım o da hepsini SS almış 2 gün önce polis arkadaşıyla konuştu siber suçlara vericekmiş SS leri beni rahatsız taciz ediyor diye çok korkuyorum ya uğraşıcam diyor benim yaptığım ortaya çıkar mı açan hesapları kimin yaptığını söylerler mı
Bulunmaz demi
Şey ne yapacan telefon mu kapatsam bulmasin diye wifi mi kapatsam ne yapmalıyım bulmamak sağlanıyom da numara mi degirsem
Sen ne yaptin hakaret falan mi ettin neden sibere verdiler
Gö*ündeki sivilceyi bile bulurlar
Bulunmaz o Amerika vermiyor
Nasıl vermiyor
Her türlü çıkar
En İyi Cevap