Laptop wifinin üzerinde sarı işaret var. Sarı işareti, ardından kırmızı çarpı işareti falan bu problemleri nasıl çözebilirim, windows 7 .
Wifiye bağlanmıyor bu yüzden
Wifiye bağlanmıyor bu yüzden
Wifi sinyal logosuna tıkla. Açılan listede bağlantını bul üzerindeyken sağ tık yap. Bağlantıyı kes de. Sonra aynı bağlantına tekrar tıkla. Bu kez bağlan de. Sorun çözülür. Çözülmezse yaz bir seçenek daha var.
Hocam şu an "bağlantı var, bağlı değil" yazıyor. Bağlantıyı kes diyemiyorum. Bağlan dediğim zaman sonuç yok ne yazık ki.
tamam işte. Bağlantıyı kes demeniz lazım. Neden diyemiyorsunuz? 3 sn lik işlem.
Listeden size ait olan interneti bulun. Bağltyı kes diyemiyorsanız önce bağlan deyin. Bağlanır gibi olacak sarı ünlem çıkacak
Sonra kes deyip tekrar bağlan deyin
Bağlı olmadığı için. Bağlan dediğim zaman, "bağlantı yapılamadı" yazıyor.
Sağ tıkladığında sorun gider çıkıyor mu
Sinyale sağ tıkla sorun gider de. Bekle sonra
Evet dediğiniz gibi oldu. Bağlantı yapamadı diye uyarı çıktı tekrar.
Buradan bu kadar yardımcı olabiliyorum. Üzgünüm.
Tarif etseniz...
Tahmin ettiğim sorun oluşmamış. Sorunun ne olduğunu anlamadım ki. Yardım etmek isterim.
Teşekkür ederim.
Cevap
2Cevap
wifi işaretine sağ tıkla sorunları gider demeyi dene..
olmuyor.
"Windows, bu bağlantıyı yapamadı" ...
başlat kısmında arama yerine cmd yaz en üstte siyah küçük pencere simgeli seçeneğe sağ tıkla yönetici olarak çalıştır de gelen siyah ekrana aşağıdaki kodları tek tek gir enterle en son bilgisayarı yeniden başlat
netsh winsock reset all
netsh int ip reset a. txt
netsh adv firewall reset
netsh winhttp reset proxy
ipconfig /flushdns
Ne kodudur bu?
Hocam, affınıza sığınıyorum pek anlamam bu işlerden. Bunu yaptığım zaman laptoptan herhangi bir şey silinmez değil mi?
hocam yaptım lakin olmuyor. Bağlan dedim, windows bağlantı yapamıyor diyor.
Modemle ilgili değilmiş fakat hallettim. Google'a bir şey aratıyorum, enter dediğimde hiçbir hareketlilik olmuyor, bu niçindir?
Her şey düzeldi de, aramayı biraz zahmetli yapıyor. "Klasik yıpranmış laptop tipi" yazasım geldi.:D
da vinci şifresi mi bu
ne?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?