İnternet & Teknoloji Ankara ego uygulaması var mı. varsa ismini söyleyebilir misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Ankara ego uygulaması var mı. varsa ismini söyleyebilir misiniz Ankara ego uygulaması var mı. varsa ismini söyleyebilir misiniz? Cevapla 8 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
GriiKent Takip Et Xper 3 Yaş: 28 1 yıl Var da allah vermeye leş gibi uygulama. Yıllardır güncelleme yapılmıyor. Kanser ediyor insanı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl ego cep te başkent mobil 1 6 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl nereye gideceksiniz Yorumla Soran 1 yıl Ne yapacan niye soruyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl tarif ederdim buradan ondan sordum al desende alır bırakırdım ama o güven meselsi Yorumla Soran 1 yıl Tanımadığım kişiye niye güveneyim bide navigasyon diye bir uygulama var. o uygulama varken insanlara niye sorayım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl her zaman daha kolay bir yol vardır o şehrin yerlileri tarafından bilinen Yorumla Soran 1 yıl Navigasyonda kolay yoları gösteriyor okey Yorumla
Mac79 Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 506 cevap paylaştı. Ego yaz cikar 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Neyn ismi normal uygulama iste ego 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Tamam knk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Var da allah vermeye leş gibi uygulama. Yıllardır güncelleme yapılmıyor. Kanser ediyor insanı
ego cep te başkent mobil
nereye gideceksiniz
Ne yapacan niye soruyorsun
tarif ederdim buradan ondan sordum al desende alır bırakırdım ama o güven meselsi
Tanımadığım kişiye niye güveneyim bide navigasyon diye bir uygulama var. o uygulama varken insanlara niye sorayım
her zaman daha kolay bir yol vardır o şehrin yerlileri tarafından bilinen
Navigasyonda kolay yoları gösteriyor okey
Ego cepte
ego cepte
Ego yaz cikar
Neyn ismi normal uygulama iste ego
Tamam knk
ego cepte
Ego cepte