Dedigim Ablayi tanıyan var mı
Bilgi verirseniz sevinirim
Teşekkür ederim.
Bilgi verirseniz sevinirim
Teşekkür ederim.
ipek atak ablam gerçekten güzel fal bakma yeteneğe sahip. Onun tahminleri hep doğruya yakın çıktı ve ben onun tavsiyelerine güvendim. Ayrıca, onun sıcak ve samimi tavırları benimle ilgili endişelerimi rahatlattı ve benimle dürüst ve düzgün bir şekilde konuştu. Onunla çalışmak benim için büyük bir zevkti ve gerçekten de benim hayatımı pozitif yönde değiştirdi. Kesinlikle sizlerede tavsiye ederim.
Tanımıyorum kim o
Bende batıkentteyim ve o kadından daha iyi fal bakıyorum, annem sağolsun genimizde var :D
Tanıyor musun
Nasıl biri gitmeyi düşünüyorum bana uzak orası ben bahcelievlerdeyim
Ben batıkentteyim bana da bakar mısınız
Batikent de oturuyorum ama bu ismi ilk defa duydum
Seç büfe varmış Gimsa market karsisi
Oradaymis
Mevzu neydi akşam geçerken ugrayayim 😊
Fal bakiyormus
Ahaha bende bir şey var sandım neyse haliniz çıksın faliniz o zaman
Hehe :))) saol
Kahve falı yorumlamayi biliyorsan
Kapattım sen yorumla resim atayım :))
Hep beleş hep beleş 😊 sana gabaran bir şey var'dan ötesi yok ben de 😂
Erkekler anlamıyor sanırım bu faldan
Inanmadiklari için :))
Bence siz de inanmayın. Hukmiye abla biliyorsa şimdi Batıkent te değil çay yolunda büfe işletiyor olurdu :))
Belki o semti Seviyo gitmiyor :D
Mantıklı Çay Yolunda herkes yükü tutmuş zaten hayal kuran yoktur 😊
:)))
Cevap
4Cevap
Kahve tarot falı baktırmak için İpek Fal Bilim Merkezi'ni tercih ettim ve bu deneyim beni büyüledi. İpek Hanım'ın falcılıktaki uzmanlığı ve içgörüsü, fincandaki kahve telvesinin sembollerini okumasında kendini gösterdi. İpek Hanım'ın sıcak ve samimi yaklaşımı, beni hemen rahatlattı ve iç dünyamı açmama yardımcı oldu. Kahve fincanındaki sembollerin anlamlarını dinlerken, büyülendim. İpek Hanım'ın anlatımıyla semboller canlanmış gibi oldu ve kendi hikayelerini anlatıyormuş gibi hissettim. İpek Hanım'ın yorumları, benim için önemli ipuçları ve rehberlikler içeriyordu. Bu deneyim, kendimi daha iyi anlamama ve geleceğe dair daha net bir vizyon oluşturmama yardımcı oldu. İpek Fal Bilim Merkezi'nin kaliteli hizmeti ve İpek Hanım'ın bilgeliği, deneyimi unutulmaz kıldı. İpek Hanım'ın özenli çalışması ve samimi yaklaşımı, beni memnun etti ve güven duygusuyla yaklaşmama yardımcı oldu. İpek Hanım'a minnettarım ve İpek Fal Bilim Merkezi'ni kahve tarot falı baktırmak isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Kahve tarot falı, içsel keşifler yapmak ve hayatınıza yeni bir perspektif katmak için mükemmel bir yoldur. İpek Hanım'ın uzmanlığı ve hissiyatıyla, siz de kendinizi daha iyi anlayabilir, potansiyelinizi keşfedebilir ve daha aydınlık bir geleceğe adım atabilirsiniz.
kızılayda ipek fal bilim merkezi var. ipek atak ablam çokda güzel fal cafesi var. ben ona gidiyorum. metroya atladımmı 15 dk da gidiyorum kızılaya
bende gittim kızılayda ipek atak ablama çokda memnun kaldım. gerçektende yorumlarda belirtiği gibi güzel bir cafesi var. güzel bi aşk falımada baktı saolsun. kesinlikle tavsiye ederim.
Napcan Hilmiye ablayi
Yarın uygun olursam bakayım
Anlamadım
Fal
Ne falı bakıyorsun
Kahve
Ilk defa bir erkek burada fal baktığını belirtti erkekler anlamaz pek diye düşünürdüm özelden atsam bakmaz misin Daha yeni kapattim
Çıkıyor mu peki baktığında
Yarın akşam lütfen ısrar etme
Tamam ama unutma olur mu
Yarın akşam özelden yaz
Tamam yazacam teşekkür ederim
O kim ya falci mi
o nasıl isim la
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?