Diğer Ankarada Masöz Arıyorum var mı Bilen? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bayan Masöz Arıyorum Düzgün Sitesi ya da Tanıdığı Olan var mı Güncellemeler+1 yıl güncell Güncellemeler+1 yıl gncl Ankarada Masöz Arıyorum var mı Bilen? Cevapla Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Mühendis2525 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 36% +1 yıl yere bak kartini bulursun zaten 0 1 Yorumla Soran +1 yıl o amaçla aramıyorum Yorumla
KendiniAsanZenci Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 71% +1 yıl Napçan? 0 9 Yorumla Soran +1 yıl masaj Yorumla KendiniAsanZenci +1 yıl ne bileyim niyet sadece masajsa bayan diye neden özellikle belirttin ki? Yorumla Soran +1 yıl sadece masajbayan diye belirttim çünkü video'ya çekicem youtube kanalım var içerik olarak vloguma koyacağım Yorumla KendiniAsanZenci +1 yıl Bayana masaj yaptırmak sıradan bir şey erkek halinle erkeğe yaptır daha çok izlenirsin ya da okunursun neyse artık. Yorumla KendiniAsanZenci +1 yıl Yani adamı ısıran köpeğin haberi yapılmaz köpeği ısıran adamın haberi yapılır. :D Yorumla Soran +1 yıl vlogun 1-2 dakikasını alacak zaten erkek biraz tuhaf ya :D Yorumla Soran +1 yıl masöz'e masaj yaptım :D güzel başlık ajdsaf Yorumla KendiniAsanZenci +1 yıl Erkeğe yaptır gerçekten hem homoseksüel de değilsin. :D dalga geçersiniz eğlenceli olur ona bakarsan hamamda erkek tellak var yatırıyor taşa onda çırılçıplaksın yetmezmiş gibi bir sürü erkek var sen gibi çıplak. Yorumla Soran +1 yıl dayanamam yaa :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
yere bak kartini bulursun zaten
o amaçla aramıyorum
Napçan?
masaj
ne bileyim niyet sadece masajsa bayan diye neden özellikle belirttin ki?
sadece masaj
bayan diye belirttim çünkü video'ya çekicem youtube kanalım var içerik olarak vloguma koyacağım
Bayana masaj yaptırmak sıradan bir şey erkek halinle erkeğe yaptır daha çok izlenirsin ya da okunursun neyse artık.
Yani adamı ısıran köpeğin haberi yapılmaz köpeği ısıran adamın haberi yapılır. :D
vlogun 1-2 dakikasını alacak zaten
erkek biraz tuhaf ya :D
masöz'e masaj yaptım :D güzel başlık ajdsaf
Erkeğe yaptır gerçekten hem homoseksüel de değilsin. :D dalga geçersiniz eğlenceli olur ona bakarsan hamamda erkek tellak var yatırıyor taşa onda çırılçıplaksın yetmezmiş gibi bir sürü erkek var sen gibi çıplak.
dayanamam yaa :D
Zor bulunur