Arkadaşlar 24 ekimde bir urun almıştım aliexpressden vergisini parasini kargo ücretini herseyini odedim tahmini teslimat 21 Kasım yazıyordu. Hemen ertesi gün firma kargoyu göndermiş. Kargoyu gonderdikten sonra son işlem 25 ekim kargoya verildi yazıyor ve günlerdir Teslim Ediliyor yazıyor. Tahmini teslimat 21 kasimda ama ne gumruge gelmiş ne bir işlem yapılmış bu kargo nerde olabilir tahminen Çinden geliyor
Bazı şirketlerde gümrük ücreti dahil kesiliyor. Fazla zaman kaybetmemek için boyle bir firmadan aldım ama keşke almasaydım yolda olmasa iptal ederdim 🥺 Tesekkur ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gümrük ücretleri aşırı yükseldiği için Aliexpress bu konuda biraz sıkıntılı... ürününüz gelir ama biraz daha zaman alabilir..
Bazı şirketlerde gümrük ücreti dahil kesiliyor. Fazla zaman kaybetmemek için boyle bir firmadan aldım ama keşke almasaydım yolda olmasa iptal ederdim 🥺 Tesekkur ederim
Biraz daha bekleyin olmadı firmayı arayıp sorarsınız.. rica ederim.
Zaten 1 ay yazıyor en fazla teslimat 1 ay olunca artik iptal etmelerini isteyeceğim geri gitsin iyi aksamlar
Size de iyi akşamlar..
Muhtemelen servex e gelecek orayı arayın
Pazartesi gününe kadar hala işlem yapılmazsa ilçesinde bulunduğum servex kargo şirketini arayacağım yolda olmasaydi iptal ederdim.
İstersen tanıdığım var sorarız