Arkadaşlar kol saati sipariş ettim EMS kargoya verdiler. Turkey aracılığıyla Seller's Shipping Method seçmiştim (ücretsiz olanını) ancak satıcı EMS kargo ile yollamış. Bu kargo şirketi hızlı ulaştırır tamam ancak ücretlidir acil kargo şirketidir. Bildiğim kadarıyla 15-60 USD arası ücretlendirme yapıyorlar kargonun ağırlığı ve boyutuyla alakalı olarak değişebiliyor. İlk defa başıma böyle bir şey geldi. Anlaşmazlık açamıyorum sistem 10 gün sonra açabilrsiniz diyor. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? Ücretlendirme konusunda bana daha ayrıntılı bilgi verebilecek biri varsa yazsın lütfen.
Sipariş ettiğim ürün bu: https://tr.aliexpress.com/item/Luxury-Luxury-Men-s-Fashion-Sport-Waterproof-Digital-Analog-Quartz-Wrist-Watch/32757938250.html
Sipariş ettiğim ürün bu: https://tr.aliexpress.com/item/Luxury-Luxury-Men-s-Fashion-Sport-Waterproof-Digital-Analog-Quartz-Wrist-Watch/32757938250.html
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
hızlı kargoyu siparis ederken sen mi seçtin hızlı gelsin diye?
yoo hayır Seller's Shipping Method seçtim ancak ems kargoya verilmiş. satıcıya yazıyorum ancak cevap gelmedi daha
anladım kardeşim o zaman yanlışlık olmuş satıcıya yaz. cevap vermezse tartışma aç en kötü parayı iade ederler
Sorun orada zaten, kargo 10 gün kadar sonra gelir ancak anlaşmazlığı 10 gün sonra açabilirsiniz diyor sistem.
Kargo ücreti bana geri teslim edilmez yani ürünü kat kat fazla ücret ödeyerek almış olurum :(
Aynen öyle ürünün normal fiyatından daha fazla ödücen. Sen ürünü onayladın mı?
Onaylsmadım hayır. Daha gelmedi ki
Ünün geldikten sonra zaten para iade etmezler. geçmiş olsun kardeşim hayırlı ödemeler 😄
Yo alırım ben sıkıntı yok ama işte 3 doları geri alırım kargo ücretini alamam.
ilk defa görüyorum