İnternet & Teknoloji Kullandığınız son 4 emoji nasıl biri olduğunuzu anlatıyor! Son kullandığınız 4 emoji hangisi? s 8matador1180Fenomen Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 91 Bakalım kimlere neler göndermişsiniz, hangi emojileri kullanmışsınız. Dürüst olarak bakalım, değiştirmeden, kullandığın son 4 emojiyi alalım. Kullandığınız son 4 emoji nasıl biri olduğunuzu anlatıyor! Son kullandığınız 4 emoji hangisi? Cevap Yaz 110 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 19 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 412 cevap paylaştı. Ya uydurma belki dedikodu yaparken birini anlatmak icin yilan emojisi attim. Yilam miyim simdi. Gerci dedikodu yapmakta yilanlik olabilir 🤔 yo neden olsun özgürce düşüncelerimizi paylasmisiz🤔🤣🤣🤔😂🙄 Bunlarmis zaten 🤔 bunu buraya koydum şimdi🤣 1 0 Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 436 cevap paylaştı. Son 4 emojiyi nasıl anlıyoruz? Bende sık kullanılanlar oluyor ilk sıralarda 1 1 Yorumla 8matador1180 1 yıl valla whatsapp kısmına gelince saat işareti var emoji gönderirken üstte onlar en son gnderilenler bende :) siziknini bilmiyorum Yorumla
Sorusormayageldimben Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl 😂🙁☹😄 ne kadar psikopat olduğumu daha iyi anlamış oldum. 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl 🦄🍀🍏⭐❤️Bu beşli benim daimi emojilerim, buyrun, tercüme edin? 1 0 Yorumla
antepli2733 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 85% 1 yıl 💋😄👅👩❤️💋👩. En son bunları kullanmışım. Nasil birisiymisim. 1 0 Yorumla
s ikizterazi Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kullandığım KS kullandığım yani son dört emoji şunlarmış.🤦😅🧐☺️ 1 0 Yorumla
DarkDesire Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Hep aynı emojileri kullandığımı fark ettim; 🤗 -💙- :) - 🥰 - ;) - :D - 😘 - 💋 -❤️-🤍 - 🐬. 1 0 Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 356 cevap paylaştı. En son kullandığım 4 Emoji paylaşmayım gerek olduğunu düşünmüyorum 1 0 Yorumla
FreeZone__Genc Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 67% 1 yıl 😏❤️😘😂Bunlardı hocam.Sevgilimle yazışıyordum da.. 1 0 Yorumla
Gerginalfa Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Oha buna şimdi bakıcam ilk kez ahahaja acaba nedir 😄 😒 🤍 😎 bunlarmışşş 1 2 Yorumla 8matador1180 1 yıl :D güzel güzel Yorumla Gerginalfa 1 yıl Diğerlerine baktım da benimki gayet güzelmiş😄😄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl 🇰🇪🤝💸🙁 Dolar ve Kenya üzerinden ülkemizi değerlendirmeye almıştım da 1 0 Yorumla
Madam_25 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl 😅😂😍😑Nasıl biriymişim 😂 1 1 Yorumla 8matador1180 1 yıl şöyle böyle :D Yorumla
malefis22 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl Emojinin kendisi benim çok değişken biriyim şimdi ağlasam biri bana halay çekelim dese çekerim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl 😢😂😍👸 nasıl biriyim? 1 2 Yorumla 8matador1180 1 yıl orasını sen düşüneceksin artık xd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Karmaşık Ruh hali diyelim o zaman. Yorumla
işsiziçe Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 40% 1 yıl 😑😔😟🙁. Ben bitmisim ya ne yaşadım acaba böyle 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Ya uydurma belki dedikodu yaparken birini anlatmak icin yilan emojisi attim. Yilam miyim simdi. Gerci dedikodu yapmakta yilanlik olabilir 🤔 yo neden olsun özgürce düşüncelerimizi paylasmisiz🤔🤣
🤣🤔😂🙄 Bunlarmis zaten 🤔 bunu buraya koydum şimdi🤣
Son 4 emojiyi nasıl anlıyoruz? Bende sık kullanılanlar oluyor ilk sıralarda
valla whatsapp kısmına gelince saat işareti var emoji gönderirken üstte onlar en son gnderilenler bende :) siziknini bilmiyorum
Bunlar...
😂🙁☹😄 ne kadar psikopat olduğumu daha iyi anlamış oldum.
🦄🍀🍏⭐❤️Bu beşli benim daimi emojilerim, buyrun, tercüme edin?
💋😄👅👩❤️💋👩. En son bunları kullanmışım. Nasil birisiymisim.
Kullandığım KS kullandığım yani son dört emoji şunlarmış.
🤦😅🧐☺️
Hep aynı emojileri kullandığımı fark ettim; 🤗 -💙- :) - 🥰 - ;) - :D - 😘 - 💋 -❤️-🤍 - 🐬.
En son kullandığım 4 Emoji paylaşmayım gerek olduğunu düşünmüyorum
😏❤️😘😂
Bunlardı hocam.
Sevgilimle yazışıyordum da..
Oha buna şimdi bakıcam ilk kez ahahaja acaba nedir 😄 😒 🤍 😎 bunlarmışşş
:D güzel güzel
Diğerlerine baktım da benimki gayet güzelmiş😄😄
🇰🇪🤝💸🙁
Dolar ve Kenya üzerinden ülkemizi değerlendirmeye almıştım da
😅😂😍😑
Nasıl biriymişim 😂
şöyle böyle :D
Emojinin kendisi benim çok değişken biriyim şimdi ağlasam biri bana halay çekelim dese çekerim
😢😂😍👸 nasıl biriyim?
orasını sen düşüneceksin artık xd
Karmaşık Ruh hali diyelim o zaman.
😳😊😉😋 son 4 emoji bu
😂😞🥺🖤 bunları kullanmışım
🤷🏻♀️💕🐎💩 dnosbdosn
😑😔😟🙁. Ben bitmisim ya ne yaşadım acaba böyle
😂😍🙈🥰 💃 şimdi meyım ben dkdkdk