Oppo reno 5lite derim a74 den daha iyi aralarında 400 500 tl. fark. var ama değer birinde 8 gb ve 8 çekirdek işlemci var diğerinde 4gb ve ikiside 128 gb telefonlar. olmasina rağmen fotoğraf ve oyun istiyorsan kesinlikle doğru tercih oppo reno5 lite. derim
Telefonu elimden düşürdüğüm yok, benim için harika özellikler. Oynadığım çok fazla oyun var ondan ona geçiş yaparken telefonum çok kasıyor, bir de ısınmaya başladı bu aralar. Bir göz atmam gerekiyor yeni telefonlara.
Asla hayır demem :) Telefonla oyun oynadığım ya da özellikleriyle çok fazla ilgilendiğim söylenemez. İlgilendiğim tek bir detay var o da kamerası :D Harika fotoğraflar çekmek için kamerası da çok iyi olmalı. Gördüğüm kadarıyla OPPO'da var bu :) Mutlaka kamerasına bakacağım Avm'ye gittiğimde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
252Cevap
Red mi 9 s oneririm. Ama biraz isınıyor
Detaylı bir bilgi olmuş ellerinize sağlık
Oppo reno 5lite derim a74 den daha iyi aralarında 400 500 tl. fark. var ama değer birinde 8 gb ve 8 çekirdek işlemci var diğerinde 4gb ve ikiside 128 gb telefonlar. olmasina rağmen fotoğraf ve oyun istiyorsan kesinlikle doğru tercih oppo reno5 lite. derim
Reno 5 harika kullanıyorum
Pahalıdır derim, ihtiyacım yok. 😂
Zaten profesyonel fotoğraf makinem var ve geçen yaz bir canavar topladım. 😋
İyi emek vermişsin emeğine sağlık olsun
Oppo almayi düşünüyorum bende nasıl acaba özellikleri iyi mi özellikle kamerasina dikkat ederim ben
Annem de var güzel cihaz
Keske benim olsa 😀 ne guzl
güle güle kullanın uygun fiyatı
Önümüzdeki yıl telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum. Bu telefonu listeme ekleyeceğim. Rehber için teşekkürler. 👌(▀̿ ͜Ĺ▀̿ ̿)
güzel olur yani tabiki bence
Telefonların işlevine takılmıyorum
Süpeeeeeeeer😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Evet hepsi de çok iyi. Bunları deneyeceğim teşekkürler
Yes baby yes derim…….🤣🤣🤣🤣
şu an dolarım var yükselsin 15 olsun bedavaya alırım :)
Pahalıdır ama o telefon öğrenciyim alamam
Alırsın elbet bir gün
Süper derimmmm tabii ki de
Evet daha rahat olurrrrtt
Teknoloji gelişiyor arkadaşlar cidden
Bakıyorum ama daha karar vermedim telefonlar çok büyük küçük olsun istiyorum bende
Servise güven duymak zor.
OPPO gerşekten bu konuda çok iyi
Oppo tam bi fiyat performans ürünü. Güzel bir bence olmuş ellerine sağlık
İnşallah birgün benimde olur
Oppo gerçektende kaliteli bir marka. Oppo Reno5 lite kullanıyorum ve mükemmel bir telefon. 4 kamera arttırabilir bellek ve niceleri.. İyi ki.
Oppo telefonlar iyi derim tabiki.
Emeğine sağlık tam istediğim tarzda tel ama uçuk fiyatlar şu an :D
Çok severdim. Benim olursa isim bile verirdim telefona
Çok güzel olmuş emeğine sağlık :)
Telefon almayı düşünüyorum oppo'da seçeneklerimin içinde
Düşünüyorum aslında bir yeni telefon bi bakarım
Kimse hayir demez.
Herkes kullanmak ister.
yeni telefona da ihtiyacim var
Bilmem internetten baksan daha iyi her telefona göre var. Hepsinde ise yaramiyor
Pahalı derim her sene yeni ürünle piyasaya çıkan cep telefonları aynı konu üzerinde satış yapıyor?
Güzel elinize sağlık 😊👏
olsa süper olurdu tabi eline sağlık
Güzel derdim... kısa ve net
Telefonu elimden düşürdüğüm yok, benim için harika özellikler. Oynadığım çok fazla oyun var ondan ona geçiş yaparken telefonum çok kasıyor, bir de ısınmaya başladı bu aralar. Bir göz atmam gerekiyor yeni telefonlara.
Asla hayır demem :) Telefonla oyun oynadığım ya da özellikleriyle çok fazla ilgilendiğim söylenemez. İlgilendiğim tek bir detay var o da kamerası :D Harika fotoğraflar çekmek için kamerası da çok iyi olmalı. Gördüğüm kadarıyla OPPO'da var bu :) Mutlaka kamerasına bakacağım Avm'ye gittiğimde