Oppo reno 4 kullanıyorum fotoğraf kalitesi mükemmel oyun program VS hiç donma yavaşlama yaşamadım 1 sene oldu alalı. Diğer Android telefonlar şimdiye çoktan donmaya başlamıştı...
Direk gönül rahatlığı ile oppo diyebilirim kiiii oyun için kuzenim kullanıyor hiç mi donma olmaz kasılma olmaz PUBG Mobile oynuyor çok güzel İPhone aldığıma pişman oldum siz düşünün
6GB Ram 128GB hafıza 48Mp 4lü kamera ve 6000 mAh şarjı olan bir telefon kullanıyorum Eski telefonum eskiydi😂😂 tek kameralıydı ama arka kamerası bunun kadar güzel olmasa da idare ederdi 16Gb hafızası bana yetmiyordu Ekran algısı pek iyi değildi soğukta saçma sapan yazıyordu ve günde üç kez şarj ediyordum Bunun soğuk sıcak şeysi yok ve 2 günde bir şarj ediyorum
Sonuç olarak ne pek foto çekerim ne de oyun oynarım. Hatta şu an hiç oyun yok. Önemli olan ram ve bellek bence😂 Gerisi fiyat artsın diye mi denir iyi pazarlansın diye mi bilmem ama benim için öyle çok anlam ifade etmiyor..
İnternet & Teknoloji konusunda 507 cevap paylaştı.
CPU: Qualcomm® Snapdragon™ 662CPU Hızı: 2GHz'e kadarCPU Çekirdekleri: Sekiz çekirdekGPU Modeli: Qualcomm® Adreno™ GPU 610 at 950MHz Dostum selamlar Bu telefon orta seğment bir cihaz o kadarda iyi değil. cpu düşük rami düşük. Tamam şimdi ki güncel story applerine cvp veriyor ama 4 ay snr donar benden demesi
En az önem verdiğim konulardan biridir. Atm ye gitmeyeyim, bineceğim otobüsü takip edebileyim ve varsa bir iki haberle arada bir film izleyeceğim kadar işimi görsün yeter diye bakıyorum. Ne oyun oynamayı seviyorum ne de sosyal medya vb şeyler kullanmayı. Hatta fotoğraf bile çekmeyi sevmiyorum. O yüzden alt ve orta segment bir telefon benim için tatmin edici olabiliyor:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
252Cevap
Hem çok iyi fotoğraf çeken hem oyun performansı yüksek bir telefona ne dersin? Valla iyi telefon derim akıllı telefon derim süpersin sen derim dkdkclc
Oppo gerçekten sağlam telefon yapıyor
Allah derim😂😂 böyle bir telefona ihtiyacım var
Valla hayir diyemem hahah
telefon baya güzelmiş yeni alıcaktım ztn bilgi için teşekkürler:)
Güzel paylaşım teşekkürler
Akıllı telefon kaliteli telefon
Güzel paylasım , bilgiler harika.
Valla oyun kasmasın ve falls büyük alanı olsun (aynı şeyler) ve internete iyi bağlansın bana yeter
Kamerası iyi bir telefon mu ahh keşkee
Şarjı iyi gitsin yeter bana
nasipte varsa derim ahahaha
Emeğinize sağlık baya iyimiş.
Güzel bir paylaşım olmuş.
Çok iyi telefon özellikleri çok iyi gerçekten
Oppo reno 4 kullanıyorum fotoğraf kalitesi mükemmel oyun program VS hiç donma yavaşlama yaşamadım 1 sene oldu alalı. Diğer Android telefonlar şimdiye çoktan donmaya başlamıştı...
telefonların renk ve tasarımları da çok önemli.
Güzel bi telefon her zaman iş görür
Döviz inmeden zor derim. Normal şartlar altında mantıklı bir seçim olurdu
Direk gönül rahatlığı ile oppo diyebilirim kiiii oyun için kuzenim kullanıyor hiç mi donma olmaz kasılma olmaz PUBG Mobile oynuyor çok güzel İPhone aldığıma pişman oldum siz düşünün
Bayılırımmm bemce harikaaa
Çok iyi derim. Performansı yüksek derim.
Umursamam. Foto için kendi ışığım yeter. En iyisi ile şahane foto çekilseydi herkes usta fotoğrafçı olurdu. Oyun kısmı ise hiç ilgimi çekmez.
Herkes çok övüyor acaba nasıl bir telefon
6GB Ram
128GB hafıza
48Mp 4lü kamera ve
6000 mAh şarjı olan bir telefon kullanıyorum
Eski telefonum eskiydi😂😂 tek kameralıydı ama arka kamerası bunun kadar güzel olmasa da idare ederdi
16Gb hafızası bana yetmiyordu
Ekran algısı pek iyi değildi soğukta saçma sapan yazıyordu ve günde üç kez şarj ediyordum
Bunun soğuk sıcak şeysi yok ve 2 günde bir şarj ediyorum
Sonuç olarak ne pek foto çekerim ne de oyun oynarım. Hatta şu an hiç oyun yok. Önemli olan ram ve bellek bence😂
Gerisi fiyat artsın diye mi denir iyi pazarlansın diye mi bilmem ama benim için öyle çok anlam ifade etmiyor..
OPPO A Serisi düşüneceğim
Valla pubg çok güzel oyanılıyor kasma yok birlikte oynayalım mı ıd51214053191
param yok derim. ancak oyun metroda lazım olabiliyor
Harika derim. Bilgiler için teşekkür ederim.
Oppo kamerası çok iyi ya harika çekiyor.
Oppo son zamanların en iyisi gerçekten. Şiddetle tavsiye ederim
Marka ve model bilgisi yazabilirmisin
Kim istemezki tabikide güzel olur
Güzel paylaşım ve uygun fiyatlı gerçekten
keşkem param olsa da şu güzel telefonu alsm
Teknoloji caginda telefonun kapasitesi cok onemli tabiki
Fiyat performansa bakmak lazım ama çoğu hikayeli oyun androidde yok sanki o yüzden şart değil ama tabiki kim istemez böyle telefon
evet sana katılıyorum bencede güzel olmuş
Ne derim hem oyun oynarım hemde film izleyip foto çekerim başka napabilirim
Benimde olsun derim neden olmasın yani
Benimde olsun derim neden olmasın yani😂😂
Bence, Çok iyi olurdu derim
Param olsa kendime telefon alırım.
Bir sure sonra ayni performansi devam edecekse okey derim tabi ki
Evet derim ama telefon da bana ver bakalım 10-15k der
Telefona hayır demem internet ve telefon da hepsi olmalı
Aslında özelliklerine bakılmalı
Güzel paylaşım olmuş tşkl
Güzel makina özellikleri güzelmiş teşekkürler.
CPU: Qualcomm® Snapdragon™ 662CPU
Hızı: 2GHz'e kadarCPU
Çekirdekleri: Sekiz çekirdekGPU
Modeli: Qualcomm® Adreno™ GPU 610 at 950MHz
Dostum selamlar Bu telefon orta seğment bir cihaz o kadarda iyi değil.
cpu düşük rami düşük.
Tamam şimdi ki güncel story applerine cvp veriyor ama 4 ay snr donar
benden demesi
Oppo A74 128gb Akıllı Telefon Prizma Siyahı
3.499 TL
Denemek istiyorum zaten bunu ben
Gerçekten bu özellikte bir telefonum olmasını istiyorum. istediğim heryerde bir fotoğraf çekmek anıları canlı tutmak için bana gerekli olan tek marka🤗
A91 kullanıyorm son derece memnunum.
Benim telefonum zaten öyle gerek yok
Pubg de iyi olmalı bence yoksa ilgi görmez
Senelerdir iPhone kullanıyorum ana teknolojisi benim bile aklımı çalıyor. Sanırım alacağım.
Oyun performansı değil de hiç kasmadam wp kullanmama izin verse mutlu olurum iphone 11 bile kasıyor bazen çok rahatsız edici
Çok güzel 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kaç para derim 💰 malum durumlar
Oppo A74 128gb Akıllı Telefon Prizma Siyahı
3.499 TL
En az önem verdiğim konulardan biridir. Atm ye gitmeyeyim, bineceğim otobüsü takip edebileyim ve varsa bir iki haberle arada bir film izleyeceğim kadar işimi görsün yeter diye bakıyorum. Ne oyun oynamayı seviyorum ne de sosyal medya vb şeyler kullanmayı. Hatta fotoğraf bile çekmeyi sevmiyorum. O yüzden alt ve orta segment bir telefon benim için tatmin edici olabiliyor:)